Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Miercuri 10 August 2022 - 14587
Disperati ca vor pierde puterea, liderii UE vor sa instaureze dictatura celui de-al patrulea Reich!

Pentru ca tot mai multi oameni se trezesc si realizeaza manipularea economica, politica si mediatica din zilele noastre, devine din ce in ce mai clar faptul ca planurile masonice de a instaura o dictatura mondiala, avand un singur conducator, o singura moneda si o singura banca centrala, dau deja gres si in cele din urma vor esua definitiv prabusind intregul edificiu conspirativ ce este inspirat de catre o entitate malefica.

In criza de timp si speriati ca-si vor pierde inaltele functii datorita falimentului proiectului euro, birocratii slujitori ai
"marelui arhi-tect" au renuntat la orice aparenta democratica in planurile si actiunile lor nebunesti. Multi ziaristi au inceput sa remarce multi-tudinea de abuzuri dictatoriale, insa, ca de obicei, o spun pe un ton mult prea diplomatic. Iata ce scria in august Romania libera:

Planul Germaniei de a cuceri Europa
Cancelarul german Angela Merkel a folosit banii contribuabililor pentru a ajuta alte tari din zona euro, iar actiunile ei nu au avut pana acum nicio consecinta politica, spun cei de la Daily Mail. De aceea, in timpul intalnirii cu Sarkozy de ieri ea a vorbit despre Banca Centrala Europeana, care este finantata de euro-obligatiuni sprijinite de Germania, ca fiind o solutie pentru plata datoriilor acelor tari care sunt in prag de faliment.

Insa in timpul discutiilor s-a observat ca tarile din zona euro erau oarecum fortate sa isi echilibreze bugetele si sa isi reduca datoriile prin ceea ce Merkel si Sarkozy numeau "o adevarata miscare econo-mica a guvernelor europene". Aceasta miscare este compusa din toti sefii de stat si va fi condusa de presedintele UE, Herman Van Rompuy.

Merkel a militat pentru o "mai puternica coordonare a politicilor" si o "noua calitate a cooperarii" in cadrul zonei euro, actiunile care sugereaza ca primul pas spre o uniune fiscala a fost facut deja. Un pas care va permite Germaniei sa dicteze termenii financiari pentru restul Europei.

Uniunea fiscala va insemna ca in Europa va exista o singura politica financiara, un singur sistem de taxe, un singur sistem social, o singura economie cu un minister de finante si toate vor fi germane.

In acest moment in care intreaga lume este afectata de criza finan-ciara, Germania pare singura tara capabila sa conduca finantele Europei. (Afirmatia ca Germania nu ar fi afectata de criza este insa total falsa. Citam dintr-un articol ziare.com:

Directorul Eurogrup, Jean-Claude Juncker, a declarat ca nivelul datoriilor Germaniei reprezinta o sursa de ingrijorare. 

"Consider ca nivelul datoriilor Germaniei reprezinta o sursa de ingrijorare", a declarat Juncker ziarului General Anzeiger, potrivitEUobserver

"Germania are datorii mai mari decat Spania", a continuat acesta."Singurul lucru care diferentiaza situatia celor doua tari, este ca aici (in Germania), nimeni nu vrea sa stie acest lucru", a conchis seful Eurogrup.

Juncker declarase, miercuri, in Parlamentul European ca deciziile la nivelul Uniunii Europene se iau, uneori, orbeste si ca si-ar dori ca situatia fiecarui stat membru sa fie discutata mai detaliat.
)

Irlanda si Portugalia au mari probleme economice, la fel si Spania unde somajul a trecut de 20 %. Nici economia Italiei nu este la un nivel mai bun deoarece in 2010 tara avea datorii de 116% din PIB, ocupand locul doi dupa Grecia care avea 143%.

Franta a fost adaugata recent listei cu tari care au probleme economice grave. Bancile franceze detin aproximativ 57 de miliarde de dolari din datoria Greciei, piata bursiera a scazut si agentiile de rating de credit planuiesc sa schimbe ratingul de triplu A al tarii.[..]

