Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Marti 09 August 2022 - 14587
POATE CU TOTII AR TREBUI SA FIM MAI RETINUTI...

AM AVUT BUCURIA SA FIU LA UN MECI DE HANDBAL, AL ECHIPEI LOCALE DE DIVIZIA "A", CA DE ALTFEL CITESC ORI POT... DRAGOSTEA PENTRU SPORT O AM DIN TIMPUL SCOLII, LA CLUJ L-AM AVUT COLEG DE CLASA UN AN PE CELEBRUL PORTAR AL UNIVERSITATII CLUJ ... MARCEL LAZAREANU...COECHIPIER CU ANCA... ADAM LICA SI APOI PORTARUL NATIONALEI, URMAS A LUI RADUCANU LA NATIONALA, ... IAR LA BAIA MARE AM FOST STUDENT IN PERIOADA HANDBALISTILOR MARI ... MUNTEAN, BIRTALAM, GATU, PENU ETC.  NU MAI PUTIN CELEBRI ERAU LA MINAUR ... MIRONIUC ... MARICEL VOINEA ... CU ARUNCAREA CARE CRED CA II POARTA NUMELE... 

ERAU PARTIDE CELEBRE INTRE STEAUA CAMPIOANA EUROPEANA SI MINAUR... AM FOST COLEG DE FACULTATE CU FRATELE LUI MIRONIUC SI AI LUI MARICEL VOINEA CARE ERAU SI EI HANDBALISTI DAR MAI PUTIN CELEBRI.

 FETELE DE LA CSM AU PIERDUT DIN PACATE. CLUBUL A FOST INFIINTAT IN PERIOADA CIND ERAM SI EU LA PRIMARIE. ACTUALUL PRIMAR, PE ATUNCI CONSILIER, A VOTAT PENTRU INFIINTARE - CU IOAN NELU BOTIS PRIMUL PRESEDINTE.  SPER SA-MI PRIMEASCA SCUZELE CEI ENUMERATI DAR VOIAM SA SPUN CA SI LA ACEST MECI CA SI LA CELELALTE AU FOST IN SCAUNELE OFICIALE TREI INTELECTUALI CELEBRI ...RADU MOLDOVAN...GEORGE AVRAM...SI BAR - SEFUL CAMEREI DE COMERT SI INDUSTRIE. "AM FOST MANDRU SA FIU IN ACEEASI SALA".

  AM INTELES CA RADU MOLDOVAN (SPUNEA O.FLOREAN CONSILIER JUDETEAN) ESTE SINGURUL IN MASURA SA DECIDA DACA O MARE ARTISTA ROMANCA, CARE CANTA MUZICA CLASICA PESTE TOT IN LUME, MERITA SAU NU 500.OOO LEI PENTRU UN CONCERT...CEILALTI POLITICIENI DIN Cj SAU DIN JUR HABAR NU AU...NU VREAU SA II SCRIU NUMELE PENTRU CA NU ARE LOC AICI ALATURI DE POLITICIENII ENUMERATI.... SCUZE DL FLOREAN.

POATE ALATURAREA NUMELOR ACELOR MARI SPORTIVI CU A POLITICIENILOR ESTE NEPOTRIVITA LA FEL DAR AM VRUT CA RIDICOLUL SA FIE MAI EVIDENT ... DACA ESTE ADEVARAT.  

POATE CU TOTII AR TREBUI SA FIM MAI RETINUTI.  POATE AR TREBUI UITINDU-NE IN OGLINDA SA NE VEDEM LUNGUL NASULUI CHIAR DACA SUNTEM CU BUZUNARELE PLINE SI UNII FAC SLUJ IN FATA SI SPATELE NOSTRU CIND SINT VAZUTI.

 

Ioan Georgiu.

0 comentarii2485 vizualizări02 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0