Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Joi 28 Martie 2024 - 14587
Imi pare rau ca am pierdut sansa de a intra in lupta.

Au trecut sfintele sarbatori de PASTE, sper ca toti prietenii mei s-au simtit bine alaturi de cei dragi! Ale mele au fost un pic diferite, am incropit o echipa frumoasa pentru a intra in lupta pentru alegerile locale, dar din nefericire pentru noi, o mica neatentie si am fost exclusi. Am avut la municipiu cele 1004 semnaturi de la sustinatori intr-un exemplar reale, o parte le-am scanat pentru ca era greu sa gasim aceeasi oameni pentru a completa inca un exemplar, nu au fost admise si rezultatul a fost ca am fost exclusi. Din nefericire cei care au pus documentele in dosare au si incurcat originalele cu copiile si nu am fost admisi la nici o categorie, consiliul local sau primar. IMI PARE RAU CA BISTRITENII NU AU REUSIT SA-L CUNOASCA PE DORIN BESERMAN CANDIDATUL DE PRIMAR, UN OM CU ADEVARAT NOU, INTELIGENT, PREGATIT, EXPERIMENTAT CARE MERITA SA FIE LUAT IN CALCUL.

Imi pare rau si pentru mine ca am pierdut ultima sansa de a intra in lupta pentru consiliul local. Aveam multe de spus si daca prietenul meu Marius Chiuzan va mai publica in BISTRITANEWS ce voi scrie bistritenii vor fi mai informati si vor vota in cunostiinta de cauza. D-le OVIDIU CRETU cred ca veti cistiga din nou, cred ca ati gresit insa prin faptul ca l-ati postat pe AVRAM GEORGE pe locul patru pe lista, cred ca veti avea de pierdut. A facut multe greseli care daca vor iesi la iveala in campanie va va fi greu... Am avut un moment de bucurie insa vizionind pe TVR 1 sarbatoarea STELEI, cu DUCADAM, BELONI... ETC FARA BECALI, CHIAR DACA VOI SUPARA PE CEI CA EL, ACEASTA ESTE ROMANIA IN CARE VREAU SA TRAIESC. Pacat ca in ROMANIA eroii care au cistigat cel mai mare trofeu european de fotbal, numele acelei echipe magnifice care ne-a scos in strada cu lacrimi in ochi a ajuns la mina si behaitul unor oameni care nu merita. NU MERITA MULTI DE ACEEA TREBUIE SA ALAGETI IN CUNOSTIINTA DE CAUZA.

 

Ioan Georgiu.

4 commentarii2891 vizualizări03 mai 2016




rss 2.0
rss 2.0