Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 15 August 2022 - 14587
Minciuna-Manipulare propagata de Universitarii de Extrema Stanga si de ONG-urile libertariene si Ecologiste ale lui SOROS.

REFUGIATII NU SUNT REFUGIATI CI IMIGRANTI ECONOMICI. 4 DIN 5 IMIGRANTI NU SUNT DIN SIRIA. Minciuna si Manipulare Uriasa propagata de Universitarii de Extrema Stanga si de ONG-urile libertariene si Ecologiste ale lui SOROS. Cifrele ONU indica ca pana in prezent 442,440 de imigranti au intrat in Europa in acest an.

Fluxul urias de imigranti continua sa creasca pe zi ce trece. Conform cifrele ONU, in jur de 4.000 de imigranti intra in fiecare zi in Grecia, adica 120.000 pe luna, iar daca fluxul va continua in acelasi ritm, vor fi 1.440.000 intr-un an.

Dintre imigrantii sositi, Uniunea Europeana a inregistrat pana acum 213.000.

Rezultatele Eurostat sunt incredibile - informeaza Daily Mail.

Doar 44.000 dintre cei 213.000 de imigranti inregistrati pana in acest moment de Eurostat sunt sirieni.

Deci doar 1 din 5 dintre cei 213.000 de imigranti inregistrati pana acum, au fugit de razboiul civil din Siria.

Alti 27.000 dintre imigrantii sositi provin din Afganistan.

17.000 dintre ei provin din Albania.

De remarcat, minciuna si manipularea grosolana a extremei stangi si a ONG-urilor ecologiste si libertariene finantate de SOROS, atat din Romania cat si din toata Europa.

ONG-urile si oamenii lui Soros - Renate Weber, Alina Mungiu Pippidi, Active Watch, Romania Curata, Cristian Parvulescu etc..- precum si militantii de Extrema Stanga - vezi mitingul pentru acceptarea Cotele Obligatorii de Refugiati organizat la Cluj - i-au prezentat pe imigranti "ca refugiati" care "fug din calea razboiului".

Ei protestau vehement impotriva oricui ii numea "imigranti" - pentru simplu motiv ca nu poate nimeni sa refuze azilul unui refugiat de razboi.

Cu alte cuvinte, propaganda lor era si este "Primiti-i pe toti. Nu cumva sa refuzati vreunul caci toti sunt refugiati de razboi".

In realitate, doar 1 din 5 imigranti care au cerut azil in Europa, este din Siria.

Cine organizeaza acest EXOD si cine pune la cale aceasta URIASA MANIPULARE?

De aceea, Marea Britanie doreste sa ia imigranti direct din tabere de refugiati din Siria si nu sa ia imigrantii trimisi de Germania lui Merkel sau de Juncker de la Bruxelles.

Iata de ce, Romania ar trebui sa procedeze la fel ca si Marea Britanie.

Romania lui Iohannis nu trebuie sa devina locul in care Germania isi deporteaza miile de imigranti de care acum vrea sa scape, dupa ce a chemat "800.000 de imigranti sa vina in Germania", "500.000 in fiecare din anii urmatori" si dupa ce le-a promis ca-i va primi pe toti.

Din pacate, Iohannis si propaganda din jurul lui, tocmai ne-au anuntat ca vor accepta COTELE OBLIGATORII. Cu alte cuvinte, Romania va executa fara cracnire ordinele Germaniei lui Merkel, Germanie care vrea sa scape de o parte in imigrantii care se indreapta spre ea, trimitandu-i cu forta in alte state ale Uniunii Europene.


.

Material primit la redactie.

0 comentarii2443 vizualizări21 septembrie 2015
rss 2.0
rss 2.0