Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Marti 09 August 2022 - 14587
VREAU BINELE ROMANILOR ORIUNDE S-AR AFLA...

Trebuie sa scriu ceva destept pentru ca dupa parerea mea subiectul este foarte important cel putin pentru mine, pentru modul in care gindesc si simt eu. M-am descris de multe ori si am povestit o parte din viata mea tuturor. Nu vreau sa ma dau mai destept decit sint nici sa ma laud , asa ca va trebui sa ma straduiesc sa iasa ceva inteligibil si cei care vor citi sa inteleaga ce vreau sa spun. Se vorbeste tot mai des despre razboiul romanilor contra romani, de virste djferite, cu pregatire diferita , din zone geografice diferite, care muncesc in ROMANIA cu cei care muncesc in alte tari etc. Se folosesc cuvinte urite de multe ori de catre oameni pe care ii pretuiesc, sau inca ii mai pretuiesc. Foarte multi jignesc usor persoane pe care nu le cunosc, persoane care nu au facut nimic zic eu sa merite aceste jigniri. Cei care au votat PSD "ciuma rosie" = o boala foarte infectioasa aparuta in ASIA CENTRALA, cauzata de o bacterie, raspindindu-se in EUROPA dupa 1347. Boala cu aspect urit care producea moartea in chinuri groaznice. Este clar o mare asemare zic eu cu unele din timpul lui HITLER. Astazi BARNA SEFUL UNUI PARTID NOU IN CARE MULTI SI-AU PUS MULTE SPERANTE A ZIS CA NU ESTE DE ACORD CU ASA CEVA DAR NU POATE FACE NIMIC SA DISPARA DENUMIREA... MAI SINT MULTE INJURII ALE ROMANILOR CATRE ROMANI DAR CRED CA NU MAI ESTE CAZUL SA EXEMPLIFIC. Pe REALITATEA TV, postul coardeleanului nostru GUSA, injuriile de acest gen curg in fiecare seara sub obladuirea lui GUSA ,RARES BOGDAN si a celorlalti deontologi ai neamului. Urla, injura, ponegresc dar uneori vorbesc frumos despre moldovenii de dincolo de PRUT, oare simt sau vreau sa cistige reeting si in alte zone? Cineva , o persoana pe care am respectat-o fara sa o cunosc prea bine, el fara sa stie mare lucru despre activitatea mea, dar avind cont pe facebook m-a certat ca nu il iubesc pe RARES BOGDAN. NU, NU IL IUBESC, NU SINT DE ACOIRD CU MODUL LUI DE ABORDARE A PROBLEMELOR. Prin anii 2000 cind GUSA era secretar general al PDSR s-a laudat ca va distruge PD-UL, nu l-a distrus , ba chiar zice ca l-a facut pe BASE presedinte.. Acum vrea sa distruga PSD, pentru ca nu a fost guvernul de acord cu easalonarea datoriilor asa cum vrea el. Dragi prieteni de pe facebook care veti citi ce scriu, si cei care veti citi ce scriu din BISTRITANEWS, NU II IUBESC, NU O SA-I IUBESC NICIODATA PE CEI CARE DIN INTERESE DE GRUP SAU PERSONALE VOR SA DISTRUGA TARA, VOR DEZBINARE, JIGNESC PE FRATII LOR URIT CIND NU STIU SA CONVINGA ALTFEL. La alegeri am votat PSD, la generale datorita programului care favoriza categoria sociala din care fac parte. Da, din punctul acesta de vedere sint un reprezentant al "ciumei rosii''. La prezidentiale am votat KLAUS IOHANIS, pentru a nu vota cu PONTA, nestiind atunci prea multe despre GRUPUL ETNIC GERMAN, despre retrocedari, despre activitatea lui dinainte si despre incompatibilitatea in care se scalda IOHANIS. Din punctul asta de vedere nu fac parte din "ciuma rosie".

CE ZICETI DEONTOLOGILOR? CE ZICETI DESTEPTII NEAMULUI, CE SINT ACUM?  DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE SINTETI TRADATORI DE NEAM SI TARA. INVRAJBITI POPORUL ROMAN ABIA IESIT DIN COMUNISM. NU ATI REUSIT SI ACUM FACETI TOTUL SA INVRAJBITI PENSIONARII CU TINERII, PE NEDTREPT DESIGUR JIGNIND ZI DE ZI, INVRAJBITI ROMANII DIN TARA CU CEI DE AFARA, TOT PE NEDREPT STIIND CA CEI MAI MULTI SINT PLECATI SA POATA OFERI O VIATA MAI BUNA CELOR RAMASI CARE SINT FRATII, PARINTII, BUNEI, COPII LOR.

Creati asteptari care vor fi greu de realizat fara respectarea legilor....vreti razboi roman -roman...vreti sa se urasca romanii intre ei. VA ESTE FRICA CA INTR-O ZI SE VA REALIZA DEZIDERATUL DORIT DE GENERATII: ROMANII SE VOR UNII INTR-O TARA MARE FRUMOASA SI BOGATA? VA ESTE FRICA CA VA TREBUI SA MUNCITI CINSTIT SA PUTETI FACE VACANTE IN TARI EXOTICE SI CA VOR PUTEA SA FACA CU TOTII ACELEASI LUCRURI? Am cunoscut in una din zile un cetatean venit din IRLANDA. Nu o sa-i spun numele, l-am intrebat daca pe 10 august va iesi in strada. Mi-a spus ca da in BISTRITA, va fi alaturi de ceilalti, pentru ca este unul din liderii lor. INTREBINDU-L CE VA SUSUTINE MI-A SPUS CA NU STIE SIGUR, ACTIUNEA A FOST INITIATA IN LONDRA SI NU AU NIMIC PROGRAMAT. VOR FI ALATURI DE TOTI CEILALTI, LINISTIT FARA URLETE VOR ARATA TARII SI ROMANILOR DE AICI CA VREA BINELE TARII SI FRATILOR DIN TARA. I-AM ZIS CA IN 2009 LA REFERENDUM S-A VOTAT UN PARLAMENT DIN 300 DE ALESI AR TREBUI SUSTINUT , A FOST DE ACORD SI M-A INVITAT ALATURI DE CEI DIN PIATA. I-AM ZIS CA SA NU DISPERE CA VA FI ACOLO BALAN CU GARDUL DE GIT SI VA URLA PENTRU TOTI. POATE SI TONIUC DACA NU ARE RUSINE.

