Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
NU VA FIE FRICA, "MOTIUNEA" PICA - pamflet rautacios.

Asadar, dragule si nestimabile pedelist: sa nu ai nici o teama – motiunea pesedisto-liberala nu va trece. N-are cum. Barajul de artilerie pedelisto-udemeristo-uneperisto si alti isto, folosit de puterea basisto-bocista, este de netrecut. Pai, cum credeti domniilor voastre ca poate sa treaca cineva de cele scrise prin "dosarele de cadre" sau prin "interceptarile" interceptate ale parlamentarilor votati si trecuti "directional uninominal" ? Adica, prostimea de cinci milioane, a votat doar pe cei "endependenti", cica, pe liste "uninominale" de partid ! - scosi in fata de SUPREMUL, UNICUL, sau de acolitii lui. Pai stai, ba, fratele meu: ce crezi ca asa merge ? Ia, pac la "Rezbelul" [adica la Be 1 (Tv), la TVR 1, 2, 3, cultural, etc...] ! Ia vezi, ba deputatule (PDL, UDMR, UNPR, etc...)! Ia vezi, ba, senatorule (PDL, UDMR, UNPR, etc...): te ia mama lu’ Proces Verbal (de DNA, de ANI, de CNSAS, de etc….) Eteteteeee, stenogramele e acilea, ba acestia ! Sa votati cum va dicteaza (lipsa mea de) constiinta, ca altfel...Ba chiar, mai mult decat atat: "enteresul" (meu personal) national (si, mai ales), particular, (mafiot, de gasca tradatoare a interesesului, CU ADEVARAT, NATIONAL !!) cere imperativ si imperios, sa votati asa cum VA DICTEZ EU ! Este clar, ba slugilor ? Sa va intre bine in cap, ca va tai TOATE stipendiile (extrasalariale !). Clar, ba astia ?

Si cam asta ar fi dialogul monologat al DICTATORULUI NATIONAL. Trebuie sa recunosc: e mai priceput decat Ceausescu. Individul asta, dupa ce a reusit performanta sa ne azvarle pe toti impotriva fiecaruia, sa ne injuram unii pe altii, sa ne aratam "caprele" sterpe ale vecinului, sa vedem care dintre noi, profesor fiind, are ore mai putine, care medic este mai nepriceput, care magistrat e mai incompetent si mai coruptibil, care militar sau politist, sau pompier, sau jandarma, are salarii sau pensii mai "nesimtite", care sindicalist e mai sindicalist (ala de la stat sau ala de la particular), care functionar e mai birocrat, asadar, javra asta ordinara, mai are tupeul ca, astazi, 25 octombrie, sa apara pe "sticla" si sa declare ca altii au facut nefacutele ! Altii au instigat politistii, sindicalistii, militarii (in rezerva si retragere) sa iasa in strada ! El nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase. Da’, probabil ca a mancat si mananca atata rahat, ca, in jurul lui pute insuportabil. Cei care-l inconjoara, s-au obisnuit cu mirosul, s-apoi, de-atata lins, nici nu-l mai simt !  Individul, am mai spus-o, de altfel, la trei vorbe scoate pe bot, patru minciuni. Culmea este (si e demn de Guiness Book !) minciunile scoase pe botul lui urat mirositor, individul chiar le crede ! "Dragii mei camarazi ! Intre noi, barbatii fiind, va spun foarte clar: salariile si pensiile militare NU VOR SCADEA ! Personal nu voi promulga o astfel de lege!" Declara in septembrie 2009 ! Acum o da cu "enteresul national" ! Al cu interes, ba, nesimtit ticalos, javra ordinara ce esti ? INTERESUL TAU SI AL GASTII TALE DE MAFIOTI !

Dragii mei compatrioti, individul asta a scos lozinca aici sunt banii dumneavoastra, cu privire la drumurile nationale. Acum, va arat si eu: acolo sunt banii dumneavoastra: in contractele oneroase ale clientelei lui politice, in buzunarele basestilor, cocosilor, udrelor, videnilor, blagilor, paunestilor si altor pasari zburatoare. Pentru ei ne-a imprumutat individul pana la a patra generatie, nu pentru interesul national. Atunci il vom crede cand vor da inapoi, cel putin 50 % din averea lor nesimtita (cu adevarat NESIMTITA) dobandita in aceasta perioada ! Atunci si noi, amarastenii, vom fi de acord sa dam din nenorocitele noastre de venituri, 25 sau 50 % !

Un cretinel ma acuza pe mine ca am parasit PDL-ul la greu. Ii raspund si pe aceasta cale: PDL-ul l-am parasit cand a ajuns la putere, si mie mi se pare o dovada de prostie imensa  sa afirmi ca, acum, cand este la putere, cand are rezervorul banilor publici, sa spui ca PDL-ul este la greu.! Daca i se pare ca este la greu sa faca bine PDL-ul si sa treaca in opozitie, LA USOR, fratele meu !

Da’ minunea asta n-ai s-o vezi ! Sigur ca da: motiunea nu va trece ! Majoritatea parlamentara mercenara – adica cumparata, platita – sau santajata cu "dosare", stenograme, DNA-uri, ANI-uri, CNSAS-uri, etc., nu are parlamentari cu sange in instalatie care sa aiba curajul sa ii demaste pe impostorii si incompetentii care ne conduc destinele astazi, din pacate. Sa nu uite actuala majoritate conjucturala, ca sunt numai doi ani pana in 2012. Sfarsitul lumii, in mod cert nu va veni, dar fiti siguri, sfarsitul vostru, ca parlamentari este absolut garantat ! Pe drumul asta, PDL-ul calca glorios pe drumul PNTCD-ului !

Sa dea Dumnezeu ! Asta este si va fi, cu adevarat, INTERESUL NATIONAL !

 

DORIN FILIP

2 commentarii3031 vizualizări26 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0