Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 15 August 2022 - 14587
Elogiul Tradarii-Colapsul Economic al Argentinei-poate fi o lectie si pentru Romania?! "POPORUL NU PLEACA!".

Investiti 2 ore din timpul dumneavoastra pentru a vedea acest film, nu e fictiune, este povestea unei tari, Argentina , prospere si fericite odinioara.  

(filmul intreg) http://www.youtube.com/watch?v=ksoha6uPHa4&feature=related     (Subtitrare in Lb. Romana)

  Undeva, candva, am vazut la televizor marile miscari de mase, devalizarea magazinelor, disperarea unor oameni apartinind unei tari bogate dar care acum mureau de foame !!!!!!

Se intampla in 2001 si pentru foarte multi dintre noi a fost doar o Stire !!

Am vizionat de mai multe ori documentarul si ce m-a frapat au fost "suprapunerile" aprope punct cu punct cu situatia Romaniei

- Si ei au avut o industri nationala foarte puternica ce asigura 95% din necesarul intern.

- Si ei au avut datorii foarte mici ( prin 70 aveau cam 7 miliarde )

Pe urma in 25 ani au facut datorii de 170 miliarde !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

S-a vindut TOT la ei.

In film se face o afirmatie interesanta ( filmul este facut inainte de 2004, veti vedea de ce aceasta data !!!!! ) "Cum ca nici o tara din lume nu a renuntat fara razboi la rezervele ei de petrol si gaze" Ei si-au vindut petrolul care valora 25 miliarde cu 2,5 miliarde !!!! Nu cunosteau situatia Romaniei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Noi fara nici un razboi l-am cam dat de pomana la OMV ( mult mai ieftin decit l-au dat ei ) cu vreo 6-700de milione ( daca tin bine minte) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Deci ei pot spune ca nu sint singurii prosti din lume ....... 

APOI s-au indatorat foarte mult, si-au distrus economia proprie si au ajuns muritori de foame .

Si la iei bancile s-au indatorat iar datoriile bancilor au devenit datoria Argentinei !!!!!!!!

Si la ei, stinga si dreapta si-a dat mina impreuna cu liderii sindicali, si rezultatul a fost ca cei bogati s-au imbogatit si mai mult si cei saraci au ajuns muritori de foame.

Au vindut ramurile strategice ( monopoluri ). Imediat au crescut tarifele fara ca cei ce le-au luat sa investesca un cent in dezvoltare.

Vezi la noi Romtelecom-ul, IMGB-ul vindut in 97 pe 500 mii dolari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( a fost considerat atunci privatizare de succes !!!!! )

Argentina avea 90000 de km de cale ferata, dupa terapiile de austeritate mai aveau 8000km !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Asta urmeaza acum la noi !!!

Desi se spunea ca s-au privatizat pentru eficientizare si diminuarea subventiilor s-au dat subventii in continuare, dar acum pentru firme straine !!!!!!!

Si la ei Congresul ( Parlamentul de la noi ) a fost cumparat si singura lor treaba era sa ridice mina ca sa valideze legile antinationale.

Rezultatul final .......

De la 18% copii subnutriti se ajunsese in 2000 la 84% subnutritie .....In fiecare zi mureau in Argentina de foame aproximativ 100 de oameni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asta ne asteapta si pe noi ?! INFERNUL LUI DANTE?

Evident pot fi mici diferente dar rezultatul final va fi acelasi !!!

 

http://www.youtube.com/watch?v=ksoha6uPHa4&feature=related

0 comentarii2464 vizualizări11 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0