Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 02 Mai 2024 - 14587
Alcool fara documente, confiscat de politisti.

In data de 09.10.2013, politistii de la Serviciul Investigarea Fraudelor si Biroul Politiei Rutiere au depistat in municipiul Bistrita  pe un barbat de 36 ani, din comuna Fundu Moldovei, jud. Suceava.

Acesta transporta cu un autoturism cantitatea de 60 litri lichid incolor, ambalat in 30 de sticle din plastic si care prezentau un miros specific de alcool, fara ca acestea sa aiba aplicate etichete si banderole specifice.

Barbatul nu a putut prezenta documente legale de provenienta pentru bunurile identificate in interiorul autoturismului, motiv pentru care s-a dispus ridicarea in vederea confiscarii a intregii cantitati de produse accizabile, in valoare estimativa de 3.000 lei.

Serviciul de Investigare a Fraudelor  continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de "detinere de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile fara a fi marcate corespunzator ori cu marcaje false ".

 

0 comentarii2730 vizualizări10 octombrie 2013




rss 2.0
rss 2.0