Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 15 August 2022 - 14587
Capatul dreptati e undeva la infinit.

Romanii au asteptat o schimbare, asteapta si acum, dar ea nu vine. A sperat intr-o dreptate pana la capat, insa capatul e undeva la infinit. Lumea i-a spus dracului sa plece, el n-a plecat, iar uni s-au facut chiar frate cu el. Acestui copil de suflet al Balaurului cu 27 de capete, i s-a cerut sa coabiteze cu cei care au iesit la zar pe 9 decembrie. Coabitarea este cuvantul la ordinea zilei, nu numai la Antena 3, ci pe toate buzele celor de la putere, desi nu cred ca stiu in detaliu ce inseamna pentru ei acest lucru si ce presupune de fapt. Sa locuiesti in aceeasi casa si sa traiesti cu un animal care poate oricand sa sara la beregata, acolo in acea casa nu mai este convietuire, ci mai degraba supravietuire. Insa nu prea intelegem a cui e casa si cine pe cine primeste in casa. Este foarte important acest fapt, pentru ca intodeauna cel primit, saruta mana celui deja instalat in acea incapere. Daca ne referim si la alte obiceiuri, prin alte locuri unde se mai scapa si sapunul la baie, lucrurile nu prea arata roz. Intodeauna cel care primeste, are un ascedent moral fata de celalalt care este primit. Numai ca la noi lucrurile nu prea au stat asa. Amintiti-va cum categori sociale in uniforma sau fara, politisti si sindicalisti militari, precum si populatia civila, au strigat sa iasa afara cel care a muscat ca o javra. A urmat referendumul si apoi alegerile. Votul a decis ca locul unuia era in afara casei. Si totusi Balaurul cu 27 de capete, l-a impus ca propieter de drept al casei pe unul care isi mai luase una in Mihaileanu cat a fost la Primaria Capitalei. Il mangaie pe crestetul capului si trece cu vederea peste dosarele penale pe care le are si stau in asteptare.

Recurgand la acest scenariu, UE introduce fortat romanilor pe gat pastila prezidentiala numita Pact de coabitare, ca medicament de linistire, de calmare la suprafata. Nu poti sa stii niciodata ce reactie va avea pe termen lung aceasta medicamentatie.

Col.(r) Nour Constantin.

 

0 comentarii2443 vizualizări28 mai 2013
rss 2.0
rss 2.0