Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 15 August 2022 - 14587
Am aflat ca fostul prefect de Bistrita "Ioan Oltean" a fost schimbat ...

M-am uitat pe TVR, era Ciolos in parlament, iar parlamentarii unii il certau, altii il aparau dar numai si numai in concordanta cu interesele de partid. Niciunul nu a cerut explicatii in legatura cu nivelul salarial, numarul de locuri de munca sau proiecte in ceea ce priveste viitorul Romaniei sau cresterea punctului de pensie la 45%...din salariul mediu brut pe economie sau ale pensiilor in general.... Sint convins ca exista o intelegere si o prietenie intre PSD...ALDE...PNL...PMP...UDMR. ETC...in tot ceea ce priveste viata noastra a tuturor de nici nu ne inchipuim...Asa cum am inceput se certau pe schimbarea prefectiilor, pe avantaje create PNL in viitoarele campanii prin numirea noilor prefecti. Chiar ne spun in fata ca la alegeri va conta culoarea prefectiilor (politica) si nu ce vom vota noi? Poate stiu ceva ce noi nu stim. Asa am aflat ca fostul sofer al ministrului penal David(PNL) este prefect. Asa am aflat ca foarte multi politicieni au absolvit scoli la CASELE da CULTURA fara a invata de fapt. Asa am aflat ca fostul prefect de Bistrita "Ioan Oltean" a fost schimbat pentru ca nu isi facea treaba (Orban) lucru infirmat de (numele) Oltean care a luat cuvintul si care ne-a dat in premiera stirea ca era vorba despre I. Tintean... Pentru aceste povesti 600 dintre noi, familiile si prietenii lor o duc foarte bine. Are si BISTRITA. vreo 8 printre ei... Pentru toti a inceput deja campania electorala. Toti se lupta pentru ciolan, functii privilegii, salarii, masini la scara, excursii care se care mai exotice. Ma intreb citi din cei 5 milioane de pensionari o sa-i mai aleaga? Citi din cei 1.200.000 de bugetari o sa-i mai voteze? Citi dintre romani o sa le mai fie alaturi? Vor fi cu siguranta cei care ciupesc ceva. Vor fi cei care au pozitii platite bine. Vor fi cei care cistiga licitatii supraevaluate, dar celalti ce vor face? Fratilor cred ca cei mai multi nu sunt intre cei cu avantaje. Ne vom trezi?

Trebuie, altfel copii, nepotii si stranepotii ne vor aminti cu regret. O data la patru ani putem schimba ceva. HAIDETI SA O FACEM IN 2016 ..!!!

Pensionari cind votati mergeti cu talonul la voi, priviti-l si dupa aia votati...!!!

Bugetari ginditiva la viata pe care o duceti, si dupa aia votati...!!!

Cei care aveti apropiati , copii, nepoti, parinti, vecini la munca afara, ginditiva la ei si dupa aia votati...!!!!

Romani ginditiva la fratii MOLDOVENI si dupa aia votati...!!!

PSD...PNL...UDMR...PMP... ACELASI LUCRU...!!!

 

 

Ioan Georgiu.

 https://www.facebook.com/ioan.georgiu.10?fref=nf

0 comentarii2436 vizualizări15 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0