Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 02 Martie 2024 - 14587
Minora accidentata pe o trecere de pietoni. La volan cu permisul suspendat. A cazut de pe o schela.

In 02.12.2013, orele 08.10, pe Bulevardul Decebal din municipiul Bistrita, la intersectie cu strada Lalelelor, numitul M.I. in varsta de 35 de ani din localitate, in timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere numitei G.C. in varsta de 15 ani din Agries, care era angajata, regulamentar, in traversarea strazii.

Datorita manevrelor de evitare a accidentului, conducatorul auto a colizionat si un autoturism parcat regulamentar, rezultand pagube materiale de aproximativ 500 lei.
Urmare a accidentului a rezultat ranirea usoara a numitei G.C. care a fost transportata la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud pentru ingrijiri medicale.
Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetarile continua de catre Biroul Rutier din cadrul Politiei Municipiului
Bistrita.

 

La volan cu permisul de conducere suspendat

In 02.12.2013 orele 19:10, pe strada Republicii din orasul Singeorz-Bai, politistii l-au identificat in trafic pe numitul C.D., in varsta de 20 de ani din localitatea Sant, in timp ce conducea un autoturism cu permisul de conducere suspendat.
Celui in cauza i s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata.
Cercetarile continua de catre politistii din cadrul Politiei oras Singeorz-Bai.

 

A cazut de pe o schela metalica in timp ce efectua lucrari de finisaje interioare

In data de 02.12.2013, orele 11:27, politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 de numitul P. V. in varsta de 55 de ani din Bistrita cu privire la faptul ca in timp ce colegul sau de echipa, C.G., efectua lucrari de finisaje interioare la un imobilul situat in municipiul Bistrita, a cazut de pe o schela metalica.
Din primele cercetari efectuate la fata locului s-a stabilit ca numitul C.G. in varsta de 61 de ani din Jelna, in timp ce efectua lucrari de raschetare a plafonului unei camere, s-a dezechilibrat si a cazut de la o inaltime de 1,80 m. de pe schela metalica.
Cel in cauza a suferit mai multe fracturi si a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.
Cercetarile continua de catre lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Bistrita-Nasaud.

 

 

Accident usor de circulatie pe fondul nerespectarii legislatiei rutiere

In data de 02.12.2013, orele 08:01, pe DN 15A, la intrare in localitatea Galatii Bistritei, numitul M. M. in varsta de 59 de ani din Tirgu Mures, in timp ce conducea un autovehicul, din cauza neadaptarii vitezei, intr-o curba semnalizata corespunzator, a patruns pe contrasens si s-a colizionat frontal cu o autoutilitara.
Autoutilitara era condusa regulamentar, din sens opus, de catre numita Z.V. in varsta de 52 de ani din Saratel.
Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului autoturismului, precum si a numitilor N.L. de 49 de ani si R.I. in varsta de 55 de ani, ambii din Targu Mures, pasageri in autovehicul.
Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 0,00
mg/l alcool pur in aerul expirat.
Cercetarile continua de catre catre Serviciul Rutier.

.

Foto- arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2737 vizualizări03 decembrie 2013
rss 2.0
rss 2.0