Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Joi 28 Martie 2024 - 14587
Cand cade PSD sa NU vina PNL !

Dupa 26 de ani, suntem la inceputul unei miscari cetatenesti civice adevarate asemenea celei din Piata Universitatii din 1990. Manifestatia tinerei generatii nu este una a opozitiei politice PNL - PDL, ci a societatii civile, a celor nemultumiti de toata clasa politica, care in marea lor majoritate nu merg la vot. De aceea, este foarte important ca aceasta iesire in strada si cele care vor veni sa nu fie manipulate de fortele politice obscure ale partidelor comuniste reciclate.

La Revolutia din 1989 gasca Frontului Salvarii Nationale, care a dat lovitura de stat a manipulat revolta publica a romanilor impotriva comunismului. Oameni nevinovati au murit, iar fostii securisti din randul II au luat carma tarii si au distrus-o.

 Acum, tinerii din "generatia facebook" au iesit in strada ca urmare a mortii cauzate de coruptia din societatea romaneasca. Sper ca gasca PDL - PNL sa nu confiste miscarea din societatea civila!

Sunt sigur ca acum multi din macelarii si mafiotii care au distrus tara asta isi freaca mainile pregatind noi hotii odata ce se vor instala la putere.

Revolta din strada este impotriva sistemului corupt din administratia statului roman. In acesti 26 de ani administratiile locale si centrale s-au umplut de lingai, incompetenti, hoti care se cred mici dumnezei. Exista si oameni cinstiti si competenti in administratie si ei sunt niste eroi care isi dau silinta ca statul sa functioneze. Acesti functionari sunt martiri, caci rabda zilnic ingamfarea, abuzurile si prostia mafiilor politice din aparatul de stat.

Daca in 1989 lumea striga: "Fara Comunisti!" Acum e cazul ca noi cei din societatea civila sa strigam: "Fara partidele lor politice corupte!"

Jos PNL - PDL - PSD -UNPR -ALDE si alte marionete din Parlamentul Romaniei!

 

Prof. Florin I. Bojor.

0 comentarii2849 vizualizări04 noiembrie 2015




rss 2.0
rss 2.0