Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Marti 09 August 2022 - 14587
Este greu sa exprimi o parere avizata despre intamplarile din ultimele zile.

Ar trebui sa ai date despre persoane, programe... etc si acestea sa ramana definitive in urma votului legal prevazut de constitutie. Astazi in jurul orei 10.00 insa am vazut la Antena 3 imagini cu Dragnea consiliat de una dintre fostele consiliere ale Elenei Udrea, alaturi de care sta tot timpul in bancile parlamentului cind era audiata. Am ramas uimit. Sigur acea doamna sau domnisoara cunoaste proceduri, sigur insa cunoaste si lucruri despre activitatea Elenei Udrea, acum si din activitatea lui Dragnea. Cred ca le poate impartasi incrucisat, cred ca le poate impartasi unor organe interesate ceea ca nu este tocmai rau. Acest lucru ma face sa va reamintesc din nou ca la varf liderii partidelor sint intelesi, sint prieteni in a se folosi de cei multi pentru asi atinge scopurile personale. Restul este lupta pentru a fi primul la bucate si praf in ochii alegatorilor. La inceputul carierei politice inalte Radu Moldovan mai zicea cite ceva despre Ioan Oltean, cind acesta a iesit si la apostrofat public a amutit. Niciodata un reprezentant al PSD, nu va intra cu barda in afacerile unuia din PNL sau invers. Acum am sa-mi spun parerea despre nominalizare lui IOAN DENES la ministerul apelor si padurilor. L-a cunoscut in cateva situatii. Prin 2002 la alegerile din Negrilesti reprezenta PNL. Era foarte aplicat, chiar dur in actiuni si controverse. PSD era acolo la nivel de conducere. Am intrebat cine este, cineva mi-a spus ca este fratele lui Nicu Moldovan, primarul iubit al Becleanului. Am inteles atunci curajul lui. Am vorbit dupa aceia cu Nicu Moldovan, mi-am cerut scuze, cred ca mi-a spus ceva despre decizia fratelui lui de a merge la PNL. Erau amandoi luptatori si nu se puteau bate in acelasi partid. L-am reintalnit mai tarziu cand PNL era condus de Tintean, care m-a invitat la 2 sedinte ale biroului judetean PNL.  La una dintre ele m-a luat de acasa, s-au intalnit in Magherus in sala de sedinta de la fabrica de lapte construita de un primar cu fonduri europene. Acolo Tintean m-a prezentat colegilor, a facut propunerea sa fiu coptat in conducere, singuri care au fost rezervati au fost Ioan DENES si Stelian Dolha. Aveam si eu rezerve si lucrurile au fost amanate.

IMPORTANT INSA A FOST DISCURSUL LUI DENES. AM FOST SURPRINS CIT DE LEGAT A FOST, MODUL IN CARE A FOST SPUS SI ATENTIA CU CARE A FOST ASCULTAT. CONCLUZIA MEA ESTE CA TRECAND PESTE CE SE SPUNE LA NIVEL NATIONAL:

1)IOAN DENES VA FI UN MINISTRU MAI BUN DECAT DOINA PANA.

2)RADU MOLDOVAN PIERDE TEREN IN FATA LUI NICU MOLDOVAN.

3)URMEAZA CRED NOMINALIZAREA CANDIDATILOR IN ZONA BECLEANULUI DE CATRE NICU MOLDOVAN.

4)NUMIREA CANDIDATULUI DE DEPUTAT IN COLEGIU TOT DE CATRE NICU MOLDOVAN ALTCINEVA DECAT DANIEL SUCIU.

5)CEI DOI SI-AU IMPARTIT SFERA DE INFLUENTA IN JUDET.

CEL CARE A PIERDUT ESTE RADU MOLDOVAN. PENTRU A RAMANE LA ACELASI NIVEL CU NICU MOLDOVAN ACESTA ARE NEVOIE CA PRIMARIA BISTRITA SA FIE CASTIGATA DE UN OM AL LUI, NU CU ACEEASI PREGATIRE SI INDEPENDENTA CA OVIDIU T. CRETU.  ACEL CINEVA TREBUIE SA POATA FI CONTROLAT. IN LEGATURA CU NOUL GUVERN AM VAZUT NOILE PROPUNERI PENTRU PENSII CARE DIFERA IN TOTALITATE DE PROGRAMUL DE CAMPANIE PENTRU CARE PSD A FOST VOTAT.

1)NIMIC DESPRE CRESTEREA PENSIILOR DE LA 1 IANUARIE 2018. INFLATIA PLUS 50% DIN CRESTEREA SALARIULUI MEDIU BRUT. 2)CRESTEREA DE 1200 LEI DE LA 1 IANUARIE 2018 PREVAZUTA IN PROGRAMUL DE CAMPANIE S-A TRANSFORMAT IN 1100 DE LEI DIN IULIE 2018, CARE NU ACOPERA NICI PIERDEREA CRESTERII DIN 1 IANUARIE 2018. CELELALTE SAU AMINAT TOTAL SI AU SCAZUT. SINT FOARTE CURIOS CE SPUN PENSIONARII PSD CONDUSI DE FECHETE SI SABAU.  NIMIC DESPRE PROGRAM DE LOCURI DE MUNCA BINE PLATITE PENTRU CA FRATII NOSTRI PLECATI IN TOATA EUROPA DE LANGA COPII, PARINTI SI BUNICI SA REVINA ACASA.  SIGUR GUVERNANTILOR LE PLAC MAI MULT BANII TRIMISI DE EI DECAT EI. PENTRU CA SINTEM IN AN ANIVERSAR, O SA INCHEI SPUNAND ... LA MULTI ANI ROMANIA !

 

Ioan Georgiu. 

 

 

 

 

Nota Redactiei - Responsabilitatea juridica pentru continutul articolului apartine autorului. Redactia Bistritanews.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul articolelor semnate, publice si asumate,  dar venite de la colaboratori, ofiteri de presa sau cetatenii ce doresc sa se exprime liber.


0 comentarii2492 vizualizări28 ianuarie 2018
rss 2.0
rss 2.0