Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Marti 09 August 2022 - 14587
Strada Viorelelor, se prabuseste....atunci... valea .."mutati-va"...

Mai multi locuitori din Bistrita din zona Podul Jelnei ne-au sesizat faptul ca pe strada Viorelelor ce este situata aproximativ paralel cu raul Bistrita, se circula cu masini de mare tonaj si cu viteza excesiva. Efectele se vad deja deoarece taluzul este crepat si strada risca sa ajunga la propriu in raul Bistrita. Al doilea mare efect se vede pe casele oamenilor, unde au crepat deja zidurile. Nu este de neglijat nici efectul masinilor de teren care trec prin zona spre un restaurant, deoarece lasa in urma lor un nor de praf ce face irespirabil aerul pentru mai multe minute in acea zona.

Locuitorii de pe Viorelelor ne-au spus ca au luat legatura cu primaria, cu viceprimarul Avram si in special cu primarul O.T. Cretu care le-a vorbit foarte urat si rastit, venind cu un verdict naucitor "nu va convine situatia si cum arata strada (n.r.-este si neasfaltata) atunci mutati-va la bloc".

Oamenii sunt revoltati de impertinenta primarului si cer sa se ia masuri pentru limitarea vitezei in zona, restrictionarea traficului greu, asfaltarea si amenajarea strazii si consolidarea malurilor.   

 

Marius Chiuzan.

 

 

 

 

 

0 comentarii2436 vizualizări05 iunie 2011
rss 2.0
rss 2.0