Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
S-a rasturnat cu autotractorul pe calea ferata. Autoturism distrus in proportie de 80% dupa ce a luat foc.

In 27.11.2013, ora 02:16, pe DJ 151, intre Lechinta si Chirales, conducatorul auto O. O. in varsta de 45 de ani din Reghin, in timp ce conducea un autotractor si o remorca cu care transporta prefabricate tip PAL, nu a adaptat viteza la conditiile de drum si s-a rasturnat pe partea dreapta in directia de mers Lechinta - Beclean la intrare in Chirales, pe calea ferata Bistrita-Ludus.
Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto care se afla singur in autovehicul care a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita pentru a i se acorda ingrijiri medicale.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,75mg/l alcool pur in aerul expirat.
Cercetarile continua de catre Politia orasului Beclean.

.

 

In 26.11.2013, ora 22:26, politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 de catre P.D. din Bistrita-Birgaului in varsta de 30 de ani cu privire la faptul ca pe DN 17, in Tureac, un autoturism a luat foc.
La fata locului s-a constatat ca cele sesizate se confirma, autoturismul in cauza se afla parcat in afara partii carosabile, acesta nefiind folosit de proprietar de mai mult timp.
In urma incendiului autoturismul apartinand lui C. M. din Tureac, in varsta de 28 de ani, a fost distrus in proportie de 80%, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 4.500 lei.
Incendiul a fost localizat si stins de catre pompieri din cadrul I.S.U. Bistrita-Nasaud, care au stabilit ca si cauza probabila a incendiului, un scurt circuit al instalatiei electrice a autoturismului mai sus mentionat.
Cercetarile continua de catre Sectia 2 Politie Rurala Prundu Bargaului.

0 comentarii2758 vizualizări28 noiembrie 2013
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0