Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 15 August 2022 - 14587
ROMANII, EUROPA SI "VERVERITELE" PRIMARULUI CRETU ...

Dupa iarna asta geroasa care a distrus patru pureci aflati in custodia unui consilier local, era si normal ca astenia de primavara sa ne dea tarcoale. Aceasta boala "aferenta" primaverii l-a lovit in moalele capului si pe al doilea om ....de stat, campionul insuratorilor. Tariceanu, cel care i-a supus la chinuri grele pe ofiterii de stare civila, s-a trezit cu o antena in cap, motiv extrem de grav si care necesita prezentarea de urgenta a primului ministru in fata senatului, unde trebuia sa dea explicatii despre motivul aplicarii unei sentinte  judecatoresti, fara posibilitate de intoarcere.

                      Primul ministru baiat finut si cu odihnitoare la cap, s-a prezentat de indata, punandu-i pe gura casca din camera senatului la punct!

Primul ministru si-a vazut de ale lui, dar s-a vazut rechemat de catre alde ...Tariceanu,  pe motiv ca acesta din urma nu pricepe motivul schimbarii unor prefecti ....imperfecti!

Penalul Iliescu, motorul invechit al partidului de stanga se jura cu mana pe statutul PCR ca dumnealui n-a pus umarul pentru chemarea premierului la ordine.

                       Un condamnat de aceasta data cu permis de conducere a partidului in regula, simpaticul Dragnea, isi roade colturile mustatilor, mustacind ca Legea defaimarii in suc propriu, nu a trecut din cauza instalatiilor de numarare a voturilor, iar domnia sa Dragnea, n-a reusit sa-si anunte toti decedatii cu drept de vot pentru a fi prezenti la sedinta parlamentului, astfel ca cei prezenti au fraudat "botul"!

                        In aceasta efervescenta politica, firme private sar la beregata unor demnitari romani pe care-i ameninta cu demonstratii pasnice, executate de catre cativa pensionari onorabili, care au iesit la o plimbare contra-cost, la apelul unui gade raspopit, creatorul teoriei Conspiratiei (ori a Costipatiei ?).

Ei bine, dinspre "cucuvele" unde in mod normal  linistea este la ea acasa, vine in sfarsit un ecou al presedintelui Iohannis care s-a trezit vorbind despre hei-rupismul brigadierilor de la linia ferata Salva-Viseu!

                          Mai aproape de noi, primarul Bistritei in exercitiu, se face luntre si punte, pregatind partia de schi aflata la 370 metri deasupra Pontului Euxin, in paralel cu popularea municipiului cu celebrele lui "ververite"! Apropo "don" primar, vedeti ca la Tigau in judetul nostru,  este unul care a umplut toata Europa de custi, iar preturile cu care dvs operati ar fi suficiente sa-i cumpere omului intreaga linie de productie.

Toate astea se intampla in timp ce romanasii nostri plecati sa-si faca o viata mai buna, trimit in tara peste sapte miliarde de euroi!

                          Intamplarile de pe "corabia nebunilor" nu au loc doar pe plan intern. Premierul vecin Orban, il denunta pe omologul sau italian, cica....pentru santaj!! Ras...Putin, se ocupa de instalarea fermoarelor pe gurile celor care stau prost cu dantura, iar inepuizabilii teroristi isi fac de cap in plin centrul Turciei, inarmata pana-n dinti!

Cam asa stau lucrurile acum la finalul lunii careia o anumita etnie nu-i poate pronunta numele, trecand direct la luna lui martisor!

                           In loc de concluzii, un sfat amical: TREBUIE sa ne invatam ca intr-un stat democratic cum ne pretindem, JUSTITIA trebuie sa aiba ultimul cuvant, dincolo de dorintele unuia sau altuia, indiferent de functia pe care sta cocotat vremelnic!!

 

 

         Dorina  Seplecan  Guzu.

 

1 comentariu2436 vizualizări20 februarie 2016
rss 2.0
rss 2.0