Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
ANIVERSARE CU TALC.

Astazi, 21 septembrie, se implinesc exact 30 de zile de la aniversarea a doi ani de existenta a ziarului online "Bistritanews", singurul ziar independent (deocamdata) de pe cateva sute de km patrati. Parintele si in acelasi timp fondatorul acestei publicatii, jurnalistul independent MARIUS CHIUZAN, nici nu  s-a gandit la ce se expune,  atunci cand si-a asumat raspunderea in fata opiniei publice sa "serveasca" prompt si echidistant cititorii avizi de informatii.

Nu a fost usor, cuvantul dat de catre Marius Chiuzan zecilor de mii de cititori, trebuia respectat, iar acest lucru presupunea o munca titanica de informare, documentare si verificare . Independenta de care Marius vorbea la inceputuri, de multe ori era pe muchie de cutit, miza unor evenimente relatate intr-un anumit fel, iar fi putut aduce sume importante in contul personal.

                   "Mai bine sarac (modest), dar cinstit" este sloganul care ii calauzeste pasii lui Marius Chiuzan, jurnalistul care a fost si a ramas independent. Desi "finantele  seducatoare" i-au suras mereu,  patronul ziarului "Bistritanews" a preferat sa moara cu dreptatea de gat si buzunarul gol , decat sa-si pateze calitatea de jurnalist independent.

                     Bucuria lui Marius Chiuzan este astazi  direct proportionala cu numarul cititorilor pentru care si prin care traieste. A fi dedicat unui ideal cinstit este de-a dreptul o virtute, iar Marius Chiuzan se poate bucura astazi de aceasta virtute.

               Astazi, cand ziarul "Bistritanews" implineste doi ani si 30 de zile, creatorul acestui mesager al multimii  MARIUS CHIUZAN  isi  aniverseaza  ziua  de  nastere. Un motiv in plus pentru un pahar de sampanie si fie ca aceasta aniversare  sa dainuie cat mai mult, in folosul in primul rand al familiei sale si a zecilor de mii de cititori ai ziarului Bistritanews.ro  de pe intregul mapamond.

                   LA MULTI ANI MARIUS.

 

 

      P.SANGEORZAN.

 

 

P.S. - iti mai aduc drept cadou o insigna pentru colectia ta. 

1 comentariu2849 vizualizări21 septembrie 2012




rss 2.0
rss 2.0