Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Marti 09 August 2022 - 14587
Iluzii anesteziante in care cred romanii si care blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei.

Iluziile in care credem (sau cred multi din jurul nostru) sunt o consecinta a tehnicilor si metodelor de distrugere mentala premeditata ce au fost aplicate pe romani mai ales dupa lovitura de stat din 1989, cand a fost eliminat un regim nationalist si o tara suverana, iar Romania a fost transformata pas cu pas intr-o colonie saraca si distrusa a Vestului. Sigur ca iluziile in care cred romanii sunt valabile si pentru multe alte popoare, pentru ca distrugerea mentala premeditata se practica pe scara larga, la nivel mondial. Aceste iluzii in care suntem mentinuti premeditat blocheaza accesul la adevar, blocheaza constientizarea adevarului despre realitatea in care traim, blocheaza evolutia si dezvoltarea poporului roman, a societatii romanesti, a Romaniei.

In dictionarul explicativ al limbii romane, iluzia este definita ca fiind "o perceptie falsa, denaturata a realitatii; aparenta inselatoare din cauza perceperii deformate a realitatii."

Iluziile ni se impun / ni se strecoara / ne sunt trimise in creier inca de mici copii.

Va sfatuim ca, in situatia in care ceea vom expune in continuare nu va va face sa realizati iluzia in care se urmareste, cu abilitate, sa fim invaluiti, sa consultati si alte surse, pentru a va edifica asupra adevarului a ceea ce va vom prezenta. Iata, mai jos, o lista cu iluzii/falsitati in care poporul roman se incapataneaza sa creada in continuare, pentru ca nu ii pasa, pentru ca nu are timp sa citeasca mai mult, dar nici nu-si face, pentru ca nu pricepe ce se petrece in jur etc.

Nota autorului: Pe un forum de discutii, a existat un anumit comentariu pe marginea prezentarii acestor iluzii, cum ca ar evidentia o orientare de stanga. Mentionez ca nu ma preocupa niciun fel de doctrine sau ideologii, fie ca sunt de stanga sau de dreapta, socialism, capitalism sau altele de genul acesta. Ma intereseaza dreptatea si adevarul.
Daca observ ca SUA si UE sunt "moartea" pentru Romania, fiind puterile care au distrus in ultimii 24 de ani tara noastra, asta nu inseamna ca sunt comunist/extremist de stanga sau ceva de genul asta, ci doar ca am fost capabil sa observ aceste realitati... Daca as fi observat ca entitati/tari/institutii din zone declarate ca fiind "socialiste" distrug tara noastra, as fi zis la fel de bine ca acele puteri straine sunt "moartea" pentru Romania. Dar... nu e cazul in prezent. In prezent, "cancerul" Romaniei este reprezentat de "Imperiul Atlantist" - SUA, UE si stapanii lor din umbra. Dar, multi oameni inca mai traiesc cu iluzia ca SUA si UE sunt "de bine".

 

 Iluzii, falsitati, minciuni, neadevaruri, manipulari

Atentie! Aceste iluzii nu sunt toate gandite, verbalizate, constientizate de oameni, unele sunt pur si simplu traite/simtite/aplicate in viata de zi cu zi de romanii nostri dragi (bineinteles ca nu de toti, dar de multi, de mult prea multi!).

   (Ordinea in care sunt prezentate este aleatorie.)

 

Iluzia 0:  Iluzia vietii. Suntem suma gandurilor si a credintelor noastre, credinte care au fost inoculate in mintea noastra de parinti, scoala, prieteni, filme, societate, de obicei fara acordul nostru, sau mai precis fara sa fim constienti de asta. Toate aceste credinte si conditionari formeaza tiparul. Tiparul care repetat la nesfarsit ne va crea iluzia vietii. Spun iluzia, pentru ca Viata incepe cu adevarat in momentul in care iesim in afara tiparului. Si primul pas pentru a evada dintr-o inchisoare, este sa recunoastem si sa intelegem ca suntem prizonieri. Altfel, nici macar nu vom incerca sa evadam.

 

  1. Suntem liberi - o mare iluzie!
In realitate suntem neo-sclavi muncitori.

 

  2. Stim cum functioneaza lumea in care traim - fals!
In realitate, marea majoritate a romanilor habar n-au ce se petrece in jurul lor. Dar nici n-ar fi in stare sa faca fata psihic adevarului.

 

  3. Suntem condusi de oamenii politici pe care ii vedem la televizor si la stiri - fals!
In realitate, suntem condusi din umbra de oameni din afara tarii noastre (cu centre de comanda in SUA, UE, Israel, Vatican etc.), iar cei pe care ii vedem la televizor si care ocupa anumite functii in stat sunt doar instrumente in sistemul de exploatare ascuns, pe care oamenii din umbra il gestioneaza si in care noi ne traim vietile de sclavi. (Vi se pare prea dur termenul de sclavi? Dar aceasta e realitatea si este necesar sa infruntam adevarul chiar daca e dur! E singura noastra sansa!). Toti conducatorii din Europa de Vest care apar la TV sunt instrumente in mana celor care conduc lumea cu adevarat, din umbra. Toate problemele pe care noi romanii le avem sunt cauzate de aceasta conducere din umbra, care are interese opuse intereselor neamului romanesc. Din pacate, romanii se imbata cu speranta/iluzia ca nu exista un guvern mondial ocult, desi actiunile si deciziile lui le simtim zilnic pe pielea noastra. Insa nu toata lumea face conexiuni si fiecare pricepe cat poate din lumea din jur.

