Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Marti 09 August 2022 - 14587
Am pierdut meciul cu ALBANIA! ROMANIA e condusa de neaveniti, guvern de slugi europene.

Cu multa durere in suflet in loc sa dorm la orele 24,00 ma apuc sa astern citeva ginduri. Am vazut un meci jucat de reprezentanta nationala a ROMANIEI cu ALBANIA, revelatia campionatului european, de toata jena. Gindurile, amintirile ma napadesc si explicatiile curg in mintea mea. Echipa nationala a ROMANIEI ne-a facut de ris!!! Era de asteptat, Steaua cistigatoarea cindva a cupei campionilor europeni este condusa de... HA,HA ,HA..., un oier care a facut avere exploatind dorinta de a cistiga bani a celor care ne-au condus in anii 1990-1999. Fratele lui GIOVANI (IOAN BECALI), dind din pumni in fata autoritatilor spunea ca va candida la presedintia ROMANIEI. Mitica Dragomir fostul presedinte a FRF, condamnat, nu in ultima instanta, dar condamnat la puscarie si plata de daune UNIVERSITATII CRAIOVA, pe televiziune lui Ghita ne da lectii de morala. Selectionerul ROMANIEI, IORDANESCU la 67 de ani uita in timpul discursului ce trebuie sa spuna, general de armata, cu grade obtinute jucind fotbal, nu in armata. A avut rezultate in fotbal, cinste lui, dar nu are nimic de a face una cu alta. Bravo pentru fotbalul lui, bravo pentru cariera de antrenor la vremea sa, rusine pentru astazi. Seamana aceata evolutie cu rezultatele generale ale economiei ROMANIEI, condusa de o gramada de neaveniti, guvernul de slugi europene, presedinti de judet fara scoala, primari si consilieri fara rusine si fara respect fata de alegatori.

Am auzit zilele trecute am auzit o statistica in care se spune ca diferenta dintre valorile reale ale licitatiilor autoritatiilor publice si valorile reala este de 40 mld. de euro. Normal ca nu sint bani de pensii, de salarii, de constructii de autostrazi, drumuri judetene, spitale, scoli, etc. (APROPOS, IORDANESCU FIINDCA ASCULT CONFERINTA DE PRESA DE DUPA MECI, NU RASPUNDE LA INTREBARI, SPUNE ZIARISTILOR CA DISTRUG TOTUL SI NU RENUNTA LA NATIONALA, ASTEAPTA SA CONTINUE PROBABIL). Milioane de romani asteapta altceva de la politicieni, de la reprezentanta de fotbal al tarii, nu reactioneaza insa.

Ati auzit ce a facut JENOR ? Lider PNL? Nu ii stiu numele de familie, aducea masini din Germania (pe persoana fizica cum ar zice VANGHELIE), a facut avere, o fi terminat ceva studii la CASA DE CULTURA, LIBERALII LAU DESEMNAT LIDER, SA NE CONDUCA PE NOI SAU PE ALTII CA NOI.  D-le Dolha ce zici ce sef de ARR ar fi, am inteles ca nu a triumfat in alegeri.! A sa nu uit, conduce masini turbate si a "batut" o femeie pe trecerea de pietoni si a vrut sa duca dupa aia la politie. Asa PNL, asa lideri, asa viata pentru milioanele de romani care sufera in tacere si ii voteaza la greu. Oare cind ne vom trezi? Cind vom intelege ca votam si pentru copii si nepotii nostri? Cind vom intelege ca ne-o facem cu mina noastra, ca dormim in patul facut de noi? Pregatim programe pentru tineri sa investeasca sa invetii meseriasii sa faca agricultura, sa lucreze pe strung, sa sudeze, nu invers.

CIND O SA INTELEAGA AUTORITATILE, CONDUCATORII CA DOAR CEI CU STIITA SI EXPERIENTA II POT INVATA PE CEILALTI MESERIE? CIND O SA INTELEAGA CA ROMANIA NU ESTE A LOR? CIND O SA FIE ROMANIA O TARA OBISNUITA CU OAMENI PLATITI PENTRU CEEA CE FAC PE MASURA PREGATIRII, EXPERIENTEI SI REZULTATELE MUNCII LOR? PENTRU A INTELEGE TREBUIE MINTE, PREGATIRE, SUFLET, SPIRIT DE SACRIFICIU , MULTA, MULTA MUNCA, ETC!

TREBUIE MULT RESPECT PENTRU PARINTI, PENTRU CEEA CE AU FACUT, PENTRU COPII, PREGETIREA LOR CORESPUNZATOARE PENTRU VIITOR, SCOALA, MUNCA, NU SAMPANIE DE SARBATORI, NU MASINI SCUMPE CUMPARATE PE BANII DIN IMPOZITE SI TAXE, NU PRIVILEGII.

 

Ioan Georgiu.

0 comentarii2443 vizualizări20 iunie 2016
rss 2.0
rss 2.0