Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 15 August 2022 - 14587
Nu va este rusine?... De ce nu spuneti adevaratul motiv al acestei mascarade?

Este o saptamana frumoasa, a fost o dimineata splendida pe care am petrecut-o impreuna cu nepotelul meu. Este schimbat in bine odata cu implinirea celor cinci anisori. A devenit mai serios, mai cuminte. M-au bucurat discutiile cu el, parca au mai multa substanta. Bucuria acestor zile nu m-a facut insa imun la ce se intimpla in tara, in PSD in mod special. Chiar daca voi supara pe cineva imi voi spune parerea deschis fara menajamente.

Vine 2018, decembrie, aniversarea a 100 de ani de la marea unire. Vad sute de mii de romani imbracati in costumele nationale specifice zonelor din care provin in grupuri mari indreptinduse spre ALBA IULIA pentru a infaptui MAREA UNIRE. Este numai in imaginatia mea pentru ca reprezentantii PSD, DRAGNEA SI GRINDEANU secondat de Ponta, se pare, ofera cit mai mult UDMR-ului pentru ii atrage alaturi. Acelasi UDMR, ai carui reprezentanti mai vechi si mai noi au facut atit de multe rele romanilor. Romanii au votat in proportie foarte mare un program de guvernare, Dragnea, alegind se pare, singur, un priministru si ministrii care sa-l puna in practica. Conducatori acestui partid insa au uitat de promisiuni, au uitat de cei care i-au votat si au inceput lupta pentru putere, pentru asi promova cit mai bine interesele proprii personale si de grup.

Nici unul dintre politicienii din virful PSD Bistrita nu au iesit sa-si spuna parerea, asteapta sa vada cine va cistiga si apoi vor fi alaturi. Nici macar RADU MOLDOVAN - presedintele judetean al PSD, prietenul lui PONTA si se pare colegul lui GRINDEANU la scoala SRI, desi nu stiu cum un universitar (GRINDEANU), ar putea fi coleg cu MOLDOVAN, decit la o scoala pe masura.

Se pare insa ca este o batalie intre SUD si NORD, intre grupul de la CLUJ, completat de BANAT, restul ARDEALULUI si sudistii din PSD. Ar putea fi frumos daca GRINDEANU si ai lui nu ar reprezenta ceea ce se spune, adica serviciile, daca nu ar fi impins in spate de PONTA, care ne amintim ca a plecat la VIENA, sa negocieze cedarea petrolului romanesc catre austrieci si a revenit in tara fara nimic numind ministru un angajat al acestora pentru a definitiva negocierea respectiva. Este adevarat ca austriecii au luat petrolul, BCR, lemnul romanesc,etc pe nimic si ne trateaza ca adevarati reprezentanti ai imperiului austroungar, ca pe niste...

Unde sint cei care v-au votat domnilor? Sa fie ministerul dezvoltarii al lui VASILE DINCU asa cum spunea cindva? Cei multi care va voteaza, pe care trebuie sa-i reprezentati si sa le faceti viata mai buna nu conteaza de loc? Nu va este rusine?... De ce nu spuneti adevaratul motiv al acestei mascarade? Conducerea PSD Bistrita nu are nici o parere? Nu aveti curajul necesar pentru a spune de care parte sinteti inainte de finalizarea acestei mizerii? Asa cresteti noua generatie de politicieni?...

Poate odata se va sparge buba si serviciile care sint ale tarii, platite din bani publici nu vor tine partea nimanui si nu se vor mai implica in politica. Dragnea se pare ca a hotarit sa depuna o motiune de cenzura impotriva primului ministru numit de el in loc sa-si dea demisia alaturi de cel numit daca nu a respectat deciziile programului de guvernare care este adevarat ca era bun. Stam cu totii si ne uitam cum ne hotarasc viitorul nostru si al copiilor, nepotilor nostrii,  un grup care nu are alt merit decit cel de a apartine unui partid de rude si prieteni? Partidele existente nu se vor reforma niciodata pentru ca sint inchise, nu are nimeni calea deschisa pentru a intra in aceste partide si a se folosi de democratia pe care o clameaza toti. Este rusinos fratilor ce se intimpla. Este rusinos ca asistam la o lupta personala in partidul votat de asa de multi romani in loc sa ne gindim, sa ne unim cu totii pentru a sarbatori cum se cuvine 1 decembrie 2018.

Lia OLGUTA Vasilescu care a marit ca nicicind salariile demnitarilor, primarilor, viceprimarilor, ministrilor ,etc, si-a deschis culoarea parului, urla impotriva lui GRINDEANU, aparindu-l pe sef, cu toata forta. Asa face si primarul general al capitalei, care subit a devenit profetul neamului. Am auzit-o si pe ministru de interne la fel. TOTI ACESTIA AU FOST NUMITI DE DRAGNEA, NU AU RESPECTAT  LITERA PROGRAMULUI DE GUVERNARE (VEZI ACTIVITATEA LUI VASILESCU CARE A MARIT LA TERMEN NUMAI ANUMITE SALARII) si vinovat este numai Grindeanu si el numit de DRAGNEA. A gasit PONTA solutia de a reveni, poate va relua si RADU MOLDOVAN vechiul post de purtator de cuvint al PSD. Ce ziceti, chiar ne vom intoarce la Ponta, Dincu sau vom revenii rapid la Basescu, BOC, Olteanu.

LA NOI CA LA NIMENI, SINTEM BAGATI IN SEAMA ODATA LA PATRU SAU CINCI ANI SI APOI FAC CE VOR CU SIGURANTA CA IGNORANTA NOASTRA II VA VOTA DIN NOU PESTE PATRU ANI, IN ACEST TIMP ACUMULEAZA AVERI, MERG IN TINUTURI EXOTICE SAU IN LOCURI IN CARE NOI NICI NU VISAM PE BANII CONTRIBUABILILOR SI NE TRATEAZA CA PE NISTE SCLAVI ADEVARATI. IN TRECUT ERA MACAR IMPERIUL AUSTROUNGAR ACUM I S-A ALATURAT SI IMPERIUL POLITICIENILOR SI A CELOR CU CONTRACTE OFERITE DE PRIMII CU MULTA DARNICIE.....

 

Ioan Georgiu.

0 comentarii2534 vizualizări16 iunie 2017
rss 2.0
rss 2.0