Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 15 August 2022 - 14587
Au fost zilele toamnei bistritene.

In 29-30 octombrie au fost zilele toamnei bistritene organizate de Primaria Municipiului Bistrita la HEIDENFELD. Bogatiile toamnei cu armonia lor de culori, parfum, gusturi dulci, acrisoare, amarui precum si ritmurile de fanfara te ademenesc. Astfel, duminica am cautat aceasta armonie. Se pare ca seceta sau alte motive au facut ca de data aceasta sa fie mai putine standuri cu fructe, produse traditionale din carne sau de patiserie. Sau poate sambata au fost mai multe. 

  Cu acesta ocazie are loc si un festival international al fanfarelor "MIHAIL VARGA" aflat la editia a VIII-a. Printre spectatori, destui de putini, am gasit si copii si tineri care asculta acest gen de muzica. 

  Un trenulet si cateva tobogane pentru copiii veniti la joaca, doua tarabe cu mici la care erau cozi interminabile si cateva tarabe cu legume, muraturi, must, struguri, vin, tuica, vase de lut, flori....si cam atat.

  Festivalul international al fanfarelor a fost incheiat de fanfara centrului militar Bistrita, fanfara care a fost premiata pentru participarea ei la toate editiile festivalului. Imaginile surprinse vin sa completeze tabloul toamnei bistritene.

 

prof. M.POP

0 comentarii2422 vizualizări03 octombrie 2012
rss 2.0
rss 2.0