 

   4. Romania este un stat suveran - fals!
In realitate, suntem din ’90 incoace o colonie a "Imperiului Atlantist" (NATO, SUA, UE, FMI, Banca Mondiala si criminalii din spatele acestor entitati) si suntem condusi din umbra.

 

   5. In Romania exista stat de drept - fals!
Cand politicul capuseaza toate institutiile publice; cand coruptia este la maxim; cand nu exista transparenta in gestionarea fondurilor publice; cand se fura masiv din bani publici; cand justitia nu functioneaza asa cum trebuie; cand poporul nu mai este suveran (doua referendumuri nationale nerespectate in ultimii sapte ani - in 2009, poporul a decis la referendumul national sa fie maxim 300 de parlamentari si acum avem peste 600; iar in 2012, poporul a decis moartea politica a celui care ucidea o natie - Basescu -, insa CIA si UE au decis sa ramana "guvernator" in colonia Romania, impotriva vointei poporului roman, chipurile "suveran"); cand deciziile importante se iau in spatele usilor inchise (chiar in afara granitelor tarii); cand statul este condus din umbra, nu transparent de catre conducatorii institutiilor democratice (presedinte, parlament, guvern); cand populatia este formata din sclavi muncitori saraci, bolnavi, lipsiti de un trai decent; cand bogatia produsa (muncita) de popor este acumulata in mainile catorva indivizi - marea majoritate infractori mafioti in cardasie cu politicienii, atunci este evident: In Romania nu exista stat de drept! E doar o iluzie, un gunoi mediatic care sa prosteasca oamenii naivi ca traim in normalitate.

 

 6. Intrarea in NATO a fost benefica pentru Romania - fals!
Intrarea in NATO a insemnat distrugerea definitiva a propriei armate si eliminarea oricarei sanse de a ne mai apara singuri tara. Adica, adio independenta militara, independenta a teritoriului tarii.
Intrarea in NATO a insemnat cresterea riscului fata de un atac extern in Romania, din partea unuia dintre dusmanii SUA. A insemnat soldati romani morti in teatre de operatiuni pornite de "stapani" (SUA) cu scopul de a coloniza noi teritorii. Redau cu aproximatie ce a spus profesorul Florin Colceag despre NATO:  NATO este o forta a raului - face crima organizata sub haina militara.

 

   7. Democratia SUA - o mare iluzie!
Nu exista democratie in SUA! In SUA exista sclavie - mase de oameni care muncesc in saracie pentru a tine in spate cateva "elite" putred de bogate. In SUA fortele represive platite din bani publici sunt cu mult mai bine pregatite, violente si ferme in distrugerea oricarei initiative de schimbare a "sistemului". Ororile pe care le-am vazut noi la Pungesti cu abuzurile jandarmilor sunt nimica toata comparativ cu ce se petrece in SUA. Multi spun ca acolo e fascism. Eu ma limitez la a aprecia ca fiind "un alt sistem de sclavie", mult mai bine pus la punct decat cel din Romania. Acolo, statul ("sistemul") chiar stie tot despre tot ce faci/spui in timp real! Totul este informatizat si centralizat. Cunoasterea, manipularea si controlul populatiei americane sunt la cote inimaginabile. Acolo deja a inceput "ciparea" oamenilor si imbecilii distrusi mental se duc de buna voie sa-si implanteze cipul RFID in trup. Dar... desigur, toata povestea aceasta complexa (nu neaparat complicata) nu poate fi inteleasa de cei care nu realizeaza ca sunt condusi din umbra si care nu pricep cum functioneaza lumea in care traim. Si lor, ca si noua, li se livreaza un Matrix frumos in care sa creada. Pacat ca este doar o iluzie.

   8. Europa de Vest este civilizata - fals!
Tarile asa-zis "civilizate" din occident s-au dezvoltat pe spinarea tarilor sarace, inclusiv pe spinarea Romaniei (asta presupune statutul de colonie!). Dar, chiar si asa bine si civilizat cum e in Vest, tot despre sclavie vorbim si acolo. Sa nu aveti iluzia ca europenii din occident sunt liberi! Nu! Sunt tot sclavi, ca si noi, doar ca regimul lor de sclavie e putin mai "soft". La noi e varianta mai dura: colonizare - exploatare la sange - distrugere.

 

 9. Intrarea in UE a fost benefica pentru Romania - fals!
Intrarea in UE a insemnat de fapt semnarea pactului cu diavolul si pierderea si mai accentuata a independentei economice, a suveranitatii, a puterii de decizie, a resurselor minerale, a resurselor umane, a fortei de munca, a creierelor inteligente etc. etc. etc. Legile se decid la nivelul UE, preturile se decid la nivelul UE, viata noastra este gestionata de la nivelul UE etc. Intrarea in UE s-a facut dupa distrugerea industriei romanesti si privatizarea a ce a mai ramas, ca nu cumva sa producem ceva ce ar putea face concurenta firmelor din Vest. In felul acesta produsele romanesti sunt pe cale de disparitie, deci, implicit economia romaneasca. Intrarea in UE a insemnat, pe scurt, pecetluirea statutului de colonie al Romaniei!

