Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Sambata 20 Aprilie 2024 - 14587
Felicitari fetelor! Felicitari domnilor antrenori! Felicitari LPS Bistrita!

Despre "pascutele" de la LPS Bistrita s-au spus si s-au scris multe, insa ceea ce trebuie apreciat in acest moment important pentru handbalul bistritean este performanta acestor fete, pentru ca sa fii vicecampioana nationala a Romaniei nu e putin lucru.

Sunt multe aspecte pentru care noi, oamenii mari, trebuie sa fim recunoscatori ca va avem:

-         puterea exemplului de a te ridica atunci cand ai cazut

-         daruirea si perseverenta de care ati dat dovada in fiecare meci jucat

-         rabdarea pe care ati avut-o si sacrificiul pe care l-ati facut in toti acesti ani, atat voi, in calitate de jucatoare, cat si antrenorii 

-         bucuria din sufletul fiecarui bistritean pentru victorie

Imi exprim convingerea ca oriunde veti merge, veti fi  aceleasi bistritence, dragi noua, tuturor. Pentru antrenori, trebuie mentionat ca si ei sunt la prima generatie de sportive performante si sper ca lucrurile vor continua.

Trebuie apreciati si cei care au avut incredere in voi, indiferent ca vorbim despre Consiliul Judetean Bistrita- Nasaud, presedintele Radu Moldovan, prezent in tribuna inca de la turneul semifinal, de altfel singura oficialitate care a inteles ca si prin voi handbalul bistritean poate atinge performanta, sau alti oameni de bine din judet si nu numai.

Din pacate insa,  acelasi lucru nu se poate spune despre edilul Bistritei si este trist pentru comunitatea bistriteana ca e mai important sa visezi la "cai verzi pe pereti" decat sa-ti sustii copiii sau tinerii si sa te implici in viata activa a comunitatii.

      Succes si junioarelor II de la LPS Bistrita si tuturor sportivilor sau sportivelor!        

                             Consilier judetean - Monica Sasarman.

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

.

0 comentarii2786 vizualizări14 mai 2013




rss 2.0
rss 2.0