Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Analize-Comentarii Miercuri 10 August 2022 - 14587
De la capat dreptatea se vede mica.

Am votat pe 9 decembrie pentru ca mi-a placut sloganul "Dreptate pana la capat". Am votat pentru ca m-am simtit solidar cu cei din Piata Universitati. Am votat pentru ca am vazut acolo multe plancarde cu "Jos Tiranul"si am simtit la fel ca cei care le agitau. Insa ce-am putut sa vad dupa alegeri, ma dezamagit profund. Tiranul s-a coborat din turnul lui de fildes, a dat mana cu Ponta, l-a invitat sa guverneze in continuare, s-au asezat in fotolii, a intins mana dupa sticla pe care nu o gasea, a gasit-o, s-au cinstit si s-au inteles sa coabiteze amandoi, adica sa concubineze in acelas spatiu.

Nu stiu cum sa fac, m-as duce pana la capat sa vad si eu cum arata dreptatea. E cam riscant, pentru ca nu sti niciodata cum poate sa ti-o prezinte justitia, dinafara sau dinauntru.

Doamne! Cat de creduli mai suntem. Acum pe cine Doamne mai votam? Era un pacatos care vorbea frumos despre imparatia cerului, desi nu era patruns pana-n maduva spinari de credinta in tine. Insa l-au ascuns si pe asta, de teama ca nu cumva toti cei rataciti precum oile, sa nu-l voteze.

Se anunta noi arestari. Otevistului i s-a recomandat sa nu mai faca valuri ca deranjeaza o miscare. I s-a mai recomandat sa ia o fustita, sa faca cateva piruiete populare. Se aude in targ, ca se pregateste un culoar de aparitie pe scena politica romaneasca, a partidului care se misca pe muzica populara. Nu stiu cu cine am sa votez la urmatoarele alegeri, ma mai gandesc. Oricum mai bine muzica populara decat manele. Dar nu cumva astia cu populara au venit odata la putere pe muzica de manele?

Pleaca-i vostri, vin ai vostri, noi ramanem tot ca prostii.

.

Col.(r) Nour Constantin

 

5 commentarii2422 vizualizări07 iunie 2013
rss 2.0
rss 2.0