La schimb, pentru acceptarea de catre populatie a intrarii in UE, fara sa aiba habar in ce se baga, ni s-au oferit doar iluzii:
   a. Iluzia intrarii intr-o familie "civilizata" unde sunt floricele pe campii si totul e roz

   b. Iluzia ca Europa ne vrea binele si vrea sa ne ajute sa ii prindem din urma pe cei "civilizati", cand, in realitate, fiecare este pentru el si ne-au acceptat in UE din interes - piata de desfacere de 20 milioane de locuitori, resurse de exploatat pe 2 lei, creiere inteligente de folosit in multinationalele din Vest pentru a produce si mai multi bani etc.

   c. Iluzia unei bunastari "ca in Vest" (care de 23 de ani tot n-a venit);

   d. Iluzia unei libertati de miscare si decizie pentru popor
("Poftim, miscati-va, calatoriti, munciti, supravietuiti si cheltuiti unde vreti voi! Oriunde veti face asta, noi tot vom suge din munca voastra, noi tot pe spinarea voastra vom trai, noi tot va vom exploata si voi tot sclavii nostri veti fi, indiferent de tara aleasa ca destinatie!")

   e. Iluzia unor fonduri europene, care intr-adevar au ajutat pe multi, dar daca vedem imaginea de ansamblu, o sa realizam ca Romania a cotizat la UE mai mult decat a accesat! ("Din 2007 si pana in 2012, Romania a varsat in conturile Uniunii Europene aproape 7 miliarde de euro, si a incasat doar putin peste 1 miliard de euro). Astfel, avem un sold deficitar de aproape 6 miliarde de euro" - sursa business24.ro; in plus, o gramada din fondurile accesate s-au dus la baietii destepti, deci nu in economia reala a Romaniei sau la cetatenii de buna credinta din Romania, ci la infractorii din mediul economic aflati in cardasie cu infractorii din mediul politic.

   f. Iluzia ca in Vest nu e coruptie, cand de fapt am vazut cu totii ce fac parlamentarii europeni pe mii de euro -  banii cetatenilor europeni.

   g. Iluzia ca o sa primim democratie, ca ideal in viata al fiecarei natiuni - ce stupiditate! Cum sa fie democratie, normalitate, bunastare intr-un sistem de exploatare care ii tine pe oameni drept sclavi muncitori? Cum sa fie democratie cand masele de oameni muncesc ca sa tina in spate niste infractori paraziti care nu stiu decat sa exploateze munca sclavilor si sa traiasca in lux de pe urma ei... Cum sa fie democratie cu atata coruptie? Cum sa fie democratie atata timp cat nu exista transparenta in "afacerile publice"? Cum sa fie democratie cu atata saracie in jur?

   h. Iluzia ca FMI, CE, Banca Mondiala sunt institutii serioase care ne vor binele si vin sa ne ajute cu bani - Ce gluma sinistra! In realitate, indatorarea statelor este metoda moderna de colonizare / transformare in sclavi.

 

 Romania - o cetate asediata

Asediul la care este supusa tara noastra este analizat in amanuntime (pe componenta sa economica) de profesorul Mircea Cosea, in lucrarea Romania dupa 20 de ani (aparuta la Editura Business Adviser, in 2011). Autorul ajunge la urmatoarele concluzii ingrijoratoare:
"Structura economiei a devenit de tip neocolonial, in sensul manifestarii pe planul relatiilor economice externe prin unidirectionare (peste 70% spre UE), prin exces de export de forta de munca ieftina, materii prime slab prelucrate si produse industriale manufacturate pe baza de licente si prin exces de import de alimente si bunuri de consum.""Economia se afla sub ocupatie straina, ponderea capitalului strain in total capital investit fiind de peste 80%, iar la nivelul sectorului bancar depasind si acest nivel."

"Aderarea Romaniei la UE nu a reprezentat un factor de crestere economica si dezvoltare a industriei si agriculturii nationale, ci, din contra, un factor de decadere a acestora, prin presiuni concurentiale." "Coruptia politica a transformat in douazeci de ani statul roman intr-un stat capturat".

Un exemplu foarte bun al modului in care companiile straine ruineaza economia Romaniei sunt hipermarketurile.

 

Continuam cu expunerea iluziilor in care traiesc romanii zi de zi:

   10. Mass-media spune adevarul - fals!
Presa nationala minte, manipuleaza, dezinformeaza si ascunde adevarul! Principalele canale media sunt detinute de infractori si oameni vanduti politic. Ce livreaza trusturile lor de presa publicului larg este gunoi mediatic si dezinformare! Cel mai bine s-a vazut ca presa este vanduta pe 1 septembrie 2013, cand a minimalizat cat s-a putut amploarea pe care au avut-o protestele romanilor impotriva Proiectului Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist in Romania.

 

   11. Televizorul ne informeaza - fals!
Televizorul mimeaza informarea! Televizorul manipuleaza! Televizorul este printre cele mai eficiente instrumente de ascundere a adevarului, de trunchiere a realitatii, de falsificare a istoriei, de indobitocire si pierdere de timp. Cine vrea cu adevarat sa se informeze despre adevar, despre adevarata realitate din jur va cauta singur informatii pe internet (chiar daca nici internetul nu este perfect).

