Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 28 Martie 2024 - 14587
Conflict la cazan. Barbat cazut de pe o schela. Update.

Raniti in urma unui accident rutier pe fondul consumului de alcool. In 18.10.2013, orele 02.26, pe DJ 173 A, in localitatea Bistrita-Birgaului,  conducatorul auto C.D. de 19 ani,  din Bistrita Birgaului, pe fondul consumului de alcool, a adormit la volan si a parasit partea carosabila, colizionand frontal un cap de pod. Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto si a unui pasager de 26 ani din  Bistrita Birgaului.

Conducatorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,87 mg/l alcool in aerul expirat si i s-au recoltat  probe  biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

 In cauza s-a intocmit dosar penal, barbatul fiind cercetat pentru comiterea infractiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o alcoolemie mai mare de 0,80 g/l alcool pur in sange si vatamare corporala din culpa. Cercetarile continua de catre Serviciul Rutier.

·         

Conflict la cazan

 In 17.10.2013, orele 19.38, a fost sesizat faptul ca in localitatea Oarzina, a avut loc un conflict intre doi barbati, la un cazan.

La fata locului s-a deplasat echipa operativa care a constatat ca pe fondul consumului de bauturi alcoolice, intre G.V. de 38 ani si C.S. de 35 ani, ambii din localitatea Oarzina, a izbucnit un conflict spontan, iar primul l-a lovit cu un cutit pe celalalt in zona piciorului stang.

Dupa comiterea faptei, suspectul  a fugit de la fata locului. Barbatul ranit a fost transportat la Spitalul orasenesc  Beclean.

Politistii de la postul de politie Tirlisua au continuat cautarile, si  l-au depistat pe suspect in Oarzina, avand asupra sa cutitul.  Barbatul este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de Lovire sau alte violente si Portul fara drept al cutitului in locuri si imprejurari de natura sa puna in pericol viata si integritatea persoanelor.

Cercetarile continua de Serviciul de investigatii criminale si Sectia 5 Politie rurala Petru Rares.

·         

Barbat ranit dupa ce a cazut de pe o schela

 In 17.10.2013, orele 11.30, a fost sesizat prin S.N.U.A.U. 112 ca un muncitor ce lucra la blocurile din Feldru a cazut de pe o schela si s-a accidentat.

In urma deplasarii la fata locului, a fost identificat barbatul de 46 de ani din Negrilesti, acesta fiind  transportat la Spitalul de Urgenta Bistrita in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate.

 Cercetarile continua de catre politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud.

·         

Nu a adaptat viteza si a provocat un accident rutier

 In 17.10.2013, orele 09.33, pe DJ 172A, in localitatea Nuseni, conducatorul auto B.I. de 58 ani din Beclean, intr-o curba la stanga nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a intrat in coliziune cu un cap de pod din beton, dupa care s-a rasturnat in santul din dreapta  directiei de mers. In urma accidentului, o femeie de 71 de ani, din  Sinnicoara, pasagera in autoturism, a suferit vatamari corporale.

 Cercetarile continua de Politia oras Beclean.

·         

 

Politistii au actionat pentru combaterea comertului ilicit, in comuna Livezile

 In 17.10.2013, intre orele 10:00-13:00 Postul de politie Livezile a efectuat o actiune pe linia respectarii prevederilor Legii 12/1990 rep. privind sanctionarea faptelor de comert ilicit.

  In urma actiunii au fost aplicate 6 sanctiuni contraventionale  in valoare de 6000 lei conform Legii 12/1990, si au fost confiscate bunuri in valoare de 600 lei de la trei barbati din com. Barbulesti, jud. Ialomita, comercializate fara autorizatie si in locuri neautorizate de Primarie.

 

.

.

 

Cetateanul turc in varsta de 64 de ani, conducatorul autotractorului implicat in accidentul rutier produs in data de 16.10.2013 orele 0011, pe DN 15A in Saratel, a decedat in data de 18.10.2013, la Spitalul Clinic de Urgenta Mures-Sectia ATI.

Cercetarile continua de catre Biroul Rutier.

0 comentarii2842 vizualizări18 octombrie 2013




rss 2.0
rss 2.0