Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Marti 09 August 2022 - 14587
Guvernul trebuia sa mareasca la inceputul fiecarui an pensiile cu rata inflatiei si cresterea salariului mediu pe economie.

Am sa-mi scriu in continuare gandurile, dar o sa reiau cateva idei din ultimele doua "compuneri". Cei doi mari intelectuali din trei intalniti la meciului de handbal asezati la citeva scaune unul de altul in randul intii din tribuna oficiala, nu au scris inca nici o carte. Sanse insa sint pentru ca au o experienta vasta de activitate. Acum sint ocupati sa ne conduca destinele, sigur prin intermediari. Radu Moldovan da dovada de multa maturitate si experienta culturala spunand ca din Consiliul judetean este singurul care poate evalua financiar un spectacol al marei interprete de muzica clasica , programat in Bistrita. Sigur cu multe invitatii pentru colegii de partid. Celalalt revolutionar innascut si in Bistrita si in capitala sigur va evolua si el. Amindoi sint insa lideri ai PSD. Amindoi stiu de ce in programul de guvernare sint proiectate sume si date pentru cresterea pensiilor dar nu vor sa ne spuna si noua de ce nu se respecta. Am o speranta nedorita cred, sa nu invite pensionarii la doi mici ca si DRAGNEA si sa ii abureasca. Nu spun nimic nici de pensiile speciale nici de salariile mari ale deputatilor si senatorilor cu 2-3 zile de munca pe saptamana. De ce oare? Poate sint prieteni si nu vor sa afle nevestele acestora cit castiga. Cert este ca ei sint de acord cu numarul de parlamentari si cu veniturile lor.

Am sa incerc eu sa-mi amintesc aceste cifre: Prin lege guvernul trebuia sa mareasca la inceputul fiecarui an pensiile cu rata inflatiei si cresterea salariului mediu pe economie. In acest an nu s-a intamplat deoarece suma era mare, salariile lor au crescut simtitor. In cei patru ani de guvernare PSD a promis: 1000 de lei punctul de pensie in 2017- realizat, 1100 lei punctul de pensie de la 1 ianuarie 2018-nerealizat decit pentru ei, in plus nu a crescut pensia de la 1 ianuarie cu rata inflatiei si cresterea salariului mediu pe economie. 1265 lei punctul de pensie de la 1 iulie 2018.. aminat pana in ianuarie 2019, zic ei. A disparut si cresterea punctului de pensie la 1490, mai nou pentru a doua decada a anului 2019. Probabil va dispare si promisiunea cu 1775 lei si cea cu 45% din salariul minim brut pe economie. Erau programate pentru 2020. SIGUR DRAGNEA CARE ERA SINGURUL CARE STIA PROGRAMUL DE CAMPANIE FOARTE BINE NU L-A SPUS TUTUROR COLEGILOR SAI SI EI NU S-A UITAT LA TV CIND ACESTA L-A EXPLICAT... CERT ESTE CA PENSIONARII I-AU VOTAT DAR AU FOST PACALITI DE GUVERNUL PSD ALDE... MINCIUNA ARE DEGETE SCURTE... TOTUSI...SINT SIGUR CA DACA ACESTE PROMISIUNI NU VOR FI RESPECTATE PANA LA URMA O MARE PARTE DIN PENSIONARI NU II VOR MAI VOTA... ATRAG ATENTIA CELOR 5 MILIOANE DE PENSIONARI CA MAREA MAJORITATE A VOTURILOR MERG CATRE PRIMARI, VICEPRIMARI SI CONSILIERI. ACESTORA POATE MERITAT SAU NU GUVERNUL LE-AM MARIT VENITURILE... AR TREBUI SA NU SE LASE PACALITI DE EI SA LE DEA VOTUL FARA A PRETINDE RESPECTAREA PROMISIUNILOR...IAR PRIMARII CARE SIGUR POT INFLUENTA VOTUL SA PRETINDA LIDERILOR NATIONALI RESPECTAREA PROMISIUNILOR....

EI SINT CEL MAI APROAPE DE CETATENI. LE STIU NEVOILE SI NECAZURILE....STIU CE LE LIPSESTE, STIU CIT STAU LA GEAM, STIU CIT STAU PE BANCA ASTEPTUDU-I PE CEI PLECATI SA REVINA...NU VOR REVENI INSA DACA AICI NU VOM AVEA O VIATA MAI BUNA...SIGUR STRAINATATEA ESTE GREA....SIGUR ISI DORESC SA FIE ACASA LINGA PARINTI SI COPII DAR SINT NEVOITI SA CASTIGE PENTRU A LE OFERI O VIATA MAI BUNA...SA NE GANDIM SI LA EI CIND VOM ALEGE....Ioan Georgiu.

1 comentariu2492 vizualizări08 mai 2018
rss 2.0
rss 2.0