Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Sambata 30 Septembrie 2023 - 14587
Manipulare dupa manual: Boldea mai tare ca Oltchim, Cupru Min si Transelectrica la un loc.

Cazul Boldea a fost un adevarat punct de cotitura, dar nu pentru justitie, ci pentru manipularea prezidentiala. Cu acesta ocazie, au fost atinse noi nivele de indobitocire a presei corupte si a poporului ceva mai slab de inger. Un exemplu clasic de distragere a atentiei, de manipulare prin acoperirea unui eveniment de maxima importanta cu un altul penibil, dar caruia i se da o importanta capitala. Traian Basescu si gasca sa de securisti straini care il consiliaza pentru a ne face zilnic agenda publica, s-au autodepasit de data asta. Pe scurt, vorbim despre un biet baiat din Galati ratacit prin Parlament, care nu se stie exact ce mare frauda cu terenuri a facut. Cu toate acestea, Boldea a monopolizat pentru o zi intreaga toata agenda televiziunilor din Romania.

Toate asa-zisele televiziuni din Romania au intrat pe galbenul de breaking-news. Pana si Money Channel si probabil si Cartoon Network si Discovery il asteptau cu sufletul la gura pe Boldea sa aterizeze la Otopeni.

Fonfleul rafinat al lui Basescu a functionat perfect. I-a tinut ocupati pe prosti timp de o zi intreaga. Penibilul a mers atat de departe incat, la Realitatea TV, de exemplu, am vazut o fatuca la o plasma care ne arata cum se deplaseaza in timp real avionul in care se afla Boldea pe teritoriul Romaniei.

Asta ca sa nu mai vorbim ca zeci de prosti de la toate televiziunile au plecat in urmarirea dubei care il transporta pe Boldea de la aeroport in arest, chiar daca nu i-au vazut fata nici macar pentru o secunda. Un cortegiu eterogen si penibil de masini, dube si chiar motociclete. Ce sa mai, Boldea era asteptat mai ceva decat Papa.

Cred ca nici macar bietul Basescu si acolitii lui alogeni nu s-au asteptat la un astfel de succes cu ingineria asta si, cu siguranta, au spart o sampanie. De obicei, chiar daca fac zilnic agenda televiziunilor, succesul este mai modest.

Haide acum sa vedem esentialul, de ce a vrut Basescu si manipulatorii lui de la serviciile straine sa ne tina ocupati zilele astea.

Este simplu. Chiar acum au fost vandute companii precum Cupru Min (60% din rezervele de cupru ale Romaniei), Transelectrica (cea mai importanta companie din sectorul energetic) si Oltchim (cel mai mare combinat chimic din Europa de Est, care sustine o buna parte a industriei romanesti).

 

http://www.badpolitics.ro/boldea-mai-tare-ca-oltchim-cupru-min-si-transelectrica-la-un-loc/

2 commentarii2884 vizualizări01 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0