IN ALTA ZI MERGEAM IN PIATA, PIATA DE MAI JOS DE BIG PE IMPARATUL TRAIAN. DIN SENS OPUS VENEA UN GOLF CU NR DE UE, CU UN BARBAT LA VOLAN, NEVASTA LINGA EL SI UN COPIL DE VREO 15 ANI IN SPATE. AVEAM PRIORITATE , MERGEAM INCET. CETATEANUL EUROPEAN S-A FORTAT SA AJUNGA IN FATA MEA SI MI-A CERUT IMPERATIV SA DAU IN SPATE SA POATA TRECE. NU SINT FOARTE FRICOS, NU SINT FOARTE SLABANOG SI NICI NU PREA FAC ASEMENEA SERVICII. COPILUL S-A DAT JOS DIN MASINA A VENIT AMENINTATOR CATRE MINE SI MAMA SI TATAL LUI IL SUSTINEAU STRIGIND SA LE FAC LOC. AM INTELES CA DEONTOLOGII NEAMULUI AU FACUT ASTA AMENINTIND PE CEI DIN TARA CU CEI DE AFARA.

MI-AM AMINTIT DE SCUMPUL MEU NEPOTEL CARE ESTE FOARTE IMPACIUTOR CIND ESTE CU MINE SI NU AM ZIS NIMIC, AM FACUT LOC DESI AVEAM PRIORITATE SI DREPTUL DE A NU URCA MASINA VECHE PE BORDURA. ASTA AM AJUNS? ASA TREBUIE SA NE COMPORTAM DE ACUM? CEI CARE AM MUNCIT IN TARA SINTEM "CIUMA ROSIE'', SI TREBUIE SA BAGAM CAPUL LA CUTIE? NU CREDETI CA GRESITI? NU CREDETI CA MULTI NU INTELEG CE TREBUIE DIN INJURIILE VOASTRE? UNDE VOM AJUNGE? Am facut un comentariu pe facebook la un material postat de OVIDIU FLORIAN , pe care il pretuiesc. Un domn care am inteles ca lucreaza in GERMANIA, MIHAI SALVAN, a scris muriuatzi, nemteste binenteles (adica voi sa murim, dar cu tzi). Dupa mai multe explicatii si-a cerut scuze. ASTA VREM? CERTURI NEINTELEGERI, RAZBOI? FACEM JOCUL MULTINATIONALELOR, VREM SA MENTINEM SALARII DE MIZERIE PENTRU CA FRATII NOSTRI SA NU POATA REVENI CU FRUNTEA SUS?

ESTE ANUL CENTENARULUI ... MARII UNIRI. ESTE ANUL IN CARE TREBUIA SA NE INTILNIM CU TOTII, CEI DIN TARA CU CEI DE AFARA CU ROMANII DE DINCOLO DE PRUT SI CEI DIN NORDUL BUCOVINEI SA JUCAM HORA UNIRII. ESTE ANUL IN CARE PODURILE DE FLORI TREBUIAU SA ACOPERE NEVOILE, NECAZURILE SI SA FIM CU TOTII IMPREUNA. ESTE ANUL IN CARE NU AVEAM NEVOIE DE DEZBINARE. CHIAR DACA DEONTOLOGII (TRADATORII) NEAMULUI VOR ALCEVA. TOTI VOM GINDI ROMANESTE SI CU MICI EXCEPTII VOM ARATA CA SINTEM O NATIUNE MARE FRUMOASA SI UNITA.

 SIGUR AVEM SI RAI PRINTRE NOI, SIGUR VOR INCERCA SA-SI APERE PIELEA, CLANURILE SI NEAMURILE. AVEM INSA O JUSTITIE CARE A INTELES CA TREBUIE SA ISI FACA TREABA CINSTIT SI IN CONFORMITATE CU LEGEA. CEI CARE AU GRESIT VOR PLATI DAR LEGAL. SINT TOT MAI MULTI CARE AMENINTA, CARE VOR DREPTATE IN STRADA DAR ORGANELE STATULUI VOR APARA NEVOILE SI NEAMAUL SI VOM TRECE CU BINE SI ACEST HOP. NU MA SIMT CA AS FACE PARTE DIN "CIUMA ROSIE". VREAU BINELE TARII SI POPORULUI ROMAN. VREAU CA SALARIATII SA CISTIGE DESTUL PENTRU CEI DIN GRIJA, VREAU CA CEI PLECATI SA VINA SA MUNCEASCA IN TARA MINDRI CA SINT ROMANI, VREAU CA PENSIONARII SA AIBA BANI DE MEDICAMENTE, HAINE, MINCARE SI CHIAR EXCURSII, VREAU O ROMANIE MARE, PROSPERA, UNITA... VRETI SI VOI ? VREAU BINELE ROMANILOR ORIUNDE S-AR AFLA...

 

Ioan Georgiu.

 

1 comentariu2527 vizualizări30 iulie 2018
rss 2.0
rss 2.0