Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Marti 09 August 2022 - 14587
S-a gasit solutia iesirii din criza.

(sa-ti platesc TIE  BUGETARULE  ratele la banci)

Da este o stire fantastica, nu ???  S-a gasit modalitatea prin care sa nu ne mai vina pofta de mancare [deja s-a ajuns la un record sint deja 65 de zile fara  mancare] . Si daca cei care o  coordoneaza pe aceea profesoara si se reuseste tinerea ei pina la 1 an fara mancare.....gata am scapat de criza.
Dar ce trebuie sa observam aici: aceasta greva a foamei, vad ca nu mai este o greva a foamei.  De ce ??? Fiindca organic un corp omenesc nu poate rezista mai mult de 2 saptamini fara mancare  si 1 saptamina fara de apa. Sa spui ca stai de 65 de ZILE  fara mancare.... e  o  utopie [sa nu zic prostie]. Faptul ca sta in perfuzii, atunci este o pseudo greva a foamei, adica nu mai e  o greva. Este o greva a nesabuintei celor care o determina pe aceasta femeie sa faca asta, acei oameni sint intr-o grava si mare greva a intelepciunii.
Nu vreau sa fiu gresit inteles [eu nu sint PSD-ist, nici Pdl-ist, nici Pnl-ist ]  nu sint de nici o culoare politica, nu mai votez de mult timp, nu mai am nici o asteptare de la oamenii politici. Tot ceea ce  fac,  fac cu mainile mele, singur, pentru mine si familia mea. Atit.

Dar nu pot sa inghit aceasta "GALUSCA" cu aceasta greva de 65 de zile. [maine vor fi 66 ].
Spun asta din experienta practica pe care am vazut-o in ani de zile in familia mea. De ce ??? Fiindca un prim exemplu este ca fosta mea soacra [care este o femeie foarte credincioasa], tinea  asa cum se practica la tara diverse posturi in care nu manca si nu bea apa mai multe zile. Cel mai exemplificator este acel post din Saptamina Luminata [de  Paste ] in care de joi si pina duminica dimineata nu manca si nu bea nimic. Si  vreau sa va spun ca la terminarea postului era terminata [si nu au trecut decit 3 zile] .Cind i-am povestit soacrei mele de aceasta profesoara, doar a zimbit. Deci in concluzie aceea femeie care sustine ca sta de  65 de zile "????" fara mancare.....lasati-ma sa spun ca este o farsa, si nu stiu cu ce ajuta aceasta greva [sau farsa] ???, se vor dubla salariile,  ne vor da strainii bani gratis ???
Si  daca tot vine vorba de salarii sa stiti ca noi oamenii din zona industriala [cei care mai sintem]  putem trai si cu 800 de  lei, rugam ca  tot asa sa faca si bugetarii, fiindca am vazut pina acum multi fluturasi de la bugetari care striga ca le-a taiat salariul de la 1.700 la 1.200 lei . Sa dea salariul asta unor colegi de-ai mei din fabrica [care lucreaza 8 ore]  sau le-ar ajunge si 1.000. 
De aceea spun ca nu se mai poate ca un bugetar [oricare ar fi el]  sa  primeasca salar cu 50 %  mai mare ca a unui muncitor [platitor de impozite, de taxe, de tot felul de  dari la stat]. Nu se poate asta, ca noi de la privat sa privim ca prostii cum le cresc salariile la bugetari, iar noi sa nu putem face nimic. A  veni si a spune ca am credite la banci [facute pentru tot felul de prostii, TV, DVD,  masini si altele] nu e un motiv sa ceri salar mai mare de la buget. Adica eu platitor de impozite si taxe care am avut intelepciunea sa nu-mi fac rate si datorii la banci [si am investit si am economisit banii luna de luna], sa-ti platesc TIE  BUGETARULE  ratele la banci ?????[pe linga ce iti platesc o multime  de spagi]. Nu se mai poate.
Ani de zile ati avut salarii de mii de lei, ati putut foarte  bine sa economisiti, sa investiti acesti bani  [dar nu, voi i-ati cheltuit]. Inchei cu o vorba din popor:  CAPUL FACE , CAPUL TRAGE  !!!!

 

Adrian  R. V.

 

 

 

 

2 commentarii2464 vizualizări27 octombrie 2010
rss 2.0
rss 2.0