Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 15 August 2022 - 14587
Vreo 3 milioane si-au castigat pensiile construind o tara frumoasa si bogata.

Doua intrebari la subiect. Cum a fost ziua ta? Frumoasa, am petrecut-o cu nepotelul meu pe care il iubesc nespus de mult. La ce te gandesti? Este mai greu de raspuns. Pe linga ziua frumoasa alaturi de Raducu, a venit seara cu multe, multe ganduri serioase cred eu si cu siguranta care lipsesc celor care ar trebui sa le aiba, sa traga concluzii, sa se informeze si sa ia masuri in concordanta cu promisiunile pentru binele nostru, al tuturor. Nu le au pentru ca nu au pic de respect pentru romanii simpli, care traiesc din ce in ce mai greu, nu o fac pentru ca nu au nevoie de noi decat la alegeri. Au venituri "babane" ,ei si familiile lor sint fericiti, la adapost de lipsuri, de scumpiri, de necazuri financiare. Cele doua mari televiziuni Antena 1 si Romania TV au sesizat ca pensionarii sint o forta, ca interesul acestora pentru transmisiile lor le poate aduce reting si bani mai multi bineinteles. In fiecare zi au reclame cu decizii despre pensii chiar daca nu spun nimic nou. Asa cum spuneam in trecut 5 milioane de pensionari conteaza, daca ar fi uniti numai 50% dintre ei ar darama si numi guverne. Nu sint uniti insa, partidele precum PSD au interesul sa-i dezbine sa ii poata cumpara la alegeri cu o bere si doi mici. Sarbatoresc ziua pensionarului, le dau unora care accepta o bere si doi mici si stiu sigur ca vor tacea 4 ani. Am lansat o provocare pentru Doina Pana, deputat de Bistrita prin mesajul trimis prietenei sale Maria Uilecan, prin ceea ce am scris pe Facebook si in presa, despre tratamentul la care sint supusi pensionarii cu ocazia acelor bilete de tratament si… nimic. Sigur eu nu sint important pentru a fi bagat in seama dar am facut-o in numele multor pensionari votanti PSD. Nu s-a deranjat nici Daniel Suciu sa raspunda, care are o problema cu primarul actual de la Sangeorz-Bai care l-a batut la alegeri, are venituri grase si nu il mai intereseaza viata celor simpli 4 ani. Pentru asta te-a batut Ogigau, nu ai mutra si nici experienta pentru a fi primar. Nu a raspuns niciun deputat sau senator, nu au avut timp, nu puteau din tarile calde sa se aplece spre nevoile pensionarilor, nu? Am vazut insa pe ANTENA 1 un titlu, o informatie cum ca tinerii ar avea probleme cu pensionarii carora le platesc pensiile. Era tipa aia grasuta care nu are probleme cum arata pe sticla dar are probleme cu pensionarii…IOSUB… SI NU MAI STIU CUM.

Nimic mai fals, pensionarii, unii dintre ei, vreo 3 milioane si-au castigat pensiile construind o tara frumoasa si bogata, ceilalti fiind platiti de politicieni pentru voturi daca vorbim de ajutoare sociale, pensia minima sau pentru protectie daca vorbim de institutiile cu pensii speciale sigur lor insisi, deputati sau senatori. Multi dintre pensionarii cinstiti care au muncit 40-45 de ani au pensii de mizerie, sint nevoiti sa munceasca la varste inaintate, sa accepte ajutorul rudelor sau sa rabde. Ce probleme au tinerii cu ei in loc de a le multumi pentru Romania anilor 1990, pentru bogatiile ei, pentru renumele unor ramuri economice in lume, pentru modul in care au fost crescuti. Cu greu, dar frumos si pentru ca au primit o tara frumoasa, libera si bogata. Niciunul dintre politicienii lipsiti de grija nu spun nimic. De ce ar face-o? Lor le este bine.

Dragi pensionari bistriteni de ce mai votati  R. MOLDOVAN, DAR SUCIU DANIEL, D. PANA, SI ALTI ACTUALI CARE NU SPUN NIMIC CIND ESTE VORBA DE VOI? DE CE VA LASATI PACALITI IN CONTINUARE.  DECE NU VA UNITI?  NU VEDETI CA TOTI CEI CARE SINT UNITI CHIAR DACA SINT FOARTE PUTINI IN GENERAL, OBTIN CEI DORESC? NU AR FI PLACUT SA EXISTE REPREZENTANTI UNUI PARTID AL PENSIONARILOR SA LUPTE PENTRU DREPTURI IN TOATE STRUCTURILE DE LA COMUNA, ORAS, MUNICIPIU, JUDET PANA IN PARLAMENT? UDMR,CEILALTI REPREZENTANTI AI MINORITATILOR , PUTINI, OBTIN CE VOR . 

CUM AR FI CA VREO 3-4 MILIOANE DE PENSIONARII SA FIE UNITI SA TRIMITA REPREZENTANTI IN TOATE STRUCTURILE? AR MAI AVEA PROBLEME TINERII CU ASEMENEA FORTA, AR MAI AVEA PROBLEME  IOSUB DE LA ANTENA 1 SAU ORICINE ALTCINEVA? HAIDETI SAU LUPTAM PENTRU NOI, PENTRU FII NOSTRI, PENTRU NEPOTII NOSTRI, PENTRU TARA NOASTRA! !!

Noi stim sa luptam, am mai castigat batalii! Sa lasam cozile de topor sa viseze la viata care o duc azi...

 

Ioan Georgiu.

0 comentarii2478 vizualizări20 august 2017
rss 2.0
rss 2.0