 

12. Politicienii corupti care ne conduc astazi sunt tradatori - fals!
Cei mai multi nu sunt tradatori, pentru ca de fapt nu au fost niciodata de partea Romaniei sau a romanilor ca sa tradeze cauza neamului romanesc! Ei sunt si au fost dintotdeauna impotriva Romaniei (din tata in fiu), sunt si au fost instrumente ale dusmanilor, controlati din umbra pentru a sluji interesele straine antiromanesti. Ei nu au tradat deloc, niciodata, ei au facut exact ce au fost pusi sa faca (de straini!). Ei nu sunt ai nostri, ai romanilor! Ei slujesc altcuiva, altor interese! Multi dintre ei nici nu sunt romani, ci indivizi de alta etnie, dar cu numele romanizat ca sa ne prosteasca ca sunt de-ai nostri (in principal evrei).

Iata definitia cuvantului "a trada": "trada, tradez, vb. 1 .1. tranz. - a insela in mod voit si perfid increderea cuiva, savarsind acte care ii sunt potrivnice, pactizand cu dusmanul etc., a fi neloial fata de cineva sau de ceva." (Dictionarul explicativ al limbii romane)

Ei, politicienii corupti care au distrus Romania nu au facut acte care le sunt potrivnice (opuse lor) ci au facut exact ce aveau ei de facut, exact ce trebuia fata de ei si fata de stapanii lor (cei care conduc lumea din umbra). Ei nu au facut un pact cu dusmanul, pentru ca pentru ei, "dusmanul" era prietenul lor. Dusmanul este dusman doar pentru poporul roman. Pentru ei, este un prieten. Deci au facut un pact cu un prieten. Daca faceau pact cu romanii si luptau pentru interesele Romaniei, abia atunci am fi putut spune ca au tradat interesele celor care i-au pus acolo (adica cei care conduc lumea din umbra).

Acesti politicieni care conduc astazi Romania nu au fost si nu sunt loiali Romaniei si poporului roman. Doar au mimat acest lucru. Deci ei au actionat precum niste tradatori, dar de fapt ei nu sunt tradatori, ei nu ne-au tradat pentru ca nu are cum sa se cheme tradare ce au facut ei! Nu poti sa ai pretentia de la niste alogeni (straini) de neamul tau si de interesele neamului tau, care vin si sunt pusi la conducerea neamului tau de catre forte straine, sa se considere ai poporului, in lupta pentru binele poporului, sau poporul sa-i considere de-ai lui. E absurd! Ei nu sunt ai nostri, chiar daca s-au nascut unii dintre ei in Romania. Nu au niciun fel de apartenenta la neamul romanesc! Nu simt romaneste, nu iubesc Romania, nu le pasa de Romania si de romani absolut deloc si nu le-a pasat niciodata!!! Atunci, ce sa tradeze ei distrugand Romania? Au tradat interesele tarii in care s-au nascut? Faptul ca te-ai nascut intr-un teritoriu si ai trait acolo 50 de ani este suficient sa te numesti "de-al nostru"? Nu! Noi i-am votat si ei au ajuns la putere pentru ca noi am fost prosti orbiti, iar ei pusi acolo de forte straine.

Ce legatura are toata treaba asta cu tradarea sau nu a intereselor neamului romanesc? Niciuna... Daca insa un roman, sa zicem taran din tata in fiu, cu toate neamurile romani, nascut, crescut in Romania, ajunge cu greu la putere, sustinut cu sacrificii de popor care si-a pus nadejdea in el, si el se da cu dusmanu’, atunci da, aceea e tradare. Insa marionetele care sunt la putere acum "au tradat" (daca vreti) inca dinainte sa se nasca... La fel cum tu vrei sa lasi mai departe un copil bun, asa si oamenii rai vor sa lase mai departe o odrasla care sa le continue "munca", mai exact, sa duca mai departe sistemul de exploatare... sistem care e foarte avantajos pentru ei, ca de aceea l-au implementat, insa distructiv pentru noi. Exista si alogeni (straini) care nu distrug Romania. Cu ei nu avem nicio problema, de ce am avea?
In concluzie, exprimarea corecta este, dupa parerea mea: "Au actionat impotriva intereselor Romaniei si poporului roman",  "Au distrus Romania" etc. si nu "Au tradat" sau "Sunt tradatori"!

 

  13. Poporul roman este rau - fals!
Romanii sunt printre cei mai buni oameni de pe planeta! Infractiunile pe care le vedem sunt exceptii daca gandim procentual raportat la intreaga populatie. Apoi, din acele infractiuni blamate de occident, majoritatea sunt facute de tigani (populatie migratoare), deci nu romani-daci, sedentari si buni la radacina. Relele pe care le vedem noi la multi romani sunt doar la suprafata, sunt doar aspecte superficiale, care au aparut din cauza sistemului de exploatare in care suntem tinuti de 23 de ani!

Sistemul ne-a distrus mental si i-a fortat pe multi dintre romani sa aplice legea junglei pentru a supravietui. De aici s-a dezvoltat egoismul si tot ce tine de el. Sistemul ne-a invatat ca banul este scopul si de aici s-a dezvoltat "manelarismul" si tot ce tine de el, calcatul pe cadavre pentru bani, dezumanizare etc.

Dar toate aceste lucruri se pot rezolva foarte rapid, daca romanii sunt pusi intr-un sistem in cadrul caruia se actioneaza cu adevarat pentru binele poporului, unde sa se poata redezvolta cooperarea, colaborarea, armonia, impartirea resurselor, iubirea de semeni etc. Deocamdata vedem efectele unui sistem care intentionat ne indreapta unii impotriva altora pentru a fi dezbinati si a nu avea vreo sansa sa schimbam sistemul.

