Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Marti 09 August 2022 - 14587
"GULGUTA" lui BASE (pamflet dezumflat)

Asadar, fratilor si cumnatilor, in ciuda lui Baseboc, iata-ma, inca n-am crapat, dupa cum ar fi dorit ficatii lor. Mai ales ficatii imbibati de alcool ai Primului intre Primi, Intaiului intre Intai, cel mai MARE ticalos roman din toate timpurile ! Iata, ba, acesta ca n-am crapat ! Din pacate, insa au murit, in cei sase ani de dezmat basescian si ultimii doi, baseboccieni, au murit, zic, mii de romani. Asa ca, volens-nolens, planul de distrugere a Romaniei a continuat si continua, in draci ! De la 22 de milioane ajuns-am la vreo optsprezece milioane, cu tendinta de a merge si mai departe. Cretinul ala de Ceausescu, a fost impuscat doar pentru 109 morti la Timisoara. Pe ailalti, pana la o mie si ceva nu-i mai punem. De mortii din 22 decembrie 89 incolo, spre 10 ianuarie ’90, se fac vinovati altii. Inca se mai cauta vinovatii, adevaratii vinovati ! Dade zecile de mii de morti din ultimii doi ani, de adevaratul genocid impotriva populatiei Romaniei, imi spuneti si mie cine se fac vinovati ? Observati ca am scris "populatie" si nu "popor". In ultimii doi ani a continuat, cu obstinatie, transformarea poporului roman intr-o populatie oarecare ! S-a reusit din plin ! Iata o mare realizare basebocciana ! Ne-au urcat, evident ca ducandu-ne in spatele lor nesimtit de mare, pe GOLGOTA deznadejdii, a pierderii pana si a sperantei ca in aceasta tara se va mai putea trai, cat de cat, mai bine.

Sigur ca da: am fost un popor ales. Ales sa devenim o populatie dezradacinata. O populatie lipsita de traditie, de istorie, un fel de Neica Nimeni de-al lui Fanus Neagu. Super-mogulul Basescu vorbea, mai zilele trecute, la televiziunea sa proprie, platita din banii tugulanilor, adica a prostimii, adica din banii nostri, ca doara nu din banii lui, vorbea zic, de GOLGOTA lui proprie, personala si individuala, cum zicea nemuritorul meu comandant de pluton din scoala militara . Ne povestea, cu hahaitul lui devenit fapt de istorie, cum a reusit el si guvernul lui, ca doi siamezi Cristosi, sa urce poporul roman pe noi culmi de dezastru si involutie. Si urcati fiind, de-acolo, de sus, cum au reusit ei sa dea branci, mai sus-zisului popor, in cea mai adanca prapastie de deznadejde, mizerie si saracie. Folosind in modul sau caracteristic, adica diabolic, cele zece strategii de manipulare stabilite de lingvistul nord-american Noam Chomski, a reusit sa prosteasca prostimea care, cum scriam mai sus, din popor a devenit populatie. Asa, pentru informarea populatiei, sa enumeram aceste zece strategii:

  1. A distrage in permanenta atentia publicului: ca comunistii, ca minerii, ca

mogulii, ca boierii din societatile comerciale ale statului, etc., etc., etc. Sa tina publicul mereu ocupat, sa nu aiba timp de gandire, sa poata fi dus cu "alba-neagra" , cu Iri si Moni, Pepe si Oana, etc., etc.

  1. A cauza probleme si apoi a" gasi" solutii. Nu cred ca mai trebuie sa explic.

  2. Strategia "in degradeu". Pentru ca prostimea sa accepte o masura

inacceptabila, este de ajuns ca aceasta sa fie aplicata progresiv, asa cum incearca in aceste zile sa ne faca sa inghitim noile taieri de salarii, pensii, darea afara a unui foarte mare numar de oameni si punerea lor pe drumuri.

  1. Strategia actiunii cu date diferite. Este o alta maniera de a obliga tugulanii,

prostimea, sa accepte o hotarare nepopulara prezentand-o ca "dureroasa dar necesara". Ati inghitit galusca, GULGUTA lui Basescu, fratilor si cumnatilor! Vezi Doamne, "nu exista alta cale" ! HA, ha, ha, ha ! V-am tras-o, ba, prostilor ! - a zis un individ intr-o zi de miercuri, dupa ce, cu o zi inainte: niciodata nu o sa scada salariile sau pensiile ! Ha, ha, ha, ha - zic si eu: ati pus botu, fraierilor !

  1. A se adresa populatiei ca unor copii mici, de 10 - 12 ani. Asta e, asa ne

trateaza si ne considera actuala conducere a tarii !

  1. Mentinerea poporului in nestiinta si prostie. Desfiintarea a mii de scoli.

Subfinantarea permanenta a invatamantului, etc.

  1. A face mai mult apel la partea emotionala decat la gandirea rationala. Numai

asa, un grup de mafioti, care traiesc mai mult decat bine, chiar in aceasta perioada de criza pot sa-si faca de cap si sa fure linistiti, imbogatindu-se nelimitat (vezi Blejnar).

  1. A incuraja poporul sa se complaca in mediocritate. Traiasca manelele, fratile"

meu ! Incurajarea poporului sa fie prost, vulgar si incult !

  1. A inlocui revolta cu invinovatirea. Basescu i-a facut pe oameni sa creada ca

numai ei sunt de vina, fiindca nu muncesc, stau in crasma, etc.

  1. A cunoaste pe oameni mai bine decat se cunosc ei insisi. Asta e cand ai la

dispozitie TOTUL: SRI, SIE, toate serviciile de informatii, Justitia, Curtea Constitutionala, Parlamentul, Guvernul. Ai dosare, poti fabrica dosare. Ce mai vrei fratele meu !

Asa ca, fratilor si cumnatilor, ia faceti bine si urcati GOLGOTA din fundul prapastiei in care v-a aruncat GULGUTA lui Basescu !

 

Dorin Filip

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 comentariu2464 vizualizări11 mai 2011
rss 2.0
rss 2.0