Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Miercuri 10 August 2022 - 14587
Neil Amstrongm-ismul, religia secolului XXL.

Moartea lui  Neil Amstrong, primul pamantean care a pasit in mod oficial pe Luna a revigorat tagma cospirationistilor care sant atat de convinsi ca orice  transmite  mass media nu este decat dezinformare si manipulare menita sa subjuge quasitotaltatea oamenilor planetei Pamant unui grup restrans de fiinte, care de fapt nici nu este sigur ca sant oameni adevarati ci niste alieni dornici sa puna stapanire pe bogatiile acestei planete si mai ales pe sufletele oamenilor care ar constitui o materie prima foarte valoroasa pentru prepararea hranei gastelor, niste animale de companie foarte indragite de catre acesti alieni.

            Convingera membrilor tagmai amintite este atat de puternica incat s-a transformat in credinta. Si de la credinta pana la religie nu mai este decat un pas, un pas mic pentru omenire dar urias pentru om. Acest pas este constituirea grupului fondator, care va avea un lider de necontestat dar care va fi in permanenta contestat.  Pentru a impiedica dezagregarea grupului fondator nu este decat o solutie: alegerea unui  personaj istoric ce va fi tranformat intr-un personaj mitic, si acesta nu va putea fi decat  Neil Amstrong.

             In legenda pe cale de a se crea,  Neil Amstrong a fost un om cu calitati deosebite: destept, talentat, cinstit, drept, harnic si curajos dar pe care au pus mana alienii mintindu-l ca-l vor trimite pe Luna. A fost ambarcat impreuna cu inca doi conspirationisti, intr-un fel de vehicul spatial furat de la sovietici (se pare  ca in intelegere cu alienii sovietici), l-au trimis pe o traiectorie gagariana timp de mai multe saptamani, dupa care l-au readus pe Pamant, i-au administrat o substanta secreta inventata de un savant roman si care te face sa crezi ceea ce ti se spune. Conform afirmatiilor unui cunoscut ziarist de investigatii american, se pare ca materia prima pentru aceasta substanta este pruna bistriteana, fructul unui arbore care creste doar in Transivania, tara contelui ungur Dracula, si este folosita cu mare succes de  ardelence maritate care nu recunosc ca sant curve pretinzand ca sant amante si care atunci cand sant surprinse de sot in plina actiune amanticeasca,  administreaza acestuia  substanta secreta rostind totodata formula magica: "Barbate, tu crezi ce vezi tu sau ceea ce-ti spun eu". Si pe data subiectul uita ce a vazut si-si aminteste doar ceea ce i s-a spus. Dar dupa ani si ani, ceea ce nu stiau alienii americani, este ca substanta cu pricina poate avea un efect invers: daca este administrata pe ascuns, subiectul isi aminteste exact realitatea. De aici si vorba: "Dai doamne romanului mintea de pe urma".

            Si asa, ca sa nu o mai lungim,   Neil Amstrong s-a antalnit prin Pensylvania  cu un ardelean adevarat din Transylvania (se pare o ruda foarte indepartata de-a lui),  care a scos dintr-un fel de rucsac cosmic cu insemne cosmice universale pe el si caruia ai zicea "straita" acea substanta miraculoasa care l-a desteptat si de atunci a vrut cu ardoare sa spuna adevarul si numai adevarul, dar a fost din prins de alieni si amenintat si schingiuit si i-au facut operatie pe creier din care cauza a murit ca sa nu spuna adevarul despre marea farsa cu acel "pas mic pentru om dar unul urias pentru omenire".

 

 

UP DATE:

 Acelasi jurnalist investigator care vrea "sa-i dea-n gat" pe alieni a mai aflat ca  Neil Amstrong are origini pur romanesti:

  • pe linie paterna se trage dintr-un tata evreu din Resita (Reschitz) si o mama maghiara de origine germana din Arad si care au trait prin secolul XV.
  • pe linie matena se trage dintr-o mama romanca  pe nume Ildiko Koveshi (de fapt Ileana Cosanzeanu) din tinutul secuiesc si un tata armean din Gherla (Armenierstadt), care au trait prin secolul XIX.

 

 

Pt. conformitate

Mihai Fuca-Tomescu

 

 

0 comentarii2450 vizualizări27 august 2012
rss 2.0
rss 2.0