Si vedem toate relele pentru ca sunt scoase in evidenta de dusmanii Romaniei prin instrumentele pe care le detin, mai ales mass-media. Dar poporul roman, la radacina, nu este deloc asa! Duceti-va la tarani, la adevaratii romani, sa vedeti acolo bunatatea poporului roman, inca vie.

 

14. Scoala ne educa si ne informeaza - fals!
Scoala, in prezent, doar mimeaza educatia si ne inregimenteaza, ne educa sa fim obedienti si sa respectam autoritatea. Adevarata informare trebuie in prezent sa o facem singuri, pe cont propriu. Informatiile cu adevarat importante pentru viata noastra nu le aflam nici din scoala, nici din facultate, nici din mass-media (in niciun caz de la TV). Informatia adevarata trebuie sa o cautam pe internet si la oameni liberi mental.

Scoala din prezent e distrusa premeditat de cei care conduc Romania pentru ca un popor needucat e mai usor de controlat.
Ideea, pe scurt, este ca se pierde prea mult timp din viata unui copil (12 ani de zile pana la terminarea liceului) pentru ca acesta sa stie atat de putine lucruri despre lumea in care traim, sa aiba atat de putine abilitati si sa stie atat de putine lucruri utile pentru viata de adult. Vorbim comparativ cu un sistem de educatie ideal/normal, nu cu sisteme din alte tari, care pot fi chiar si mai proaste decat al nostru. Mai nou, foarte multi tineri romani termina liceul si nu stiu nici macar sa scrie corect romaneste. Asta spune multe despre un sistem de invatamant.

In plus, scoala, dupa parerea mea, inregimenteaza si invata copilul inca de mic sa fie obedient "autoritatii", fapt care e o mare problema a societatii. In mod normal copilul/omul trebuie sa puna la indoiala cam tot ce i se livreaza, daca vrea sa ajunga in final la informatia corecta/adevarata.

 

  15. Istoria pe care o stim, am invatat-o in scoala este istorie reala - fals!
Scoala si mass-media au doua scopuri principale: ascunderea adevarului si mimarea informarii.
Iar adevarul inseamna pe langa realitatea autentica a prezentului si adevarul istoric. Istoria, asa cum ne-a fost ea "livrata" in ultimii 23 de ani este o minciuna. Daca am cunoaste adevarul istoric - nu neaparat foarte indepartat in timp, de exemplu, daca am sti cu adevarat ce s-a petrecut la lovitura de stat din ’89, am intelege mult mai bine ce ni se petrece noua astazi ca tara si popor. Dar... acesta e motivul pentru care sistemul de invatamant este distrus iar mass-media cumparata - pentru ca adevarul sa nu iasa la iveala.

 

16. Doctorii stiu ce e cel mai bine pentru noi - fals!
Unii doctori stiu! Cei care sunt dispusi sa citeasca pe cont propriu si sa afle adevarul din spatele industriei medicale. Dar acestia sunt exceptii. Cei mai multi aplica ce au invatat in scoala, iar scoala medicala ne invata sa oferim bolnavilor pastile, medicamente si tratamente ineficiente si chiar daunatoare! Cel mai dur exemplu este poate "industria" cancerului. Desi exista leac natural eficient si nontoxic pentru cancer (da, cancerul este vindecabil!), doctorii continua sa fie criminali si sa recomande chimioterapie toxica perfect ineficienta. Din pacate, romanii respecta cu sfintenie "autoritatea", fie ea doctor, profesor, televizor, specialist, etc.

 

17. Cancerul este incurabil - fals!
In realitate, cancerul este vindecabil, chiar si in stadii avansate, daca esti dispus sa citesti si sa afli cum sa te vindeci. Doar doctorii, sclavi ai medicinei clasice, ai industriei farmaceutice, te invata, unii din ignoranta, inconstienta, altii si din  rea vointa ca trebuie sa te otravesti cu chimioterapie ca sa ai vreo sansa, cand de fapt chimioterapia este foarte daunatoare si nu te ajuta cu nimic! Cine vrea sa afle adevarul trebuie doar sa citeasca! Doctorii promoveaza otrava numita chimioterapie, iar pacientii o iau ca prostii cu miile. Prefera sa moara decat sa citeasca...

 

18.Vaccinurile sunt bune si ne apara de boli/virusi - fals!
In spatele schemelor nationale de vaccinare e o intreaga industrie de miliarde de dolari patronata de niste baieti destepti, care nu doar ca fac o gramada de bani prin vinderea vaccinurilor, dar distrug si potentialul de viata sanatoasa si lunga al omului, inca de mic copil.

 

  19. Fumatul ofera placere, ceva benefic - fals!
Asta este o iluzie incredibila in care traiesc saracii fumatori. Din fericire exista o metoda foarte usoara prin care oricine se poate lasa de fumat.

Legat de placerea fumatului - cel mai bine se vede aceasta placere cand elevii de liceu se pitesc prin baile infecte din scoala ca sa fumeze (placere desigur, nu dependenta), cand angajatii din multinationale stau zgribuliti de frig iarna pe balconul palierului ca sa fumeze mizeria aia de tigara pentru ca nu au voie inauntru (placere desigur, nu dependenta); cand fumatorul accepta chiar si o tigara al carei gust si miros le uraste decat sa nu fumeze deloc (placere desigur, nu dependenta); cand oamenii aleg sa fumeze chiar daca asta presupune sa rabzi de foame (ca n-au bani si de tigari si de mancare) (placere desigur, nu dependenta); cand bucurestenii stau iarna degerati de frig pe la intrarile in metrou (ii vad in fiecare dimineata) ca sa fumeze tigara aia blestemata inainte de a intra in subteran unde nu au voie sa fumeze (placere desigur, nu dependenta) etc.

