Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 15 August 2022 - 14587
Pentru o viata sanatoasa, faceti miscare cel putin la fiecare protest.

In timp ce mergeam spre Primaria Bistrita ( locul desemnat pentru protestul autorizat ), ma gandeam la sansa pe care o am, de a putea sa ies in strada si sa-mi spun parerea. Pentru dreptul acesta, au murit oamenii  nu doar la Revolutia din ’89, ci in toata perioada comunismului.

In fata Primarie ne-am adunat aproximativ 100 de persoane, locuitori ai Bistritei, ai cartierelor Sarata, Saratel si poate si din alte cartiere, contribuabili cu obligatia de a plati aceleasi taxe si impozite. Eu am apa, canalizare si gaz in Bistrita, insa ceilalti nu au astfel de privilegii. Vorbim de Bistrita europeana. Suna cunoscut sloganul?  Eu am iesit sa cer o administratie publica transparenta, birocratie redusa etc..

Recunosc ca l-am dezamagit pe d-ul Berari, deoarece sustin cauze care nu au legatura directa cu mine: nu am terenuri in Sarata si nici in alta parte,  nu candidez… ( vezi video aici )

Dupa 90 de minute de asteptare, desi au fost invitati si asteptati, Primarul Cretu si Viceprimarul Avram au ales sa iasa pe usa laterala (str. Gh. Sincai). Nu vreau sa descriu scena in care oamenii fugeau dupa ei, rugandu-i sa stea de vorba. Grotesc!

Noi ramanem in strada unde ne-ati impins. Abia ne-am incalzit.

Razvan Citu -Mediator.

1 comentariu2450 vizualizări01 aprilie 2016
rss 2.0
rss 2.0