Europa va deveni un imperiu german?
Daca euro va supravietui, celelalte 16 tari din zona euro vor trebui sa invete sa fie ca Germania, iar singura modalitate prin care vor reusi este prin realizarea uniunii fiscale in care Germania va face regulile.

Cel care a avut curajul de a enunta aceasta teorie in fata Comisiei Europene a fost George Osborne, un politician britanic care spune ca daca planul va functiona, Europa va deveni un imperiu ger-man.

Osborne crede ca Europa nu are de ales si va fi nevoita sa accepte suprematia germana. Daca pietele financiare globale vor continua sa nu aiba incredere in pachetele de salvare oferite de liderii din zona euro, tarile europene vor intra in faliment. Unele au atins deja acest punct precum Grecia si Irlanda, iar singura lor speranta pare a fi sa accepte ca Germania sa puna stapanire peste Europa.

"Daca Hitler a esuat sa cucereasca Europa prin mijloace militare, Germania moderna va reusi acest lucru prin comert si disciplina financiara. Bun venit in al patrulea Reich", incheie cei de la Daily Mail.

(Ziaristul mentioneaza aici "disciplina financiara germana" insa dupa cum am aratat mai sus aceasta este doar o gogorita. Desi datoria publica a Germaniei este de 83% din PIB, peste cea a Spaniei si cu mult peste cea a Romaniei, minciuna performantei financiare este intretinuta pentru a putea crea o dictatura europeana sub conducerea Germaniei a carei imagine in opinia publica europeana este considerata mai "serioasa" decat a altor tari.)

***********************

Putini sunt insa liderii de tari europene care vor o uniune monetara si care ar fi de acord sa renunte la suveranitatea tarii lor. Pentru a remedia aceasta problema, masoneria a apelat recent la crearea unei noi structuri, un gen de "politburo" al Comitetulului Central al Partidului Comunist din URSS, care desi lipsit de orice legitimitate democratica, deja se face vinovat de decapitarea lui Giorgios Papandreu si injunghierea lui Silvio Berlusconi (ambii masoni compromisi si neascultatori au fost inlocuiti cu doua "cadre mai de nadejde" scolite la academia de servitori fideli elitelor satanice - Comisia Trilaterala).

Iata "noul guvern masonic" al Europei autointitulat Grupul din Frankfurt:
Cancelarul german Angela Merkel, presedintele francez Nicolas Sarkozy, numiti din ce in ce mai mult "Merkozy", in presa europeana, Jean-Claude Juncker, presedinte al Eurogrup, Christine Lagarde, directoare a FMI, José Manuel Barroso, presedinte al Comisiei Europene, Herman Van Rompuy, presedintele Consiliului European, Mario Draghi, presedinte al BCE, sau Olli Rehn, comisar al Afacerilor economice si monetare.

Foto: Hotnews.ro
Colaj special continand numai semne de recunoastere ale masonilor

Presa afirma ca grupul s-ar fi nascut "din intamplare" in fosta opera din Frankfurt, in 19 octombrie 2011, unde acesti lideri asistau la ramasul bun al presedintelui BCE de atunci, Jean-Claude Trichet.

Iata cum descrie scrie saptamanalul conservator britanic "The Spectator" actiunile micului grup de lideri europeni nealesi, polarizat in jurul Angelei Merkel si al lui Nicolas Sarkozy, care si-a asumat rolul de a guverna zona euro si de a indeparta liderii care nu urmeaza "linia trasata" de sefii lor secreti:

Grupul din Frankfurt, comandoul Europei 
Cladirea Operei vechi din Frankfurt - care a fost pe vremuri cea mai frumoasa ruina de pe urma razboiului si este acum cea mai uimitoare opera de restaurare - a devenit un simbol al renasterii europene. In acest loc s-au intalnit, luna trecuta, Angela Merkel si Nicolas Sarkozy impreuna cu elita birocratica a UE, in cadrul a ceea ce s-ar fi numit - intr-o alta epoca - un puci.

