Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Miercuri 10 August 2022 - 14587
Nu suspendarea, ci camasa de forta ar aduce linistea romanilor.

Daca mai exista vre-o indoiala in ce priveste esenta, componenta si structura acestui partid cameleon, sambata, lucrurile s-au clarificat dupa balamucul produs in pantecul lui. Intreaga suflare romaneasca, si-a dat seama cine sunt de fapt acestia. Si-a dat seama ca a fost pacalita de niste  pacalici, care din nefericire s-au perindat si pe la guvernare, lasand adevarate dezastre, in mai toate sectoarele economice, ori sociale. Toti au fost alesi dupa chipul si asemanarea mentorului spiritual, care a patentat zgomotul in politica romaneasca. Au fost alesi dupa spranceana cazuta a lui Base. Oameni fara valoare, prestanta, jena, caracter si onoare. Tot ce i-a lipsit lui Base, le-a lipsit si acestora. Toti sunt creatia lui.

     S-a scris mult despre acest partid cameleon. Insa putini cunosc ca acest partid, dupa ce a fost preluat de la Roman, cu o multime de minoritari in conducerea lui, a fost reconstruit si structurat pe fostele retele locale de colaboratori ai securitatii, din institutiile bugetare si fostele inteprinderi. Spre astia s-a indreptat Marinarul din ibric, impreuna cu ala mic. Modul in care s-au comportat aceste adunaturi la conventie, nu trebuie sa surprinda pe nimeni, nici chiar pe Base. Ce le poti cere unor lingai, fosti turnatori, fara valoare, prestanta, jena, caracter si onoare? Luati unul din asa zisii lideri ai acestei adunaturi si scuturati-l. N-o sa cada nimic din el. Revedeti discursul lui Bouakonski  despre Udrea, cand a fost aleasa la capitala sefa organizatiei de partid, si comparati-l cu cel de acum. A cazut Monica  la curtea facuta de el, lui Udrea? Luati-l si pe cel al oitei Turcane si o sa va mirati cum behaia atunci, cand se alegea gaina lui cocos, la Capitala. Felul cum s-au comportat la aceasta conventie, trebuie sa deschida puternic ochii electoratului, care a fost pacalit de mai multe ori de acestia, dupa alegeri. Nici un alt partid nu a cazut atat de mult in ridicol, asa cum l-au aruncat delegati, la aceasta conventie. Au profitat cat s-a putut de mult, de nebuneala nebunului, ca sa poata ajunge la bucate. Cand bucatele s-au terminat, iar boala nebunului s-a agravat, si-au dat seama ca-i ingroapa daca-l mai primesc in casa. Luati declaratia lui Cezar Preda din ultimile saptamani ale campaniei electorale la parlamentare, unde spunea, ca iesirile lui Base in aceasta perioada, mai mult rau le face, tragandu-i in jos. Este bine stiut ca iesirile lui pe sticla, nu au fost niciodata calculate. In dementa lui, poate a adus si voturi in decursul timpului. Insa tot atat de bine este stiut, ca aceasta creatura nu a construit nimic. Ba mai mult a inventat mocirla romaneasca. Tot ai lui au spus, ca nici iarba nu creste la umbra sa, pentru ca este toxic. Numele lui este destul de relevant, explica totul. Aprecierile cand vin din interiorul acestei organizatii balamute,  au o greutate mare, iar  adevarul devine absolut. Individul a fost creat pentru a distruge. In nebuneala lui toate iesirile in timpul campaniei la parlamentare au tras partidul in jos, la 15%. Acum arunca neimplinirea in spatele Buldogului. USL-ul nu a trebuit sa faca mari eforturi pentru a castiga, deoarece  intreg votul a fost antibasescu si nu antipedele.

      Aceastei creaturi dupa atatea " insuccesuri" nu-i mai trebuie eventual, bautura, ca sa poata debita prosti. Oricum, in  structura lui  fermenteaza un borhot de multa vreme, ce scoate din el aceasta nebuneala. Nu stiu daca pentru a cunoaste mai multe, ar trebui sa consultam un specialist in fermentatii, pentru a decripta ce a transmis sambata seara partidului sau de suflet " Adio! PD, adio PDL, piatra de moara, bucatica din PDL, aripa FSN-ista a PDL, etc. Insa  un psihilog  sigur trebuie consultat,  pentru ca se pare, ca nu o suspendare a lui, ar linistii lucrurile in Romania,  ci mai degraba o camase de forta i-ar aduce si lui linistea.

               Col.(r) Nour Constantin .

0 comentarii2443 vizualizări25 martie 2013
rss 2.0
rss 2.0