Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 15 August 2022 - 14587
PANA CAND...PANA CAND?

Sunt uluit de ce se intampla in jurul meu. Nu cred ca realitatea zilei este asa cum vedem cu totii. Au ales bine asa-zisii politicieni, in mijlocul verii toate vor trece mai usor, mai repede. Cu luni in urma sustineam sus si tare votul meu dat PSD-ului, unui program facut pentru oameni, unui program de centru dreapta de care aveam nevoie cu totii. Speram in adancul mintii ca vor implementa si impozitarea diferentiata, lucru necesar si aveam o stanga adevarate. Era necesara cu siguranta pentru firmele care lucreaza cu statul, care au castiguri imense datorita preturilor fabuloase cu care castiga licitatiile, dar si salariilor imense ale unor salariati ai companiilor de stat si unor pensii nesimtite datorate unor greseli legislative de-a lungul anilor.   POVESTI DE ADORMIT COPIII, POVESTI DE PACALIT CREDULI, POVESTI CU ZANE SI FETI FRUMOSI. ..! TOTUL A FOST MINCIUNA, PACALEALA. ...PACALEALA PENTRU A CASTIGA ALEGERILE, PENTRU A CASTIGA POSIBILITATEA DE A APARA POLITICIENII PENALI SI A ACORDA AVANTAJE CELOR APROPROPIATI.  DRAGNEA SI AI LUI NE-AU MINTIT PE TOTI. .. AU MINTIT PENSIONARII ONESTI CARE AU CONSTRUIT ROMANIA, AU MINTIT ARMATA PSD-ISTA CARE A ALERGAT DUPA VOTURI.. CU AJUTORUL CARORA A CASTIGAT ALEGERILE... 

A NUMIT un prim-ministru tanar nepatat, universitar, trecut insa cateva luni pe la SECU...! a numit ministri de-ai lui, oameni ascultatori, usor de condus cu care a promis tuturor romanilor implementarea, respectarea pana la virgula a programului. Totul a fost o facatura, totul a fost premeditat, a evaluat guvernul lui, a demis guvernul lui, fara sa-si dea si el demisia, pentru nerespectarea celor promise. Grindeanu spunea de cite ori avea ocazia ca va respecta totul adliteram....   DRAGNEA nu s-a lasat, a numit alt prim-ministru, profesorul lui Grindeanu de la SECU... Dar a schimbat si programul de guvernare, de fapt programul cu care a castigat votul milioanelor de romani.  

Totul a fost o pacaleala pentru a putea negocia libertatea lui si a celor de linga el. AM CITIT AZI CA DE FAPT A CUMPARAT CHIAR EL SI BOMBONICA…SOTIA DIPLOME DE FACULTATE. SA FIE ADEVARAT?   RUSINOS...CATI PSD-ISTI OR MAI FI IN ACEEASI SITUATIE?  Trebuia sa puna la adapost, pe adapost lui dupa mariri de salarii in fata viitoarei inflatiei.  A marit salariile alesilor sai locali si nationali...de 2-3 ori punandu-si oamenii la adapost.  A dat posibilitatea dandu-le mura in gura celor necesari iertarii pacatelor sa se pensioneze avantajos. A limitat de ochii lumii cuantumul pensiilor nesimtite la media a 6 salarii dar dupa ce a marit salariile unora de care avea nevoie.

DRAGNEA CU ARMATA PSD-ISTA CARE INCLUDE SUTE DE MII DE OAMENI DE RIND CE FACI? 

CU MILIOANELE DE PENSIONARII, OAMENI OBISNUITI CARE AU LUCRAT 40 DE ANI PENTRU 1000 de lei PENSIE, CE FACI?

SI ACESTIA TE-AU VOTAT MINTITI DE ACEL PROGRAM DE GUVERNARE NUMAI DE TINE STIUT.

Esti sigur ca te vor vota din nou? Esti sigur ca veti gasi o alta minciuna care sa tina? Fara rautate, chiar daca sint sigur care le lipseste curajul, as vrea sa aflu parerea celor 4 bistriteni alesi prin votul cetatenilor la PSD si ALDE si a sefilor lor judeteni despre toate aceste fapte rusinoase.  

CRED CA LIPSA DE ATITUDINE ESTE IGNORAREA, SA NU FOLOSESC ALT CUVINT A CELOR CARE AU IESIT LA VOT. DRAGI BISTRITENI, VOTANTI AI ACESTUI PARTID SAU PARTIDE, CEL MAI GRAV ESTE SAU FITI MINTITI PE FATA SAU NU VI SE DEA NICI O EXPLICATIE.

 IN SPERANTA CA VA VETI LASA PACALITI DIN NOU...ASA SA FIE?  ATUNCI NE MERITAM SOARTA.  NOI MERGEM LA FELIX IN CONDITII MIZERABILE, CARE AU SANSA CU SIGURANTA,… EI IN TARI EXOTICE, COPII NOSTRI SUFERA DE CALD SI DE LIPSURI , AI LOR TRAIESC IN AER CONDITIONAT SI MANANCA SANATOS IN TINUTURI DE LUX.  TOATE ACESTE LUCRURI PENTRU CA NOI  II VOTAM SI ACCEPTAM SAU FIM MINTITI. ...   PANA CAND. ...PANA CAND?

 

Ioan Georgiu

.

0 comentarii2492 vizualizări08 august 2017
rss 2.0
rss 2.0