Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 15 August 2022 - 14587
Au disparut ciocoii vechi, dar au aparut produsii capitalismului nou care nu au limite.

Ca oricare dintre romanii obisnuiti, nu imi permit in aceasta perioada sa vizitez Italia, Spania, Grecia, nici macar Bulgaria sau litoralul romanesc, stau acasa, ma bucur pentru ploaia linistita care va face bine la legumele din gradina si o sa incerc sa-mi fac cunoscute citeva din ginduri scriind. 

 L-am ascultat ieri pe C.P. TARICEANU, seful lui I. TINTEAN, dupa R. MOLDOVAN, pe linie de partid incercind sa explice celor ca mine si la multi altii, marirea salariilor parlamentarilor dar si a cheltuielilor curente cu chirii, salariile consilieiilor, benzina, secretare etc. 

SALAR=130.000.000 LEI VECHI,

CHIRII CU LOCUINTA DE SERVICIU 65.000.000 LEI VECHI,

SUMA FORFETARA MAI MARE CU 70.000 LEI VECHI, din care vor justifica jumatate,etc.

Lumea PSD-ista astepta de mult un asemenea "pesches" cei mari si-au asigurat influenta asupra celor mici, cei mici profita din plin de marinimia celor mari. Astfel au vindut cei mici si cumparat cei mari voturile celor ca mine si altii din patru in patru ani. Nu inteleg de ce ii mai votam? De ce nu incercam sa schimbam clasa politica bintuita de neamurile celor de la putere dar si a celor care sint abonati la marinimia acestora si au acces la contracte dese si profitabile cu institutiile publice.

ACCEPTAM LINISTITI CU TOTII SA FIM RIDICULARIZATI PE FATA? Este vara, timp frumos, ne bucuram de risetele nepotilor si fiilor nostri. O sa fim lasi si o sa lasam sa ramana la putere, sa se imbogateasca mai marii, politicii stiind ca nepotii ne vor invinui pentru nepasarea noastra? Parlamentarii puterii cu exceptia lui DOINA PANA, nu au spus nimic in timpul mascaradei PSD-iste, ascuzindu-se in spatele apartenentei la PSD. Merita sumele colosale de mai sus? Trebuie sa stiti cu totii ca au rude la Apia, etc, in institutii foarte bine platite si diplome de facultati din Timisoara, Bucuresti cu examane date pe internet. Dragnea a schimbat guvernul ales de el (nu ca nu ar fi meritat), pentru nerespectarea programului propus de PSD in campanie, pentru a numii altul si a schimbat el programul.

Sintem atit de naivi si o sa inghitim galusca si acum?

Au promis marirea salariilor profesorilor de la 1 iulie si au schimbat data, dupa marirea salariilor demnitarilor.

Au promis marirea salariilor la medici de la 1 iulie si au renuntat dupa ce au marit salariile demnitarilor.

Au promis o grila de marire ale pensiilor, au renuntat la datele care erau cu adevarat importante, dupa marirea salariilor demnitarilor.

 (IN PROGRAMUL VECHI DE LA 1 IANUARIE 2018 SE PREVEDEA CRESTEREA PENSIILOR LA 1200 LEI PUNCTUL DE PENSIE, AU RENUNTAT DUPA MARIREA SALARIILOR DEMNITARILOR.

DE LA 1 IANUARIE 2019 LA 1400 LEI PUNCTUL DE PENSIE DAR AU RENUNTAT DUPA MARIREA SALARIILOR DEMNITARILOR… 

DE LA 1 IANUARIE 2020 ERA PREVAZUTA CRESTEREA PUNCTULUI DE PENSIE LA 1775 DAR AU RENUNTAT...

PINA IN 2022 PUNCTUL DE PENSIE TREBUIA SA AJUNGA LA 45% DIN SALARIUL MEDIU BRUT PE ECONOMIE DAR AU RENUNTAT DUPA MARIREA SALARIILOR DEMNITARILOR).

In ROMANIA sint acum aproximativ 5,5 milioane de pensionari, 250.000 de dascali, 120.000 de salariati in sistemul medical si multi altii… mintiti… marind numai salariile lor, citi au votat PSD?

DRAGII MEI DACA VAD CA POT SA PROFITE DE VOTUL NOSTRU, SA-SI ROTUNJEASCA VENITURILOR PENTRU A AJUNGE SI COPIILOR SI NEPOTILOR LOR, DE CE SA NU O FACA?

DACA VAD CA ACCEPTAM SARACIA, ACCEPTAM PLECAREA COPIILOR, PARINTILOR NOSTRII LA MUNCA AFARA SI TRIMITEREA DE BANI ACASA GREU CISTIGATI PENTRU EXISTENTA RUDELOR, CARE PRODUC BANI IN BUGET, DE CE SA NU O FACA?

Au disparut ciocoii vechi, au disparut ciocoii lui CEAUSESCU si acolitii lor (care stiau unde este degetul mare al mainii), au aparut produsii capitalismului nou care nu au limite. Au construit in jurul lor camariile bine platite si impreuna cred ca li se cuvine totul...

NU UITATI TOTUL CU AJUTORUL VOTULUI  PENSIONARILOR, PROFESORILOR, MEDICILOR SI A TUTUROR CELOR CARE SE LASA MANIPULATI...

HAI ROMANIA MARE!!! DACA MERGETI IN ITALIA, SPANIA GRECIA, POSTATI PENTRU A NE BUCURA SI NOI, POZE FARA FITE, FARA BOLIZI DE LUX, POZE DE BUN GUST...VACANTA PLACUTA!!!

 

Ioan Georgiu. 

0 comentarii2506 vizualizări06 iulie 2017
rss 2.0
rss 2.0