Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Miercuri 10 August 2022 - 14587
FACEBOOK este o CAPCANA.

Acest sistem nu a fost creat doar pentru PLACEREA DVS; numai cei naivi pot crede asta ! O mica reamintire. Este totdeauna bine de stiut ! In spatele FACEBOOK se afla o imensa afacere, pentru care materia prima o constituie chiar VIATA DVS ! Mesajul care urmeaza este un avertisment referitor la FACEBOOK. Este bine sa fiti in cunostinta de cauza.

 FACEBOOK  este cea mai mare retea de "socializare" din lume, avand peste 300 de milioane (in anul 2011, peste 700 de milioane) de utilizatori inregistrati. Peste tot se tinde ca FACEBOOK sa fie utilizat conform legilor locale ale fiecarei tari, or in realitate FACEBOOK este o societate californiana care functioneaza dupa legislatia Californiei (diferita chiar si de cea americana). Aceasta inseamna ca tot ceea ce dvs plasati pe FACEBOOK va fi arhivat in mod LEGAL intr-o baza de date enorma (fotografii, clipuri, conversatii, discutii, documente, texte etc.) si pastrat acolo chiar daca dvs le stergeti ! 

Si, inca o data, procedand astfel FACEBOOK este in perfecta legalitate ! 

De altfel, toti utilizatorii FACEBOOK si-au dat acordul pentru ca datele lor personale sa fie inregistrate, conservate si utilizate in orice scop. Va surprinde? Si dvs, inainte de a utiliza FACEBOOK vi se cere un clic pe "accept conditiile", si ca de obicei nu le cititi cu atentie... 

Este stiut ca FACEBOOK este un site gratuit. Ma veti intreba: de unde ia FACEBOOK banii pe care ii consuma pentru remunerarea celor angajati sau a colaboratorilor, pentru plata brevetelor pe care le inregistreaza etc. Raspunsul este simplu: actualmente un numar foarte mare de firme cumpara dreptul de a consulta arhivele FACEBOOK, de unde pot obtine date care ii intereseaza. Chiar si serviciile de aparare sau politia apeleaza la aceasta arhiva in cursul anchetelor pe care le intreprind.

Fiti atenti !  Greselile dvs de tinerete nu trebuie sa devina imposibil de sters !

Evitati orice fel de poze compromitatoare (cu alcool, tigarete, droguri, fotografii tendentioase, intime, vulgare etc.), insulte (caci acestea pot servi ca probe in justitie), informatii / date personale sau private, chiar in relatiile cu prieteni apropiati... "Prietenii de azi pot deveni dusmanii de maine".
Si toate acestea sunt valabile si pentru documente ale prietenilor: multi adolescenti pun pe FACEBOOK poze de-ale prietenilor in ideea ca acestia nu vor fi deranjati, chiar daca unii sunt minori si ar avea nevoie de acordul parintilor...

Cereti totdeauna consimtamantul persoanei a carei poza o postati pe FACEBOOK

 Nimeni nu poate invoca necunoasterea legii, nu puteti spune in instanta "nu am stiut" !

 

In concluzie, folositi cum doriti aceste informatii.
Cel putin sunteti prevenit(a) !

De altfel, se poate pune si intrebarea de principiu in legatura cu FACEBOOK:
 La ce foloseste o asemenea exhibare a vietii private?

 

FACETI SA CIRCULE ACEST MESAJ !

NU VA VA LUA DECAT CATEVA MINUTE, VETI FI MAI LINISTIT SI DVS, CA SI CORESPONDENTII DVS
 MULTUMESC


     A. De fiecare data cand trimiteti un email la mai mult de 1 (un) destinatar, folositi modul BCC (Blind Carbon Copy). Modul BCC face ca lista destinatarilor SA NU APARA in continutul mesajului. B. Atunci cand dati un FORWARD (redirectionare) pe un mesaj, dedicati doar cateva secunde pentru A STERGE TOATE ADRESELE ce provin din emailul anterior. C. TOATE emailuri de genul: "Salvati saraca fetita bolnava de cancer?" care va cer sa faceti un FORWARD (redirectionare) sunt O MINCIUNA! Stergeti-le! Atentie: unele dintre ele sunt virusate sau contin alte surprize nedorite. NICIO COMPANIE (ca MICROSOFT, de exemplu) nu doneaza bani pentru redirectionarea acestor mesaje. NICIODATA SI NIMENI nu o face.

 

 

 Material primit pe e-mail.

0 comentarii2450 vizualizări21 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0