Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Luni 15 August 2022 - 14587
Primarul Cretu isi bate joc de copii. Le-a predat un loc de joaca periculos si plin de defecte.(20 de poze)

In stilul propagandei de trista amintire stalinista din anii 50, primarul O.T. Cretu a chemat presa locala la "un eveniment major" pentru a marca Ziua Mediului. In fapt se dorea semnare Protocol de colaborare pentru actiuni de voluntariat in Parcul Casa Alba - loc de joaca "adoptat" de grup "Eco" Scoala gimnaziala "Lucian Blaga".

 In realitate toata actiunea e pur propagandistica, fara nici un efect pozitiv pentru copii, ba din contra. Primarul Cretu a mai bifat o actiune de presa, se mai vede prin ziare si pe la televiziuni, fara sa tina cont ca pune in primejdie viata copiilor si a tinerilor ce folosec acest parculet. Desi la fata locului au venit mai multi sefi si directori din Primaria Bistrita pentru "al aplauda" pe marele lor sef- primarul Cretu, nimeni dintre acestia nu a venit mai inainte sa observe starea de degradare a parcului si sa repare ce era stricat. Cel mai periculos mi s-a parut suportul rupt a unui cos de baschet, ce se metinea doar intr-un surub, existand riscul clar de-a cadea si accidenta grav copiii din jur. Acesta neglijenta si neparase a primarului Cretu si a subordonatilor lui arata inca odata incapacitatea acestui om de a face lucruri cu adevarata benefice pentru orasul Bistrita, restul actiunilor sale fiind doar propagandistice sau menite sa duca la cheltuirea banilor publici, cu facturi, pe lucruri neesentiale si la preturi supralicitate, in folosul grupurilor de interese politice si de afaceri din jurul lui.

.

Marius Chiuzan.

.

3 commentarii2429 vizualizări05 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0