S-au saturat de summituri ale zonei euro, care reunesc lideri ce se deplaseaza ici si colo, fara sa ajunga la nicio concluzie. Era nevoie de un grup mai mic, care sa-si exercite puterea cu fermitate, dar in mod neoficial. In seara aceea, cand s-au reunit pentru a-l asculta pe Claudio Abbado dirijand Orchestra Mozart din Bologna, s-a format un nou grup de comando european.

Dupa cum a putut constata recent si Silvio Berlusconi, acest asa-zis Grup din Frankfurt este pus pe treaba. Cu numai cateva luni in urma, ar fi fost neverosimil ca seful unui guvern european sa incerce sa destabilizeze sau sa demita pe unul din omologii sai. La ora actu-ala, doi lideri ai UE au cazut in decurs de o saptamana. Dupa cum a invatat Sarkozy dintr-o experienta recenta, pentru a schimba un regim este suficient sa dai o mana de ajutor rebelilor.

Grupul nu poate fi acuzat ca este secretos. La summitul G20 de la Cannes, reprezentantii acestuia s-au plimbat pe alei purtand la piept insigne pe care scria "Groupe de Francfort (GdF)" si s-au intrunit de patru ori. Marea Britanie nu a fost inclusa in grup, dar reprezentantii Ministerului de Externe britanic s-au pronuntat ca si cand ar fi fost de fata la tratative. Dupa cum spunea unul din reprezentanti: "Suntem pe cale de a-l inlatura pe Berlusconi".

O astfel de declaratie a fost poate considerata la un moment dat ca fiind scandaloasa, dar la inceputul lunii noiembrie, a devenit clar ca operatiunea de inlaturare de la putere a lui Berlusconi a inceput.

Cand a fost planificata serata aceea la Alte Oper [Opera veche] din Frankfurt, pe 19 octombrie, nimeni nu avea intentia de a forma un nou grup de comando. Planul era doar de a realiza o extravaganta-pe-banii-contribuabililor normala, o petrecere pentru a sarbatori pleca-rea lui Jean-Claude Trichet de la Banca Centrala Europeana. Helmut Schmidt, fostul cancelar al Germaniei, in varsta de 92 de ani, care este considerat drept unul din nasii proiectului european, a spus demnitarilor reuniti ca "o criza a capacitatii de actiune in sanul structurilor politice ale UE" este "un pericol mult mai mare pentru viitorul Europei decat supra-indatorarea". A venit vremea sa fim fermi.

In declaratiile sale, Angela Merkel a marturisit ca se simte frustrata de summiturile europene si de obositoarele lor mecanisme demo-cratice."Capacitatea de a actiona si marja de manevra a UE s-a dovedit a fi inceata si complicata", s-a plans dansa. "Daca vrem sa exploatam criza ca pe o oportunitate, trebuie sa fim pregatiti sa actionam mai repede si chiar si in mod neconventional". Sarkozy a ajuns cu intarziere, dar fix la timp pentru scamatoria deceniului.

La fata locului era prezent si noul director al BCE, Mario Draghi, un italian care nu-l are la suflet pe Berlusconi. Precum si Christine Lagarde, noul director (francez) al Fondului Monetar International, care se ocupa cu planurile de salvare si care poate impune conditii umilitoare (ceea ce a si facut cu Berlusconi).

Era si Jose Manuel Barroso, presedintele din ce in ce mai agresiv al Comisiei Europene, si acolitul sau in afaceri economice, Olli Rehn. Omniprezentul Jean-Claude Juncker - primul ministru al Luxemburgului si seful grupului celor 17 tari din zona euro - era acolo impreuna cu Herman Van Rompuy, care a fost ales ca presedinte al UE pentru ca nu are nicio parere despre nimic.

