Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 15 August 2022 - 14587
FIECARE ALES TREBUIE SA DEA SOCOTEALA DE ATITUDINI SI REALIZARI.

O chestiune simpla a devenit o problema nationala. Antenele 1..3, functioneaza in cladiri confiscate de institutiile statului prin hotariri judecatoresti definitive si executorii. Aceste hotariri nu pot fi puse in executare pentru-ca cei interesati de profit din activitatea in cauza incearca o manipulare a publicului. Dupa parerea mea este clar, cei in cauza trebuie sa plateasca chirie sau sa cumpere cladirile avind drept de cumparare in conditiile legii sau sa plece. Insa toata lumea discuta despre acest lucru. Presesdintele se bilbiie, ba acuza institutiile de abuz, ba le da dreptate. Politicienii la fel isi exprima parerea in functie de interese personale sau de grup, tuturor le este frica insa de ce ar putea spune despre ei, despre activitatea lor ziaristii de la antene. Si ce ar putea spune despre ei. Astazi insa ambasadorul SUA a dat un semnal si toti si-au retras ce au spus. Sint de acord cu respectarea legii inclusiv DRAGNEA. Din toata aceasta poveste au cistigat politicienii, de aceea ma intreb daca nu aceasta a fost intentia lor de la inceput. Sintem in anul cu doua rinduri de alegeri.. locale...si...generale, ar fi corect ca primarii, presedintii de consilii judetene, consilierii acestor institutii, senatorii si deputatii alesi in 2012 sa dea socoteala in ceea ce priveste promisiunile si realizarile. Toti au trait bine in aceasta perioada, dar se discuta despre Antena1..3 nu despre ce au promis si ce au realizat ei din promisiuni. Cred ca cei enumerati considera ca li se cuvin functiile, nu trebuie sa dea socoteala in fata nimanui pentru ca vor fi alesi din nou.

ASA SA FIE ? 

LOCUITORII DIN SARATA SA FIE MULTUMITI CUM ARATA STRAZILE LOR, DE FAPTUL CA SINT CASE CARE NU AU CURENT ELECTRIC LEGAL CU PERICOLUL DE INCENDIU PENTRU CA NU ESTE EXTINDERE, DE MODUL IN CARE ARATA GRADINITA SI SCOALA LOR SI SA-I VOTEZE DIN NOU PE ACEEASI?

LOCUITORII DIN SLATINITA SA FIE MULTUMITI DE STRAZI SI DE FAPTUL CA NU AU APA SI CANALIZARE SI SA-I VOTEZE DIN NOU PE ACEEASI? STIU EU CITVA POLITICIENI CARE AU PROMIS REZOLVARE IN 2012 SI NU AU FACUT NIMIC, SA FIE VOTATI DIN NOU?

LOCUITORII DIN VIISOARA SA FIE MULTUMITI DE CONSTRUCTIA NOILOR BLOCURI , DE PERICOLUL DE INCENDIU DE ACOLO, DE EXPERIENTA NOUA DE VIATA LA CARE SINT SUPUSI ,DE CUM ARATA CARTIERUL LOR , SI SA-I VOTEZE DIN NOU?

CEI DIN GHINDA SA FIE MULTUMITI DE STRAZI , DE SCOALA , DE GRADINITA, DE INVESTITII SI SA-I VOTEZE DIN NOU PE ACEEASI?

CEI DIN UNIREA UNDE NU AU SCOALA , NU AU GRADINITA, NU AU CAMIN CULTURAL PENTRU CA TOTUL A FOST RETROCEDAT SI SA-I VOTEZE DIN NOU PE ACEEASI?

LOCUITORII DIN SIGMIR UNDE CASELE DE LINGA STRADA CRAPA TOATE DIN CAUZA CIRCULATIEI NEORGANIZATE CORESPUNZATOR, UNELE SINT INUNDATE DE DOUA TREI ORI PE AN, ALTELE NU AU APA , SA FIE MULTUMITI SI SA-I VOTEZE DIN NOU PE ACEEASI?

BISTRITENII SA FIE MULTUMITI DE STRAZI, INVESTITII, ACHIZITII PUBLICE, DE MODUL IN CARE SINT TRATATI IN PRIMARIE, CONSILIUL JUDETEAN, DE REALIZAREA PROMISIUNILOR POLITICIENILOR SI SA-I VOTEZE DIN NOU PE ACEEASI?

NU SE POT REALIZA ACESTE LUCRURI SI ALTELE PRIN REVOLUTIE CULTURALA, PRIN CELE CITEVA IDEI SARACE DESPRE PIATA SI REPARATIA DE STRAZI ALE UNUI POSIBIL CANDIDAT SI...COMPUNEREA...COMPUNEREA UNEI ANALIZE DORITE DE UN SEF DE PARTID PREZENT IN CONSILIU .

POATE PENSIONARII SINT MULTUMITI DE PENSII SI DE MODUL CUM SINT TRATATI IN ORASUL SI TARA LOR SI SA-I VOTEZE DIN NOU PE ACEEASI?

POATE MAREA MASA A BUGETARILOR PLATITI CU SALARII DE MIZERIE SI TRATATI CA PE SLUGI SA -I VOTEZE DIN NOU PE ACEEASI?

POATE TOTI CEI CARORA LE SINT PECATI..COPII..FRATII..PARINTI..BUNICII..IN STRAINATATE FARA SANSE DE AI VEDEA CURIND ACASA SA-I VOTEZE DIN NOU PE ACEEASI?

NU CRED CA ALEGATORII SE VOR LASA MANIPULATI…CRED CA FIECARE ALES TREBUIE SA DEA SOCOTEALA DE ATITUDINI SI REALIZARI, TREBUIE SA VORBEASCA DE LOCURI DE MUNCA, DE PENSII DE ACHIZITII,DE INVESTITII CA SA AIBA SANSE SA FIE ALES DIN NOU....!!!!

.

Ioan Georgiu.

 

0 comentarii2436 vizualizări24 februarie 2016
rss 2.0
rss 2.0