Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Marti 09 August 2022 - 14587
APOCALIPSA 2012 - ADEVAR SAU MANIPULARE .

"Iar de ziua si de ceasul acela nimeni nu stie, nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal." Matei, 24:36  In ultimii ani, globalizarea progresista a Omenirii, pare a fi pusa sub semnul intrebarii, de actiunile complexe, hegemonice,  ale unei structuri mondiale, cunoscuta in mediile informative sub denumirea de " Oculta globalist-regresiva". Aceasta super-grupare, reuneste in randurile ei cateva mii de persoane foarte bogate, care detin deja mai mult de 50% din avutia mondiala. In scopul excluderii globalizarii progresiste si impunerii propriul imperiu mondial, gruparea situata deasupra natiunilor si statelor, are tendinta de a-si impune propriile interese prin membri si agenti infiltrati in cele mai inalte niveluri de conducere statala si internationala.

            In faza actual actiunile Ocultei, se canalizeaza in principal pe actiuni de agresiune psihologica concretizate prin  actiuni de razboi psihologic cu tematica economica, politica, militara sau religioasa. Printre agresiunile psihologice cu temnatica globalist-mistica, se numara si Apocalipsa 2012. Astfel, prin intermediul unor pseudo-somitati stiintifice, pe diverse cai (material scrise, Internet, emisiuni radio si tv), au fost puse in circulatie tot felul de dovezi si argument, unele dintre ele frizand ridicolul menite a implementa in mentalul colectiv, ca data de 21 decembrie 2012, va marca sfarsitul lumii. Mai jos, vom arata, cateva directii de argumentare, ce tind a sustine aceasta mega-manipulare:

 

I.Variante mayase:

?         Se mentioneaza faptul ca pe o piramida maya ar exista urmatoarea inscriptie: "Ne vom intalni in ziua de 22 decembrie 2012". Aceasta ar dovedi ca intreaga populatie maiasa ar fi fost luata de extaterestri, pentru evolutie in alt loc din Univers. In realitate, nici o piramida maiasa nu contine o astfel de inscriptie. Populatia maiasa nu a disparut dupa cucerirea spaniola. Circa 8 milioane de maiasi, din mai multe triburi, traiesc si acum, in Yucatan, Guatemala si Honduras, pastrandu-si unele obiceiuri salbatice de dinaintea Conquistei.

?         Celebrul calendar maya s-ar termina brusc, cu data de 22 decembrie 2012. In realitate, calendarul solar maias, mult perfectionat, pentru a respecta cu strictete zilele de sacrificii oferite unui numar foarte mare de zei, nu s-a terminat niciodata, la majoritatea triburilor. In mediul rural de pe platourile Guatemalei, este folosit si acum, de catre batrani de numiti "preotii calendarului". Calendarul ultimului trib maias liber, Itza, s-a terminat la data de 14 martie 1697, data la care trupe spaniole conduse de Martin de Ursua, guvernatorul Yucatanului, au ocupat capitala tribului, orasul Tayasal.

Astronomii maiasi ar fi cunoscut precesia echinoctiilor, in 25.920 de ani, perioada denumita si an cosmic, an ce s-ar incheia in 2012. In realitate, maiasii n-au cunoscut zodiacul si n-au marcat precesia echinoctiilor prin dreptul celor 13 constelatii zodiacale (a 13-a este Ophiucus, insa este ascunsa de astrologi, deoarece le-ar strica toate formulele). Calendarul solar maias nu se preta la astrologie, deoarece era compus din 18 luni de cate 20 de zile, plus o perioada nefasta (uayeb) de 5,25 zile. Calendarul venusian maias, de 260 de zile, inchinat zeului Kukulcan, nu avea vreo utilitate practica.

?         Unele mituri mayase, prezic ca la 22 decembrie 2012, Pamantul va ajunge intr-un punct de aliniere cu centrul Galaxiei noastre. In realitate, astronomii maiasi nu cunosteau notiunea de galaxie si nici un mit de-al lor nu vorbeste despre o astfel de aliniere. Din punct de vedere astronomic, putem uni oricand pozitia Terrei cu centrul galactic, insa aceasta "aliniere" nu produce nici un efect asupra vietii umane de pe planeta. In centrul galaxiei, se afla materie nevie arzanda, nicidecum o Constiinta Cosmica compatibila cu creierele pamantenilor (un soi de Dumnezeu astral). Ideea salbatica si neadevarata a Universului viu si constient, compatibil cu creierele pamantenilor, provine din mistica hindusa.