Deci Grupul din Frankfurt este, intr-adevar, rezultanta unei fuzionari intre ierarhia UE si puterea financiara germana: un fel de Bruxelles pe malul Rinului. Aceasta nu ar fi fost posibila in vremea dinaintea crizei, cand existau scrupule referitoare la suprematia germana. Acum, germanii nu mai sunt concilianti."Problema acceptarii unui model german a fost rezolvata de catre piete", a declarat recent un purtator de cuvant al guvernului german. "Nu mai discutam acum cu adevarat decat despre detalii si despre amploarea masurilor, nu despre natura lor". Acest nou ton pugilistic este resimtit peste tot. Reprezentanti ai UE sub acoperirea anonimatului sunt citati ca spunand lucruri de genul: "Da, treziti-va si mirositi cafeaua. La asta v-ati angajat cu totii".

Saracul batran Papandreu s-a oferit ca tinta de antrenament cand a amenintat cu organizarea unui referendum despre planul de salvare. Chiar in vara aceasta, tradase UE prin "nehotararea si greselile" sale. A descoperit cat de categoric poate fi restransul Grup din Frankfurt cand i s-au refuzat banii pentru planul de salvare, grabind inlocuirea lui cu Lucas Papademos, un fost inalt functionar al BCE cu pregatire la Frankfurt. Chiar si Barroso a actionat spectaculos pentru a-l destabiliza pe Papandreu, facand apel la formarea unei coalitii, incalcand atat protocolul cat si pretentiile Comisiei Europene referitoare la respectarea suveranitatii statelor membre.

Berlusconi a fost o tinta mai dificila. Si-a eschivat dusmanii in majoritatea celor 17 ani de cariera politica, de la opozitie si pana la brigada italiana de moravuri. Mai mult decat atat, Italia nu este cu adevarat falimentara. Daca lasam la o parte dobanda datoriei, conturile natiunii nu numai ca sunt echilibrate, dar au chiar unul din cele mai mari surplusuri din zona euro.

Nu este deloc sigur cine a considerat ca Italia este vazuta ca fiind in criza daca piata obligatiunilor depaseste pragul presupus fatal de 7% pentru rata dobanzii datoriei de stat. Dar un raspuns ar putea fi gasit intr-o declaratie pe care a facut-o Angela Merkel anul trecut: "Trebuie sa restabilim intaietatea politicului asupra pietei" (Comentariu YMB: Ceausescu a fost impuscat in urma cu 20 de ani printre altele pentru controlul politic al economiei !!). Politicienii au incercat sa faca acest lucru, fara mult succes, timp de generatii intregi. Dar acum este mult mai usor, odata ce zona euro a creat un sistem gigantic in care itele puterii pot fi trase de catre o mana de oameni.

Planul de salvare al monedei euro, cu presupusul sau trilion de euro de putere de foc, are numai 15 angajati. Ar putea fi posibil ca, la ora actuala, cateva persoane cu idei asemanatoare reunite in culisele Operei din Frankfurt sa exercite o putere imensa asupra unui continent format din state-natiune. Si toate acestea in numele unitatii europene.

Democratia este privita cu precautie - sau chiar cu aversiune - de catre Grupul din Frankfurt, la fel precum si pietele. Opiniile lui Juncker referitoare la alegatorii enervanti sunt celebre de cand a formulat problema guvernului in felul acesta: "Stim cu totii ce avem de facut, dar nu stim cum sa fim realesi odata ce facem acest lucru".

Acum se intrevede o solutie la problema lui Juncker. Este suficient sa instaurezi diversi lideri care nici nu au fost alesi, cum trebuie, de la inceput si care nici nu vor incerca sa atraga voturile ulterior. Si sa le ceri sa faca ce doresti.

 

Doamne, da-mi intelepciunea divina care sa  imi lumineze calea si sa imi calauzeasca pasii!

 

Geo Stroe
 

0 comentarii2478 vizualizări13 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0