 

   20. Mancarea din supermarketuri e buna de mancat - fals!
"Alimentele" din supermarketuri reprezinta, in principiu, mancare-otrava pe care o ingurgitam distrugandu-ne sanatatea in fiecare zi. Supermarketurile distrug, de asemenea, economia locala (elimina micii comercianti romani si micii producatori - fac concurenta pietei agroalimentare traditionale) si sug banii romanilor, bani care ajung la firmele din Vest (o sa observati ca in supermarketuri nu prea gasiti produse romanesti...). Supermarketul este pentru oamenii obisnuiti o "autoritate". Ei gandesc inconstient ceva de genul "daca se vinde in supermarket si cumpara atatia oameni, n-are cum sa nu fie bun de mancare...". Oamenii ignora faptul ca legislatia criminala le permite producatorilor de alimente sa adauge substante toxice in produse pentru a le conserva/aroma/pastra timp indelungat etc. (adica E-uri toxice, arome cancerigene, conservanti nocivi etc.), si oamenii mai ignora faptul ca in Romania (si nu doar la noi) se da spaga inspectorilor de orice fel. Deci pe langa faptul ca mancarea este otrava in mod legal, ea este si mai toxica in mod nelegal - are si mai multe substante nocive decat e legal (E-uri interzise, hormoni de crestere, chimicale ilegale, marfa expirata sau tinuta/gatita in conditii infecte etc.), pentru ca autoritatile statului din domeniul industriei alimentare nu isi fac treaba (iau spaga si trec cu vederea otrava toxica din mancarea pe care ne-o servesc supermarketurile).
  Pofta buna!

 

   21. Raportarea la majoritate este un criteriu bun pentru a distinge binele de rau - fals!
Daca majoritatea oamenilor sau foarte multi oameni din jurul nostru fac anumite lucruri, sau chiar si daca doar grupul nostru de prieteni face ce facem si noi, inseamna in creierul nostru ca acel lucru e "de bine", poti sa il faci si tu linistit, ca e benefic si pentru tine si pentru familie si pentru societate. Fals! Faptul ca multi oameni din jurul nostru, sau cunoscutii nostri fac ceva anume nu inseamna ca acel ceva este bun! Acesta este un criteriu tembel pe care il aplica subconstient/inconstient oamenii pentru a stabili (tot inconstient) daca ceea ce fac este bine sau rau. De fapt, pentru a se autoconvinge ca ceea ce fac este bine ("Uite, si restul lumii face asta! Trebuie sa fie bine!").

Daca facem ceva rau pentru noi si/sau societate, si realizam ca facem ceva rau, ne vom simti prost. Asa ceva nu trebuie sa se petreaca sub nicio forma. Motiv pentru care incercam sa evitam orice senzatie negativa, dar nu prin evitarea comportamentului nociv, ci prin concluzionarea ca acel comportament este de fapt benefic sau neutru/nevinovat (un fel de disonanta cognitiva).

Evitarea unui stres psihic are loc prin multiple mecanisme constiente si subconstiente. Unul dintre ele este acesta: raportarea la un criteriu imbecil, ce face majoritatea (care, bineinteles, se comporta ca tine), in loc sa te raportezi la criterii reale, la normalitate, la ce e bun si ce e rau pentru binele tau, al familiei tale si al societatii in care traiesti.

Desigur, oamenii nu constientizeaza si nu verbalizeaza aceste raportari la majoritate, ci pur si simplu le fac zilnic fara sa-si dea seama, in mod inconstient, ca sa-si mentina psihicul nestresat. Observati cum iluziile romanilor sunt validate de aceasta "regula a majoritatii".

 

 22. Proiectul Rosia Montana RMGC este BUN pentru Romania - fals!
Mai crede cineva asa ceva? (Din pacate, da.)

 

 23. Gazele de sist sunt bune pentru Romania si avem nevoie sa le exploatam -  fals!
E cineva atat de ignorant si inconstient sa creada asta?

 

  24. Culturile OMG (organisme modificate genetic) sunt benefice agriculturii romanesti si industriei alimentare - fals!
OMG sunt, in realitate, nocive pentru organism si distrug mediul.

 

25. Privatizarea companiilor de stat ajuta economia Romaniei - fals!
Unde ati trait in ultimii 23 de ani? Privatizarile care s-au facut au avut ca unic scop distrugerea economiei Romaniei, exploatarea resurselor naturale din Romania, furtul banilor si productiei de bunuri din Romania de catre companiile "Imperiului Atlantist" care au venit "sa faca un ban cinstit" pe spinarea muncitorilor sclavi romani in colonia Romania.

 

  26. Protestele de strada nu ajuta la nimic - fals!
Cititi aici: Ce au castigat romanii prin proteste de strada in toata tara,  Ce am castigat in urma protestelor Rosia Montana, Gaze Sist, Mosna ce s-a obtinut prin proteste de strada, desi numarul participantilor a fost mic. Imaginati-va care ar fi efectul protestelor de strada cu sute de mii/milioane de oameni pe strazi cerand acelasi lucru... Dar, din pacate imaginatia ne-a fost distrusa premeditat pentru a nu putea identifica solutii, pentru a nu putea "vedea" o altfel de lume fata de cea mizera in care suntem tinuti ca sclavi...

