Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Iunie 2023 - 14587
Surprinsi in timp ce sustrageau mere. Suspect de furt de biciclete, retinut.

In data de 09.09.2013, orele 20.30, politistii au fost sesizati de B.V. din Cepari, despre faptul ca mai multe persoane sustrag mere din livada sa, din locul numit "Dealul Dumitrei". Politistii din Dumitra, i-au identificat pe I.G. de 30 ani din Bistrita si Z.G. din Bistrita, care, impreuna cu alti trei tineri, s-au deplasat cu un autoturism apartinand lui Z.G., au taiat plasa ce imprejmuia livada si in semiremorca au sustras cantitatea de 250 kg mere, abandonata la sosirea politistilor.

Cercetarile continua in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si sub aspectul comiterii infractiunilor de distrugere si furt calificat.
Cercetarile continua de Postul de Politie Dumitra.

 

 

Minori cercetati pentru violare de domiciliu.

In data de 09.09.2013, ora 16.00, politistii au fost sesizati de catre o femeie din Galatii Bistritei, despre faptul ca persoane necunoscute au patruns in locuinta sa si i-au ravasit lucrurile.
In urma masurilor intreprinse de catre politistii de la Postul de Politie Galatii Bistritei, au fost identificati G.G. de 17 ani din Ulcani, jud. Harghita, B.M. de 14 ani din Toplita, jud. Harghita si N. O de 14 ani, din Joseni, jud. Harghita, care locuiesc fara forme legale in Viile Tecii.
Cei in cauza sunt suspectati ca au patruns in locuinta partii vatamate fara drept, au ravasit lucrurile prin casa, insa nu au sustras bunuri.
Cercetarile continua de catre lucratorii Postului de politie Galatii Bistritei, sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa de furt si violare de domiciliu.

 

Furtul de produse agricole, in atentia politistilor.

In 09.09.2013, orele 13.30, in timp ce executau o actiune in scopul prevenirii si combaterii furturilor de produse agricole de pe camp, in locul numit "Dupa Vii" de pe raza satului Sieu, politistii i-au depistat pe U.R. de 29 ani, din com. Matei, sat Bidiu si B.G. de 43 ani, din Rebra, ambii locuind fara forme legale in Sieu, care au sustras mere.
Intreaga cantitate de 375 kg mere a fost restituita proprietarului.
Cercetarile continua sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

 

Suspect de furt, retinut

In data de 09.09.2013 pe str. Liviu Rebreanu patrula mixta l-a identificat pe M.I.S. de 25 ani din mun. Bistrita, cart. Sigmir care avea asupra lui o bicicleta. In urma verificarilor, a rezultat ca acesta a sustras-o in cursul zilei, din Bistrita.
Valoarea prejudiciului este de 550 lei, care a fost recuperat si predat partii vatamate.
Suspectul a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza a fi prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.
Cercetarile continua pentru documentarea intregii activitati infractionale a celui in cauza.

Suspectul a mai fost retinut de politisti in cursul saptamanii trecute, fiind suspectat ca a sustras 15 biciclete din scari de bloc pe raza municipiului Bistrita, in perioada iulie-august a.c., pe care le-a vandut ulterior altor persoane, cauzand un prejudiciu total in valoare de 9300 lei.

0 comentarii2730 vizualizări10 septembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0