Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 15 August 2022 - 14587
BISTRITA CEL MAI FRUMOS ORAS DIN ROMANIA.(25 de poze "superbe")

Mi-a cazut recent in mana un ziar local care se ocupa de activitatea primului gospodar al Bistritei. Ovidiu T. Cretu este analizat prin prisma celor opt ani de sedere in fotoliul de primar. Rezultatele existentei lui pe scaun, potrivit ziarului, se concretizeaza prin neandeplinirea programului electoral bagat pe maneca votantilor de atunci, la care se adauga si ceva activitati de "mantuiala", care tin de asfaltari si parcari.

Din proiectele supraterane si  subterane, primarul adormit in Parlamentul Romaniei "s-a limitat doar la a trasa niste linii pe asfalt in mai multe zone de oras", dupa cum bine mentiona ziarul.

           Dincolo de esecurile in cascada, primarul Cretu mai adauga totusi cateva din visele pe care le-a trait in acvariul lui de primar. Asa se face ca Bistrita noastra cu ajutorul "domnului" si vointa primarului, ar trebui sa se inscrie pe orbita celor mai frumoase orase din Romania. Toate mijloacele puse la dispozitie de catre primarul Cretu, inclusiv tiglele originale care au servit candva acoperisului Bisericii "sasesti" cum este cunoscut acest monument istoric in randul bistritenilor dar si in lume.

Ca textul acestui articol sa nu deturneze fondul problemei, lasam cititorii sa decida asupra acestui aspect.....concurential si sa vorbeasca imaginile din Nosa noastra.

 

               Dorina Seplecan Guzu.

0 comentarii2471 vizualizări11 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0