 

27. Topurile celor mai bogati oameni de pe planeta / din Romania sunt reale - fals!
Acele topuri sunt doar o manipulare pentru a prosti oamenii naivi; in realitate adevaratii bogati ai planetei sunt ascunsi si conduc lumea din umbra.

 

  28. Este posibil sa te refugiezi, tu si familia ta, de sistemul de exploatare si sa traiesti bine - fals!
Aceasta este o iluzie, pentru ca pe termen lung este inevitabil sa scapi de "sistem" fara sa il schimbi/distrugi/inlocuiesti. Foarte multi oameni cauta o independenta fata de sistemul de exploatare in care suntem sclavi muncitori saraci, printr-o viata cat mai autonoma, la tara, intr-o gospodarie traditionala sau o microferma care consuma putina energie, iti asigura apa gratis si de calitate si hrana ieftina si sanatoasa. Intr-adevar, in acest mod devii mai independent, insa... cat o sa tina figura asta? Chiar credeti ca va puteti izola de sistem si ca el va "functiona" in jurul vostru fara sa va afecteze? Uitati cum incearca sa distruga "sistemul" aceasta posibilitate: gazele de sist - exploatarea lor conduce la poluarea apei pentru a ne face mai dependenti de "sistem". Sa spunem totusi ca ati reusi sa va rupeti de "sistem" printr-o mica gospodarie taraneasca izolata undeva la tara. Foarte frumos! Bravo voua! Dar copiii vostri? Vor continua in acelasi mod? Va tine figura la infinit? Ignorarea/evitarea sistemului ofera niste avantaje personale doar pe termen scurt/mediu. Pe termen lung, singura sansa pentru a o obtine bunastarea fizica si psihica reala este schimbarea sistemului cotropitor.

Chiar putem trai izolati, cu capul in nisip, facandu-ne ca nu exista probleme in jurul nostru, in timp ce ceilalti frati romani ai nostri sunt pur si simplu niste sclavi muncitori in cadrul "sistemului"? Putem avea fericire in curtea noastra cand in afara curtii noastre este doar mizerie? Putem sa traim linistiti in gospodaria noastra, fara sa ne implicam in a transforma in bine tara in care traim? Inseamna ca suntem egoisti... sau... distrusi mental premeditat... Pentru ca exact asta se doreste: sa nu incercam sa schimbam "sistemul".

 

 29. Nimic nu se mai poate face pentru a salva/elibera Romania - fals!
De ce am crede aceasta? Doar pentru ca cei care ne conduc au reusit sa ne distruga deja atat de mult si sa ne creeze impresia ca suntem distrusi iremediabil? Doar pentru ca raul este imprastiat in toata societatea ca un cancer? Pai si cancerul are leac! Iar raul asta care capuseaza Romania nu a distrus complet societatea romaneasca. Si nici pe tinerii romani inteligenti. Si nici economia romaneasca, amarata asa cum e ea. Si nici nu ne-au depopulat total tara de romani (inca) si nici nu ne-au rupt in bucati (inca). Romania poate renaste destul de rapid daca la conducere ajung oameni de buna credinta si inteligenti.

Romanii abia acum incep sa inteleaga ce se petrece in jurul lor. Pana acum, in ultimii 23 de ani doar au rabdat buimaciti toate nedreptatile si relele care s-au petrecut in jurul lor crezand ca de vina sunt "coruptii astia, tradatorii astia de politicieni". Insa abia acum incep sa inteleaga fenomenul, sa vada ce se petrece de fapt, sa identifice adevaratii vinovati si mecanismele prin care romanii au devenit o colonie, niste sclavi moderni in propria lor tara. Si incep chiar sa gaseasca si sa propuna solutii de remediere a situatiei. Noi suntem abia la inceput de drum in eliberarea Romaniei! Pana acum habar n-aveam ce-i cu noi! Abia acum incepem sa intelegem si sa reactionam!

Deci, de ce am concluziona inainte sa inceapa cu adevarat "lupta", ca totul este pierdut? S-au reunit cei mai luminati, inteligenti si de buna credinta romani si au ajuns la concluzia ca nimic nu se mai poate face? Nu! Atunci de ce am concluziona noi, fiecare in parte ca totul este pierdut? Pentru ca suntem demoralizati si pentru ca poate nu vedem (fiecare in parte) luminita de la capatul tunelului. Asta nu inseamna ca ea nu exista, ci doar ca nu a fost inca identificata si valorificata. Pentru ca aceste lucruri se petrec lent, nu de azi pe maine! In plus, cei care conduc lumea din umbra si patroneaza inclusiv sistemul de exploatare din Romania exact aceasta isi doresc: sa fim demoralizati, sa nu ne unim, sa nu gandim, sa nu credem ca se poate o altfel de viata, sa ne pierdem speranta, sa renuntam la lupta inca dinainte ca lupta sa inceapa! Haideti sa nu le facem pe plac!

