Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 15 August 2022 - 14587
ELECTRICIENI, MAGAZIONERI, VINZATORI, NU CA AR FI RUSINOASE, DAR CHIAR DEPUTATI SI SENATORI ???

Este imaginea care exista in sufletul tuturor romanilor obisnuiti, asteptam, asteptam , asteptam...,oare ce asteptam? O sa vina primavara...dupa un timp si vara...apoi toamna...o sa ne fie mai cald , o sa mincam ceva fructe si legume de la vecini, din gradinile proprii, de la piata , cine isi va permite, pentru a ne reface necesarul de minerale din organism pentru ca in iarna fructele si legumele au fost prea scumpe pentru banii nostrii... Am suportat frigul iernii, mentinind temperatura in case la un nivel sub limita pentru ca pretul gazului si curentului electric a fost prea mare pentru banii nostrii... Noroc ca Dumnezeu a tinut cu noi si nu am avut o iarna geroasa.

Nu vom merge nici in statiunile care ne erau la dispozitie pe vremea lui Ceausescu, pentru ca o parte sint distruse, lasate de izbeliste pentru a fi vindute pe nimic si cele in functie sint prea scumpe pentru banii nostrii.

Nu vom vedea nici Marea Neagra, marea noastra a romanilor pentru ca este prea scumpa pentru banii nostri...

Nu vom respira aer curat din muntii noastrii a ramanilor pentru ca va fi prea scump pentru banii nostrii...

De haine noi nu avem nevoie, nu ne-am ingrasat, nici nu sintem atenti la tendinte pentru ca este prea scump pentru banii nostrii...

Oare ce gindesc copii si nepotii despre ce la oferim?....

NU TOTI AU ACELEASI NEVOI CA SI NOI...SENATORII, DEPUTATII, DIN PARLAMENTUL RUSINII NU AU SIMTIT SI NU VOR SIMTI ACELEASI NEVOI SI NEPUTINTE... AU AVUT CALDURA... AU AVUT BANI SA-SI CUMPERE MINCARE SANATOASA... NU AU AVUT NEVOIE DE BANI DE BENZINA PENTRU CA AU MASINI DE SERVICIU... NU VOR AVEA NEVOIE DE BANI PENTRU CONCEDIILE DIN TARI EXOTICE PENTRU CA VOR REPREZENTA ROMANIA IN FATA ALTOR POPOARE...

ATI VAZUT PE FACEBOOK CE MESERII AU UNII DEPUTATI SI SENATORI?(ELECTRICIENI, MAGAZIONERI, VINZATORI, NU CA AR FI RUSINOASE, DAR CHIAR DEPUTATI SI SENATORI ???) NUMAI BUNI SA NE REPREZINTE IN GRUPURI DE INFRATIRE CU FRANTA, ANGLIA,AMERICA ETC... NUMAI BUNI SA FACA LEGI , NICIUNA PENTRU COLEGII DE BREASLA...

ALESII LOCALI...PRESEDINTI DE CONSILIU JUDETEAN, VICEPRESEDINTI, PRIMARI , VICEPRIMARI, NU CRED CA AU SUFERIT DE FRIG... NU CRED CA AU AVUT LIPSURI DE HAINE, MINCARE MEDICAMENTE, BENZINA ETC, NICI EI NICI PRIETENII LOR SI NICI CEI CARE AU CONTRACTE SUPRAEVALUATE LEGALE SAU MAI PUTIN LEGALE CU AUTORITATILE LOCALE SI NATIONALE...

NU ESTE NIMENI INTERESAT CIT COSTA UN METRU PATRAT DE PAVAJ LA BISTRITA SI LA SIEU MONTAT DE ACEEASI FIRMA SI ACELEASI PAVELE SI BORDURI? NU VOR AVEA NICI EI PROBLEME CU PLECAREA IN CONCEDIU, AU CU CE PLATI...

NU AU NEVOIE DE NOI NICI LA LAEGERI , DEJA LE-AU CISTIGAT FARA SA PROMITA LOCURI DE MUNCA, PENSII MARITE, SALARII MARITE (APROPO STITI CA PARCUL INDUSTRIAL AL BISTRITEI ESTE GATA...FARA INVESTITORI SI FARA RECLAMA NECESARA PENTRU AI ADUCE AICI) (.AVEM ATITEA ORASE INFRATITE DIN DIFERITE TARI SI INCA NU AU FOST INVITATI SA-L VADA, DIRECTORUL ESTE FOST ANGAJAT LA TANCO SI COLEG CU TONIUC, CUM ISI JUSTIFICA BANII? OARE II CERE CINEVA ACEST LUCRU?? EU L-AM PREZENTAT IN 2001 MINISTRULUI DEZVOLTARII DE ATUNCI LA BUCURESTI SI NU A REUSIT NIMIC, VA REUSI ACUM?).

VOR CISTIGA DIN NOU FARA SA PROMITA NIMIC, FARA SA REALIZEZE NIMIC, VOR IMPRUMUTA INSA BANI DIN BANCI PENTRU A PLATI CONTRACTELE, DAR VOR PLATI SI COPII NOSTRI SI NEPOTII DATORII SI DOBINZI.. .

Ce vor zice copii si nepotii despre noi? Nu credeti ca trebuie sa ne mobilizam acum? Cele 4 milioane de romani de afara nu ne pot ajuta cu nimic la locale , sintem insa 6-7 milioane care vom merge la vot, vom vota din nou PSD(UNPR),ALDE(pc_VOICULESCU),PNL(PD),UDMR?

Nivelul pensiilor este stabilit de ei toti, pretul alimentelor si utilitatilor la fel, numarul de locuri de munca si nivelul de salarii este stabilit de ei si pentru noi si pentru ei, achizitiile supraevaluate si legea dupa care se fac de ei..etc.

Spitalele, nivelul lor de dotare, pretul la medicamente compensate la fel...ii mai votam?

LA ALEGERILE DIN NOIEMBRIE NE VOR AJUTA SI CEI DE AFARA,TREBUIE SA-I INFORMAM CORECT SA NU FIE INTOXICATI VOIT DE GUVERNANTI SI SA NU-I MAI ALEGEM PE CEI CARE NE-AU MINTIT.

FRATILOR HAIDETI SA NE MOBILIZAM SA-I LASAM ACASA PE CEI DIN PARLAMENTUL RUSINII SA INVETE O MESERIE SA AIBA CE MINCA SI IMBRACA.

UN PROFESOR UNIVERSITAR SPUNEA PE TV CA 20% SINT SERIOSI SI PREGATITI CORESPUNZATOR DIN 600 HAIDETI SA CRESTEM ACEST PROCENT. ESTE SI EL DEPUTAT DECI STIE...

NU VA LASATI.  VOTATI IN CUNOSTIINTA DE CAUZA PENTRU COPII, NEPOTI SI PENTRU CEI PLECATI CARE TREBUIE SA REVINA LA PARINTI COPII NEPOTI SI BUNICI, AU NEVOIE DE EI...!!!

 

Ioan Georgiu.

7 commentarii2457 vizualizări28 martie 2016
rss 2.0
rss 2.0