Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Marti 09 August 2022 - 14587
Legile in Romania au fost facute de mecanici auto, secretare frumoase, ospatari si drujbasi.

Gandesc si eu, sigur nu artistic si perfect ca multi altii, exemplu fosta mea colega de liceu Lia BACULEA, sau foarte romantic si sentimental ca Elena Cioca, pe care le respect foarte mult. Gindesc pragmatic si nu foarte literar. Din ce in ce mai multi romani se pricep la literatura, la justitie, la conducerea administrativ teritoriala, la guvernare. Nu conteaza experienta, nu conteaza practica, stiu de toate. Fratilor daca faptele lui DRAGNEA au fost facute impotriva legii si va fi pedepsit multi veti da socoteala. Citi politicieni cu scoli in casele de cultura, cu diplome fara tremurat la usile salilor de examen au folosit la partid persoane angajate in institutiile patronate de ei? Citi ati facut pontaj fictive? Domnilor legile in Romania au fost facute de mecanici auto, de secretare frumoase, de ospatari si drujbasi. Noi toti i-am ales.

 Legile putem sa le discutam, putem sa nu fim de acord cu ele... Dar trebuie sa le respectam cit timp sint in vigoare. Daca legea spune ca C. Kovesi trebuie sa plece, sa plece! Daca DRAGNEA a gresit, in conformitate cu legile in vigoare sa il inchida. Mi-e greata de Udrea. A gestionat parcarile lui Basescu, din motive de intelegere reciproca si aspect fizic a pus-o ministru, acum dupa ce traieste pe picior mare in COSTA RICA vrea sa conduca Romania.  Nu ti-e rusine, cucoana?  Ar fi super sa il ai prim ministru pe Ioan Oltean... secretar de guvern pe Crinuta DUMITREAN si ministru la justitie pe Bica.

 Domnilor, toti rid de noi cei varstnici care am cladit ceea ce au vandut ei. Acum o lalaie cu pensiile. Au salarii mari, scoli nesemnicative si pensii speciale cit toti ceilalti 2.5 milioane de romani la un loc. Isi fac legi dupa interese. NOI CEI CARE AM TREMURAT LA USILE SALILOR DE EXAMENE, CARE AM INDUSTRIALIZAT TARA, CARE AVEAM TIMP SA MERGEM SI SA AJUTAM AGRICULTORII NU STIM IESI IN STRADA? 

NU STIM CERE ANULAREA PENSIILOR SPECIALE SI SA STAM IN STRADA PANA SE REZOLVA?

NU STIM SA CEREM 300 DE PARLAMENTARI, SA ALEGEM PE CEI CU SCOLI SERIOASE SI SA STAM ACOLO PANA SE REZOLVA?

NU STIM SA CEREM SA FIM BAGATI IN SEAMA?

CITI DINTRE PENSIONARII PE CONTRIBUTIE REALA ISI PERMIT SA MEARGA LA TRATAMENTUL DE CARE AU NEVOIE? CITI DINTRE ALESII SAU NUMITII PE CRITERII DE NEPOTISM E SAU FAMILIE MERG VARA IN TINUTURI EXOTICE PE BANII NOSTRI?

SE VORBEA PE VREMEA VECHE DE NEPOTISM, ACUM E IN FLOARE! PANA CIND NOI CEI CU EXPERIENTA NE VOM LASA UMILITI SI BATJOCORITI?

 VOI CEI DE AFARA CARE TINJITI DUPA PARINTI. BUNICI. NEPOTI. VECINI SI GUSTUL CIRESELOR ROMANESTI VA VA LASATI FOLOSITI, UMILITI,BATJOCORITI?

 ESTE DESTUL. HAIDETI SA NE ORGANIZAM SA LE CEREM DREPTURILE CATE SE CUVIN !!!

 

Ioan Georgiu.

1 comentariu2464 vizualizări05 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0