Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Marti 09 August 2022 - 14587
S-a votat cu Iohanis, pentru a nu se vota Ponta.

Televiziunile de stiri au gasit denumiri pompoase pentru asi promova emisiunile la tot ce misca. Vorbesc in ultimul timp despre razboiul romano-roman. Sigur nu prea inteleg ce razboi vor ei sa faca inafara de a incerca sa nu isi plateasca datoriile la bugetul statului, la bugetul de asigurari sociale si celelalte datorii ale activitatii desfasurate. Daca vorbesc despre razboiul KLAUS IOHANIS - GUVERN trebuie sa se documenteze inainte ce a insemnat pentru Romania Grupul Etnic German, cum si cand s-a constituit,  ce activitati a desfasurat pe teritoriul Romaniei, cum au vrut sa infiinteze Statul roman danubian, formataata primarilor pentru stabilirea salariilor dupa bunul plac in unele comunitati a creat haos pentru ca primarii nu au scoala, nu stiu sa faca un buget, si nu fac mai nimic pentru alegatorii de rand.  Aici cred ca PSD-ul a gresit foarte tare. Nu au respectat promisiunile din campania electorala, minte in continuu si va pierde sustinerea avuta.  S-au marit pensiile si salariile deputatilor, senatorilor si in general a demnitarilor.  

AU LASAT LA URMA CEI MAI MULTI SUSTINATORI SI MAI SERIOSI. PENSIONARII.  NU AU RESPECTAT CALENDARUL PROMIS. LEGEA PLATII CONTRIBUTIILOR SOCIALE DE CATRE ANGAJATI A FOST BUNA.  ERA GROAZNIC CA 2.500.000 DE ROMANI SA NU AIBA PLATITE ACESTE CONTRIBUTII.  NU MERG PANA LA CAPAT INSA PENTRU CA CEI MAI MARI DATORNICI SINT CEI DE LA COMPANIILE DE STAT PE CARE NU II PEDEPSESC PENTRU NEPLATA.  SINT NEAMURILE PRIETENII SI COLEGII LOR. PENTRU ASTA TREBUIE SA PLATEASCA.  TELEVIZIUNILE NU SPUN NIMIC. PROBABIL AU BANI PENTRU RECLAMA.  CINE S-A OPUS ACESTEI  LEGI?  IN CEA MAI MARE PARTE LIDERII DE SINDICAT NATIONALI.  ATI VAZUT CE SALARII AU ACESTIA?  ATI VAZUT IN CITE CONSILII DE ADMINISTRATIE SINT?  APARA INTERESELE MEMBRILOR DE SINDICAT SAU INTERESELE AFACERISTILOR,  A PATRONILOR?  

LA LIBERALI REVINE BLAGA. POATE CU SANSE MAI MARI DECAT ORBAN CARE ESTE PRAF DAR TREBUIE SA NU II REACTIVEZE PE IOAN OLTEAN CU AI LUI CRINUTA DUMITREAN, VIDEANU SI BERCEANU. DECI INTRE CINE VA FI RAZBOIUL ROMANO-ROMAN. SIGUR?  INTRE CEI DE AFARA SI CEI DIN TARA. VA GANDITI CE PROMOVATI?

 VA GANDITI CA ACESTEA POPOR  JECMANIT DE AUSTRIECI  ...BCR...PADURILE...ZACAMINTELE DE PETROL..  FRANCEZI...GAZ...ELECTRICITATE  ETC NU ARE SANSE DECAT IMPREUNA?  

ASTA NU VRETI, O NATIUNE UNITA, MARE, PUTERNICA?  NU VRETI SA NE RECAPETAM ONOAREA SI PUTEREA. NU VRETI CA POPORUL ROMAN SA BENEFICIEZE IMPREUNA DE BOGATIILE ACESTEI TARI BOGATE?

SIGUR DACA SUNT VINOVATI FARA DRAGNEA SI DANCILA.  FARA TARICEANU SI GAVRILESCU...FARA IOHANIS SI GRUPUL ETNIC CA ORGANIZATIE.

SA BENEFICIEZE IMPREUNA .ROMANII..UNGURII..NEMTII. .TIGANII SI CEILALTI CARE S-AU NASCUT PE ACESTE MELEAGURI?

PROMOVATI UNIREA...PROMOVATI PEDEPSIREA CELOR VINOVATI DA NU A GRUPURILOR INTREGI PENTRU MODUL DE A GANDI.

HAI ROMANIA. .HAI ROMANI. .UNIRE...!!!

CE CREDETI EXISTA LEGATURI DE INTERESE INTRE UNII POLITICIENI SI CEI DE AFARA IN DETRIMENTUL POPORULUI ROMAN? ATI CITIT ARTICOLUL SUBLIM A LUI ILIE SERBANESCU? CITITI-L.

CINEVA MA CERTA PENTRU CA NU SINT FAN REALITATEA.  NU ..NU SINT FAN A CELOR CARE PROMOVEAZA RAZBOIUL ROMANILOR..CONTRA ROMANI.  SINT PENTRU UNIREA LOR. SINT PENTRU PEDEPSIREA CELOR VINOVATI FIE DRAGNEA, FIE IOHANIS DAR SI PENTRU PEDEPSIREA CELOR CARE VOR DEZBINAREA CELOR CARE AU PLATIT CU GREU SITUATIA DE AZI.

NUMAI IUBIND AZI ACEASTA TARA VOM REUSI.  NUMAI IMPREUNA VOM FI TARI. NUMAI IMPREUNA VOR APARE LEGI CA OFSHORE CARE NE VOR FACE VIATA MA USOARA.

 UNIRE...UNIRE...HAI ROMANIA.


 

Ioan Georgiu.

.

0 comentarii2457 vizualizări23 iulie 2018
rss 2.0
rss 2.0