Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Joi 28 Martie 2024 - 14587
Platforma de gunoi ilegala la Bistrita. Ce face Garda de Mediu si Inspectoratul de Mediu ?

Buna ziua domnule Chiuzan, G.T ma numesc si am avut indrazneala sa va aduc la cunostinta o problema ascunsa sub presul autoritatilor inca din toamna anului trecut. Vechiul depozit de gunoaie din Zavoaie a fost complet acoperit, imprejmuit si chiar inchis depozitarii inca din toamna tarzie a anului trecut. Desigur ca vremea buna din toamna a ajutat enorm. Posibil ca in primavara sa se continuie cu lucrari marunte si care sa incheie definitiv lunga viata a acestui depozit.

Toate bune, numai ca odata cu aceasta si inaugurarea cu fast a depozitului Tarpiu, autoritatile au constatat ca nu au inca unde depozita deseurile orasului, fapt pentru care la numai cativa metri de albia raului Bistrita, in afara vechii platforme se inalta semet o alta platforma(deocamdata mica) la fel de toxica si urat mirositoare unde depoziteaza Urbana, iar in coama dealului acolo unde s-a muncit la greu pentru mutarea a zeci de mii de mc de gunoi, depozitati candva de Codrisor , acestia continua fara jena sa depoziteze pe un loc deja curatat.

Dragut nu? Asa se lucreaza in Romania. Iar in timp ce unii viseaza la Wonderlanduri si si alte nebunii, noi contribuabilii de rand ne minunam si suferim.

Ce face Garda de mediu, Inspectoratul de mediu, autoritatile in general, mai ales ca problema este deja de mai bine de 5luni.

Eu locuiesc in Zavoaie. Poate intr-o excursie primavarateca de documentare pe bicicleta va ve-ti convinge(Atentie la roti ca drumurile lasa de dorit pe aici).

Atasez cateva poze cu mentiunea ca sunt de anul trecut, iar cantitatea actuala de gunoi este de vreo 4 ori mai mare.

In poze se vede si vechea platforma acoperita si imprejmuita.

 

 

Cu stima,

G.T

 

 

3 commentarii2940 vizualizări24 martie 2012




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0