Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 15 August 2022 - 14587
POPORUL A VOTAT CORECT .

Sambata, 04 august, in ziua celor Sapte tineri din Efes, fosta capitala europeana - Sibiul, a fost gazda primitoare a peste 500 de persoane unite prin aceleasi pasiuni-cresterea pasarilor si animalelor mici de rasa.

                  Reprezentantii a 18 cluburi de profil din tara, membri ai Uniunii Generale a Crescatorilor de Porumbei, Pasari si Animale Mici din Romania, au venit la Sibiu din dorinta de a face ceva mai  bun pe linia cresterii,  selectiei si ameliorarii diferitelor rase de pasari si animale mici.

                   Dorinta lor fierbinte de a imbunatati relatiile din cadrul uniunii si a reprezenta cu cinste culorile Romaniei la Entente Europeene d'Aviculture et Cuniculture, (forul european de specialitate la care UGCPPAMR este afiliata), s-a concretizat pana la urma prin alegerea unei noi conduceri a uniunii care sa fie in masura sa conduca "ostilitatile" la nivelul  pretentiilor materialului biologic de care dispun crescatorii romani.

                  Adunarea Generala Extraordinara  convocata potrivit Statutului uniunii, a decis ca vechea conducere care nu a dat rezultatele scontate la investitura sa fie schimbata, iar locul ei sa fie luat de persoane a caror interes reprezinta interesele celor multi.

                  Cei peste 500 de reprezentani ai cluburilor din tara au decis ca noua structura de conducere sa fie reprezentata de urmatorii:

           -presedinte al UGCPPAMR a fost ales experimentatul crescator de iepuri din Sannicolaul Mare,   GRUN ERNESTIN;

           -vicepresedinte al UGCPPAMR a fost ales democratic, sibianul FRATILA DAN;

           -secretar  al UGCPPAMR a fost ales reprezentantul Brasovului,  OLTEAN FLORIN;

           -trezorier al UGCPPAMR a fost ales bucuresteanul RADU CATALIN;

                    Uram succes noii conduceri , mai ales ca proaspetele  numiri   au venit pe fondul unor probleme importante de rezolvat pentu membrii UGCPPAMR . Avem in vedere aici pregatirea expozitiei nationale, dar in primul rand pregatirea si participarea la Expozitia Europeana de la Leipzig din prima decada a lunii decembrie.

                   A fost o adunare care pana la urma ar putea servi ca model si pentreu cei care diriguiesc aceasta tara, numita ROMANIA.

 

 

   FEDERATIA CRESCATORILOR de PASARI si ANIMALE MICI de RASA "PETRU RARES" BISTRITA, ROMANIA

 

 

 

7 commentarii2450 vizualizări06 august 2012
rss 2.0
rss 2.0