Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 22 Februarie 2024 - 14587
Trei suspecti de furturi au fost arestati. Minor accidentat.

In noaptea de 10/11.11.2013, politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Birgaului s-au sesizat ca persoane necunoscute au patruns in 6 magazine din Josenii Birgaului, Prundu Birgaului si din Mijlocenii Birgaului, de unde au sustras bunuri si bani.

In urma investigatiilor si activitatilor de cercetare desfasurate de politistii Serviciului de Investigatii Criminale in colaborare cu Sectia 2 Politie Rurala Prundu Birgaului si Serviciul Rutier, au fost identificati si depistati suspectii pentru comiterea faptelor, C.V. de 23 ani, C.D. de 22 ani, ambii cu domiciliul in Bucuresti si N.A. de 20 ani, domiciliat in Galati.
In urma controlului efectuat asupra autoturismului cu care acestia se deplasau, in interior au fost identificate scule si materiale folosite la comiterea infractiunilor (scule de rupt butucii yalelor, surubelnite, cagule, manusi textile, butuci de yala rupti etc.).
De asemenea, in interiorul portbagajului au fost identificate mai multe obiecte de imbracaminte noi, cu eticheta, despre care s-a stabilit ca au fost sustrase in noaptea de 10/11.11.2013, dintr-un magazin din Prundu Birgaului.
In urma extinderii cercetarilor, a rezultat ca suspectii au comis alte patru infractiuni de furt calificat, in perioada 10.10.2013- 31.10.2013, din magazine din Prundu Birgaului, Livezile, Tiha Birgaului si Tureac, de unde au sustras cartuse cu tigari si bani.
Prejudiciul total cauzat este in valoare de 10.250 lei.
Autoturismul identificat a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.
Fata de cei trei suspecti a fost dispusa inceperea urmaririi penale sub aspectul comiterii a 10 infractiuni de furt calificat si a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.
Cercetarile continua de Serviciul de Investigatii Criminale.

In 12.11.2013, Judecatoria Bistrita a emis mandate de arestare preventiva pentru 29 zile, fata de C.V. de 23 ani din Bucuresti, N.A. de 21 ani din Galati si C.D de 22 ani, pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat. Cercetarile continua de catre politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale.

Minor accidentat

In 11.11.2013, ora 12.22, conducatorul auto V.O. de 37 ani din Sieu, pe str. Valea Budacului inspre str. Mihai Viteazu din Bistrita, a surprins si accidentat pe un minor de 5 ani, din Bistrita, care, nesupravegheat de bunica sa, a traversat strada in fuga si fara sa se asigure, prin loc nepermis si prin spatele microbuzului de transport persoane din care coborase anterior, oprit in statie.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Accidentul s-a soldat cu vatamarea corporala a minorului.
Cercetarile continua de Biroul Rutier.

 

Cercetat pentru infractiuni rutiere

In 11.11.2013, ora 18.20, pe B-dul Republicii din Bistrita, politistii l-au identificat pe R.M. de 36 ani din localitate, in timp ce conducea un autoturism fara a detine permis de conducere.
In urma verificarilor s-a stabilit ca autoturismul nu este inmatriculat in circulatie, iar placutele cu numarul de inmatriculare aplicate au fost atribuite altui autoturism.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetarile continua de Biroul Rutier, sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat, cu numere false si fara permis de conducere.

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2709 vizualizări13 noiembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0