Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Partidul Poporului va fuziona cu PIN si PER: La BN intr-o viitoare conducere sunt asteptati Marius Balan si Alexandru Toniuc.

Negocieri febrile pe scena politica romaneasca in zona partidelor mici. Se pare ca in cazul lui Dan Diaconescu, cosmarul presedintelui TV fara partid dar cu organizatii ar putea lua sfarsit.

Potrivit liderului bistritean al PP, Stefan Todea, partidul-fantoma al lui Diaconescu ar putea fuziona cu PIN-ul lui Lavinia Sandru, ca mostenire jurnalistico-politica din partea lui Cosmin Gusa. Odata cu Lavinia si PIN-ul cu urs, Diaconescu va bate palma si cu MaREAn Vanghelie, urmand sa vada mai departe cum, cine si pe unde candideaza.

Mnooo, bine, ar zice orice analist cu scaun la cap. Eu nu il am, asa ca va mai spun ca PP nu se va opri doar la PIN, Lavinia, draga de ea, cerand o functie de vicepresedinte la nivel national, negocieri purtandu-se si cu PER-ul, adica cu Partidul Ecologist Roman.

Cele trei formatiuni politice vor colabora atat la locale cat si la generale.

In cazul PIN-PP, in cazul in care, pe data de 17 august, Curtea de Apel va respinge sau amana cerea de inscriere a Partidului Poporului, cele doua miscari politice vor fuziona sub identitatea juridica a PARTIDULUI INITIATIVA NATIONALA .

 Asteptam sa vedem ce se va intampla pe 17 august, desi, personal cred ca judecatorii ne vorn respinge cererea de inscriere. Pot sa mai spun faptul ca se negociaza si cu ecologistii. Sigur ca fuziunea va deveni oficiala abia dupa Congresul extraordinar ce va avea loc pana pe 30 septembrie, a precizat Todea pentru Propolitica. 

 Alin Cordos.

 

http://politicabn.blogspot.com/

2 commentarii2989 vizualizări16 august 2011




rss 2.0
rss 2.0