Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 15 August 2022 - 14587
AI PUTEA PLECA CAPUL IN FATA LOR ?

Vrind, nevrind stirile se deruleaza pe toate posturile de televiziune, sint in general aceleasi, dar unele televiziuni atrag atentia datorita unor titluri pompoase duse la extrem ca sa tragem in final concluzia ca stirea este aceeasi cu ale celorlate televiziuni dar spusa altfel. Mi-a atras atentia si mi-a umplut inima de bucurie , desi amplificarea facuta de catre RARES BOGDAN a fost naiva , repetind intrebarile si facind multe confuzii , cea prin care am aflat cu bucurie ca ECHIPA DE HANDBAL FEMININ S-A CALIFICAT LA OLIMPIADA cistigind meciuri importante cu echipe titrate din EUROPA...NORVEGIA, DANEMARCA SI EGAL CU MUNTENEGRU..BRAVO...BRAVO..BRAVO FETELOR..!!! M-a emotionat ascultarea imnului national, mi-a placut faptul ca staf-ul echipei desi nu in totalitate romanesc a cintat imnul impreuna cu fetele... Citeva promisiuni pentru echipa , pentru fete dar sterse din partea politicului si atit. Ce ziceti senatori si deputati de Bistrita daca ati fi in preajma lor ati putea sa va comportati normal fara ifose si superioritate?

 D-le Cretu cindva faceai parte dintr-un partid cu tenta nationalista fara denumiri in germana PUNR..., AI PUTEA PLECA CAPUL IN FATA LOR?

 CE ZICI RADU MOLDOVAN, AI PUTEA CINTA IMNUL LA UN MECI AL LOR FARA SA ITI CADA STEAUA DE PRESEDINTE CJ?

CUM AR FI DOMNILOR SA STATI O TURA PE TUSA? 4 ANI ATI PUTEA COBORI CU PICIOARELE PE PAMINT? ATI PUTEA TRAI PRINTRE OAMENI NORMALI?

 CUM AR FI SA TRECETI PE LA PETROM (CARUIA GUVERNUL CONDUS DE PONTA NU I-A RECALCULAT REDEVENTELE, BA MAI MULT A NUMIT MINISTRU UN SALARIAT AL COMPANIEI SI SA CUMPARATI BENZINA PE BANII VOSTRI NU AI INSTITUTIEI?

OARE DIN ACHIZITIILE DE LA CJ SI PRIMARIILE PSD-ISTE NU S-AR PUTEA ECONOMISI CEVA EURO SI COMPLETA BUGETUL NATIONALEI DE HANDBAL FEMININ CARE ESTE 10% DIN CEL AL ECHPEI SIMILARE A UNGARIEI?

RADU MOLDOVAN CE AR FI DACA TOTI PRESEDINTII, VICEPRESEDINTII, PRIMARII PSD, SEFUTII SI SEFII, CONSILIERII AR RENUNTA O LUNA LA INDEMNIZATII SI AR COMPLETA BUGETUL FETELOR? AS PURTA O ZI PALARIE SI AS RIDICA-O RAPID IN FATA VOASTRA...PENTRU PRIETENII MEI DE PE FACEBOOK , SCUZE PENTRU CA M-AM AMBALAT, PENTRU CEI CARE VOR CITI IN BISTRITANEWS, SCUZE PENTRU CA M-AM AMBALAT...

AS VREA SA MA IMPLIC IN VIATA POLITICA SA POT SPUNE ACESTE LUCRURI SI MULTE ALTELE DAR NU SE POATE PENTRU CA TOTI AU INCHIS PORTILE PENTRU CEI CE SPUN ADEVARUL..

AS FACE-O INDEPENDENT DAR POLITICIENII AU INGRADIT ACCESUL CU MII SE SEMNATURI. NU MAI DUREAZA MULT SI VOR INTERZICE CANDIDATURILE TUTUROR INAFARA DE NEAMURI SI CATEII LOR.

LE DORESC TUTUROR PRIETENILOR O SEARA SUPERBA FARA A VA GINDI LA CEI CARE HOTARASC PENTRU NOI SI COPII NOSTRII.. POATE NU O VOR MAI FACE MULT TIMP...

 

 

Ioan Georgiu .

0 comentarii2457 vizualizări22 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0