 

30. Societatea nu poate functiona fara partide politice si politicieni - fals!

Mass-media si propagandistii acestui sistem ne induc ideea ca societatea actuala nu ar putea functiona fara clasa politica, parlament, etc. Este o falsa idee. Ei nu vor sa schimbe acest sistem pentru ca sunt cei care profita cel mai mult de el. Baza teoretica de schimbare a acestui sistem intr-un altul mai echitabil si bun pentru toata lumea si aceasta tara a fost creata la Brasov prin dl. Laurentiu Primo numit Meritocratie. Detalii aici: http://meritocratia.ro/   si exista si Constitutia Meritocrata :http://meritocratia.ro/ constitutia-meritocrata/ , ceea ce ar schimba total viata romanilor si am deveni prima tara din lume care am inlatura acest sistem al sclaviei.

 

31. Daca ne vom transforma noi, fiecare dintre noi, pe cont propriu, totul va fi bine in Romania - fals!
Aceasta este o iluzie vehiculata mult si pe internet pentru ca te invita subtil la nonactiune impotriva "sistemului" (exact ce-si doresc ei). Da, foarte bine, sa ne transformam fiecare in parte, sa facem tot ce putem ca sa fim noi niste oameni mai buni, e foarte bine! Dar este total insuficient!!! Fara schimbarea celor care conduc astazi Romania, tarii noastre si poporului roman nu ii va fi bine, indiferent cat de moral ne comportam fiecare dintre noi pe cont propriu!!! Intelegeti aceasta! Chiar daca de maine toti romanii vor fi buni, nimeni (din popor) nu va mai fura, nu va mai arunca gunoaie pe strada, nu va mai fi "smecher", nu va mai calca pe cadavrele din jur, va avea grija de aproapele sau, va fi plin de iubire, este degeaba pentru imaginea de ansamblu a Romaniei, daca aceasta "evolutie" nu se va traduce in eliminarea criminalilor infractori de la conducerea Romaniei! De acolo, de la stapanii din umbra si de la marionetele lor pleaca toate problemele Romaniei!

Foarte multi romani continua sa creada in toate aceste "iluzii" pentru ca asupra lor a fost aplicata premeditat o distrugere mentala continua. De ce a fost distrus mental poporul roman? Pentru ca a demonstrat, chiar si in istoria recenta, ca este capabil de lucruri extraordinare, care se pot interpune si ingreuna planurile de instaurare a Noii Ordini Mondiale prin monopol (bani, energie, resurse) si control total asupra omenirii.

Pana la asasinarea presedintelui Nicolae Ceausescu in 25 decembrie 1989, Romania devenise independenta politic, militar si economic (dupa plata datoriei externe din aprilie ’89). In ultimii 24 de ani, Romania a fost cucerita treptat si ascuns, colonizata si exploatata, iar poporul roman distrus mental pas cu pas, pentru ca un popor care nu pricepe ce se petrece in jurul lui este mult mai usor de controlat si exploatat.

Cea mai dura consecinta a distrugerii mentale este incapacitatea de a cauta adevarul si de a accepta adevarul si realitatea in care traim. Din acest motiv, oamenii nu citesc mai mult despre realitatea din jur si nu le pasa de subiecte precum "cine si cum conduce lumea si Romania", "sclavia moderna", "controlul total al omenirii", "guvernul mondial din umbra", "noua ordine mondiala", "Romania - colonie a «Imperiului Atlantist»", "mancarea-otrava din supermarket" etc.

 

 

Ce putem sa facem pentru eliberarea Romaniei?

In primul rand sa ne pese! Sa fim mai altruisti! Sa ne pese si de binele celorlalti, nu doar de al nostru! Sa ne mentinem sanatosi! (Eliminati mancarea otrava! Cu un popor bolnav nu putem face nimic! Boicotati cat puteti supermarketurile care ne distrug economia si ne ofera otrava de mancare! Sustineti taranii romani si micii fermieri! Sustineti economia locala si producatorii romani!) Sa ne informam! Sa citim mai mult! Sa citim informatii de calitate, relevante! Sa nu pierdem timpul cu gunoaie mediatice, livrate de mass-media vanduta special ca sa ne piarda timpul si sa ne distruga creierul! 

Sa-i provocam la gandire pe apropiatii nostri (prieteni, rude, colegi), dar cu tact (cei mai multi vor manifesta rezistenta la schimbare si la aflarea adevarului). Sa mediatizam prin internet (sa dam mai departe) informatia pe care o consideram de calitate, importanta si relevanta pentru viata noastra in aceasta realitate dura in care traim! Sa nu mai acceptam cu credulitate povestile / minciunile / dezinformarile de care ne lovim zilnic din partea scolii, mass-mediei vandute, politicienilor. Sa cautam oameni de buna credinta si sa ne alaturam cumva lor. Sa fim uniti! Sa iesim in strada atunci cand se organizeaza proteste impotriva "sistemului"! Sa identificam si sa sustinem cum putem initiativele/miscarile patriotice de buna credinta care apar! Sa facem ceva, orice pentru binele Romaniei! Sa miscam un bat pentru neamul romanesc! Sa nu ne pierdem niciodata speranta! O viata mai buna este posibila! Tot ce avem de facut este sa eliminam infractorii mafioti de la conducerea Romaniei si sa ii inlocuim cu oameni buni, patrioti.

 Nu va pierdeti speranta! Nu renuntati inca dinainte de a incepe!

 

 

Material primit la redactie.

 

 

 

0 comentarii2457 vizualizări10 octombrie 2016
rss 2.0
rss 2.0