?         Profetiile descoperite in mormantul regelui mayas Pacal (arheologul Albeito Ruz) conform carora, in 2012, va fi sfarsitul Lumii (aceasta profetie ar fi fost deslusita de vizionarul Jose Arguelles). In realitate, in 1951, arheologul mexican Albeito Ruz Lhullier efectua restaurarea Templului cu Inscriptii din Palenque. Cu aceasta ocazie, a descoperit ca, la circa 20 de metri adancime, se afla un mormant de rege, gardat de sase schelete.

Placa de mormant, grea de cinci tone, era acoperita cu mai multe glife maiase, care au fost descifrate si facute publice, in 1953. Acestea nu contin nici o profetie despre sfarsitul Lumii, in 2012. De altfel, preotii maiasi nu cunosteau notiunea de profetie si nu aveau preocupari in acest sens. Ei erau convinsi ca toate evenimentele se repeta, in cadrul unui ciclu de ani Preotii practicau numai ghicitul unor evenimente apropiate, prin datul in bobi de fasole sau cacao, obicei inca pastrat de batranii maiasi din Guatemala.

?         Invocarea unor ipotetice scrieri mayase, invocate de manipulatori, conform carora, in 2012, omenirea ar fi depasit depasi tehnologia conventionala, cunostintele despre timp si spatiu consacrate in teoria relativitatii generalizate, va fi depasita necesitatea banilor, se va trece rapid prin dimensiunea a patra si se va intra in a cincea dimensiune. Terra si sistemul solar se vor sincroniza cu Galaxia si intregul Univers, iar ADN-ul uman va fi perfectionat, capatand 12 spirale in loc de 2. Aceasta varianta de manipulare este atat de gogonata, incat numai retardatii mental o pot crede. In realitate, mayasii nu cunosteau notiunea de tehnologie, nu foloseau nici macar roata si vedeau in archebuzele cuceritorilor spanioli, trasnete zeiesti.

Nici o inscriptie mayasa nu vorbeste despre relatia timp-spatiu. Mayasii nu cunosteau banii, astfel ca "moneda" lor de schimb erau boabele de cacao. Mayasii n-au imaginat macar un Univers cu mai multe dimensiuni. Ei credeau in universul concret al porumbului din care traiau, porumb din care zeii primordiali Cucumatz si Tepeu ar fi creat primii oameni. Terra si sistemul nostru solar sunt perfect sincronizate cu Universul, inca de la formare. In fine, salbaticii mayasi, cu cunostinte medicale mai mult decat modeste, nu aveau habar de ADN si nici n-au facut vreo profetie in acest sens. Chiar si acum, in timpul modern, cel putin 95% din populatia Lumii nu are habar ce inseamna ADN si procesele lui de .transformare.

            Din toate datele si informatiile despre populatia mayasa, despre inscriptiile si scrierile acesteia, se desprinde obsesia lor pentru masurarea exacta a timpului. Aceasta era determinata doar de teama lor de a nu supara multitudinea de zei imaginati de ei, zei care in credinta lor, asteptau sacrificii de sange aproape in fiecare zi.

 

II.Varianta tibetana:

Potrivit traditiei kalachakra, la 960 de ani dupa revelarea invataturii secrete din Tibet (din anul 1027), va urma o perioada de 25 de ani de framantari, care va culmina cu sfarsitul timpului. Desigur, suma cifrelor din varianta de manipulare ne da anul 2012. In realitate, kalachakra este de origine hindo-vedica, nu tibetana si reprezinta conceptia vedica ciclica de evolutie a Lumii, conceptie cu o durata mult mai mare decat cei 25.920 de ani ai anului cosmic inventat de mistici.

Erele din "roata timpului", imaginate de hindusi, sunt urmatoarele: kritayuga sau varsta de aur, de 1.728.000 ani, in care domneste zeul justitiei si al datoriei; tretayuga sau varsta de argint, de 1.295.000 ani, in care virtutile incep sa decada; dvaparayuga sau varsta de bronz, de 864.000 de ani, era in care oamenii, influentati de zeul jocului de zaruri, Dvapara, devin mincinosi si certareti; kaliyuga sau varsta de fier, de 432.000 de ani, a inceput la data de 18 februarie 3102 i.e.n. Simbolizata de zeita neagra Kali, ea este o perioada a rautatii, razboaielor, catastrofelor si suferintei. Dupa cum vedem, "roata timpului" nu confirma apocalipsa din 2012.

In al doilea rand, tibetanii n-au primit prin revelatie nici un fel de secrete divine, nici in 1027, nici ulterior. Ei au fost si au ramas un popor salbatic si incult, asa cum l-ati vazut in filmul american Doi ani in Tibet. Scriitorul german Fritz Rudolf descrie ignoranta, salbaticia, idolatria si coruptia din lamaseriile tibetane, in cartea Varfuri fara zei. Povestile despre "sacralitatea" Tibetului si a taramului "pur".

