Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Marti 09 August 2022 - 14587
Politicianul roman nu este vinovat !?

Incerc azi sa spun ceea ce cred si simt despre unele partide politice si unii politicieni din Bistrita pentru ca nu am date despre toate si reprezentantii lor judeteni. Am inteles, BLAGA nu este vinovat si va demonstra acest lucru! Udrea nu este vinovata si va demonstra si ea acest lucru! Basescu nu este vinovat si va demonstra daca va fi nevoie acest lucru! Sebastian Ghita nu este vinovat si va demonstra acest lucru! Scuze, este vinovat PENTRU CA VOIND BINELE ROMANILOR si ROMANIEI a ajutat-o pe CODRUTA KOVESI cu diploama de doctorat. Consilierii locali si primarul nu este vinovat pentru marirea chiriei din apartamentele ANL, pentru ca hotarirea de consiliu in acest sens a fost facuta fiind obligati de o lege sau o hotarire de guvern. (Nu este nevoie de o hotarire de consiliu pentru a intari o lege sau o hotarire de guvern!) Dragnea nu este vinovat, dar a demonstrat prost acest lucru si este condamnat cu suspendare. Conduce totusi cel mai mare partid din ROMANIA! PSD-istilor nu va este frica ca o sa va vinda dupa alegeri? La inceputuri a fost presedinte CJ TELEORMAN din partea PD. BLAGA, BASESCU, OLTEAN...vechii PD-isti nu il au la mina cu ceva? Nu ascund faptul ca imi place TARICEANU, inginer cultivat, cu verbul la el, vertical si un bun roman, dar s-a inconjurat de prea multi penali. Prieten cu BOGDAN OLTEANU dar si cu unii bistriteni din alte partide este adevarat nu din ALDE. Mi-a placut si CRIN ANTONESCU, poate s-a  retras la timp, pacat!

O sa revin la politicienii din BISTRITA, pentru ca imi place la nebunie manusa aruncata de PNL BN, tuturor celorlate filiale judetene. Cred asa cum se spune ca au sanse sa cistige maxim doua locuri de deputat si unul de senator in judetul nostru. Acest lucru datorita celor desemnati pentru candidaturi. Felicitari pentru IOAN TURC, nu puteati desemna pentru locul intii la camera deputatilor, altul mai bun. Cred ca si actualul presedinte interimar este un candidat bun. Nu am uitat insa faptul ca in perioada cind era presedinte PNL TURC a fost tradat de I. OLTEAN, care l-a desemnat candidat pe BOTIS IOAN la BISTRITA, singurul care putea sa-i smulga locul. Intelegerea in trei nu a fost asa. I.OLTEAN, R.MOLDEOVAN  SI  I.TURC si-au impartit zonele personale pentru a reusi dar I.TURC a fost tradat. Ma bucur ca a revenit in carti, sper sa cistige, este, va fi un cistig pentru BISTRITA. Sper ca bistritenii nu au uitat perioada cind TURC era viceprimar PNL, TARICEANU prim ministru si a adus bani de la guvern pentru strazile care se spunea ca sint ba ale primariei, ba ale guvernului. Cert este ca atunci sau reparat. Cred insa ca nu a uitat ce a patit cu  I. OLTEAN.

Alaturi de TURC, SIGARTAU, DORIS MOLDOVAN, trei tineri curati, noi, dintre care primul cu multa experienta. Nu vreau sa vorbesc despre DOLHA sper sa nu cistige inca un mandat, insa ALDE nu cred ca are sanse desi multi directori din deconcentrate valorosi sint oamenii lui TINTEAN. Nu cred ca vor face campanie. Frica de DNA va fi mare in aceasta campanie. PMP, fara sanse la BISTRITA, AM AVUT O DISCUTIE CU TINARUL PRESEDINTE NU CRED CA ESTE PREGATIT. CRED CA A INREGISTRAT DISCUTIA NOASTRA! SA-I FIE DE BINE! Sint multi bistriteni volorosi dar listele, legile, partidele mari au avut grija sa nu aiba acces la parlament. UDMR la fel, fara sanse.

Am lasat la urma PSD. Cum va raspunde la manusa aruncata de noul PNL(PD+PNL)? Sigur unul dintre candidati va fi I. DENES, fratele primarului Moldovan din BECLEAN, fost PNL-ist, vocal si luptator, (pe cind era in PNL). Ceilalti candidati vor fi PANA si SUCIU? Dupa parerea mea nu va fi o echipa pe masura celei de la actualul PNL. Este nevoie de tineri pe masura celor din PNL. PSD are oameni buni, bine pregatiti, de stinga dar din nefericire nu vor avea acces pe liste.

Interesanta lupta care depinde insa de votul bistritenilor. Cred ca trebuie sa ne gindim inainte de vot. Ce vrem? Cine se poate bate pentru pensii mai mari? Cine se poate bate pentru locuri de munca mai multe si mai bine platite? Cine se poate bate pentru sanatatea noastra, pentru scoala copiilor si nepotilor nostri? Cine va putea folosi 1 decembrie 2018, 100 de ani de la MARE UNIRE, si doreste cu sufletul deschis unirea cu MOLDOVA? Cine va folosi pozitia pentru a milita pentru UNIRE? Cine va avea curaj sa treaca peste interesele personale, peste ordinele primite de la sefi si va lucra pentru binele tarii, pentru binele romanilor din tara si din afara? Cred ca daca vom trimite in parlament romani adevarati avem sanse, daca nu vom trimite nu vom avea. Cei din exteriorul tarii trebuie sa aiba grija sa nu fie mintiti si sa voteze cu totii in cunostinta de cauza.

 

 Ioan Georgiu.

 

P.S. - MULTUMESC MARIUS CHIUZAN PENTRU CA IMI PUBLICI GINDURILE IN BISTRITANEWS.RO !

0 comentarii2429 vizualizări28 septembrie 2016
rss 2.0
rss 2.0