Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Marti 09 August 2022 - 14587
Cine ne-a invrajbit in asa hal incit nu ne suportam unii pe altii ?

Am fost foarte atent la intamplarile din tara pentru ca eu cred ca sint hotaratoare pentru poporul roman. Am pornit pe un drum ireversibil, un drum nou pe care multi dintre noi nu l-am stiut. Un drum in care aceasta tara frumoasa si bogata a ajuns dupa 28 de ani faramitata, romanii se urasc. Se injura unii pe altii se eticheteaza nemaiintalnit cu epitete demne de dusmani de moarte. Fratilor, romanii pe care ii stiam eu nu erau asa chiar cu multe lipsuri si neajunsuri. Erau mai toleranti. Am pornit pe drumul european, sa fim la fel si alaturi de cei care o duc bine. Cine ne-a invrajbit in asa hal incit nu ne suportam unii pe altii ? Necazurile desigur sint mai mari ca in trecut. Nu au disparut. Diferentele s-au adancit. Spunea un tanar politician bistritean ca traim in democratie si fiecare poate spune ce vrea. Nu este asa, democratia de care vorbea el este departe sau nu exista. Democratia de azi este o dictatura a celor care se imbogatesc fara rusine. Este a neamurilor, prietenilor lor si a celor care si-au tras firme abonate la banul public. Lucreaza mai totdeauna impreuna. Nu exista standarde de calitate. Nu exista standarde de cost legiferate, pentru a putea fura mai mult din banul public.
Fiecare sefut este proprietarul postatei pe care o conduce desi salariul si-l ia de la stat si nu e mic. Au aparut samsarii de legume in piata, pe marginea soselei asa cum spunea Nelu Ioan Turc, desi toate institutiile statului au atributii nimeni nu ii controleaza. Vind pepeni, fructe, legume din Grecia si Ungaria pe certificat de producator, fara sa plateasca taxe, la preturi exorbitante. Ar fi dureros ca unii sa aiba si ajutor social sau de somaj acasa.

DRAGNEA duce salariatii sau pe unii dintre ei la miting la Bucuresti nu ii lasa sa munceasca conform sarcinilor de serviciu. Mai si ameninta poporul roman ca daca nu se intimpla ce vrea el , poate permanentiza aceasta. Are atatea resurse incit poate intretine 120.000 de romani in Bucuresti. DE UNDE? CHIAR ATATA PESTE ARE BELINA? CE ZIC PSD-ISTI CINSTITI DE ACEST LUCRU?

 Fratilor pensionari, cei care au puterea isi bat la nesfarsit joc de noi. Au mintit in programul de campanie pentru a ne lua voturile si au uitat ce au promis. Cind ii intrebam de ce? Cind iesim in strada toti cei 2.500.000 de pensionari cu contributii la zi si nu mai plecam de acolo pana isi respecta promisiunile?

 

 

Ioan Georgiu.

1 comentariu2492 vizualizări13 iunie 2018
rss 2.0
rss 2.0