 

III.Varianta sfarsitului timpului:

            In scopul convingerii ignorantilor, este folosit si un argument pseudo-stiintific: cresterea frecventei vibratorii a Terrei (Rezonanta Schumann), ar face ca 24 de ore ale unei zile pe Terra, sa insemne, in 21 decembrie 2012, zero ore, deci, sfarsitul timpului. In realitate, timpul este o conventie omeneasca folosita pentru a stabili ordinea cronologica a evenimentelor. El se poate masura functie de orice reper dorim. Noi il masuram functie de doua fenomene astronomice sigure, rotatia Pamantului in jurul axei sale, in 24 de ore (ziua) si miscarea de revolutie a Terrei in jurul Soarelui, in timp de 365,25 zile (un an).

Restul unitatilor de timp sunt pur artificiale. Timpul nu se dilata, nu se contracta, nici nu se termina decat daca ne imaginam noi. Il putem masura de la diverse limite din trecut, traind cu totii deodata, proba ca timpul nu este material si penetrabil. Evreii il masoara de la "facerea Lumii", eveniment plasat in anul 3700 i.e.n. Crestinii il masoara de la presupusa data de nastere a lui Jeshua - Isus Hristos. Islamicii il masoara de la Hegira (16 iulie 620 e.n.), adica, de la fuga profetului Muhamad de la Mecca la Medina.

Budistii masoara timpul de la iluminarea lui Budha etc. Toti traim insa deodata, proba ca timpul nu poate fi gaurit cu vortexuri, pentru a circula in trecut sau in viitor, ca in filmele SF.

 

In trecut, putem calatori cu retrocognitia, amintirea, imaginatia si informatiile oferite de stiintele care studiaza acest timp (geologia, astrofizica, arheologia etc). In viitor, putem calatori cu imaginatia, premonitia, precognitia si planificari constiente.

In concluzie, in 21 decembrie 2012, nu se va sfarsi timpul.

 

III.Varianta transformarilor organismului uman, la intrarea in centura fotonica din Pleiade:

            O serie de pseudo-studii, sustin ca, la intalnirea centurii fotonice din Pleiade, organismele noastre vor suferi transformari radicale, devenind luminoase. In realitate, daca bombardam un organism uman cu fotoni, acesta nu-si schimba compozitia si organizarea. El ramane asa cum il stim, adica, format dintr-un trup de materie grosiera, condus de inconstient si constiinta si dintr-un corp invizibil (aura, biopsihocamp) condus de Hiperconstiinta.

Corpul invizibil si hiperconstiinta formeaza impreuna suflul vital nemuritor sau sufletul nemuritor al omului. Nemurirea oamenilor normali este asigurata si probata stiintific, mai ales prin studiul cazurilor de moarte clinica si prin regresie hipnotica.

 

IV.Varianta inversiunii polilor:

            Se vehiculeaza ideea falsa, conform careia inversarea polilor magnetici ai Terrei ne va produce mari tulburari si moarte. In realitate, inversarea polilor magnetici e un fenomen terestru normal, la care oamenii, regnul animal si vegetal s-a adaptat ori de cate ori s-a produs. Puteti verifica aceasta situatie, dormind cateva nopti cu capul catre nord, apoi, cu capul catre sud. Nu vi se va intampla nimic. O posibila schimbare a polilor magnetici ai Terrei, in urmatoarele decenii, nu va afecta viata omeneasca grav si pentru lung timp.

Sintetizand, se poate afirma ca, fie teorii stiintifice, scrieri religioase ori viziuni ezoterice, oricat de divizate si distincte ar fi, recunosc totusi un acelasi lucru: in orice moment, nu neaparat pe 21 decembrie 2012, dar oricand, este posibil sa se intample ceva peste imaginatia, peste cunoasterea si puterile noastre. Ceva care sa ne distruga sau sa ne inalte, intr-o lume in care nimic nu se pierde, ci totul se transforma, insa nu in consonanta cu scopurile mega-manipulatorilor.

 

Bibliografie:  

World of the Maya (1960) -  Victor W. von Hagen

The Rise and Fall of Maya Civilization (1954) - JEric SThompson

 http://www.ezoterism.ro

 http://www.everystudent.ro

 http://piatza.net

 http://www.doxologia.ro

 

 

prof. Dorel Nicoara.

0 comentarii2499 vizualizări20 decembrie 2012
rss 2.0
rss 2.0